motoryzacja dietetyk wrocław

Strefa czasowa: UTC

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
  Drukuj

Re: Skuteczne leczenie raka witaminą B17
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2011-09-22, 20:36 
Szczypior

Ja się zastanawiam skąd się tacy ludzie biorą. Fakt idea chodzenia po forach i pomagania ludziom jest dobra. trzeba mieć jednak wiedzę na dany temat, aby ludzi nie wprowadzać w błąd.
Pisanie, że lobby farmaceutyczne płaci za to żeby informacje o dobrym działaniu produktów żywnościowych nie ujrzały światła dziennego to głupota.
To teraz tylko czekać, aż zaczną płacić sklepom, żeby owoców nie sprzedawały i zaczną z pestek tych owoców robić leki.

PostNapisane: 2011-09-24, 13:46 
Nudziarz

CzcigodnyBuc
Masz racje choroby się leczy u lekarzy .
Zapominasz jednak o potędze przemysłu farmakologicznego .
Który to przemysł stracił by gigantyczny kęs sałaty ,gdyby okazało się
że aminokwas zwany dalej Witaminą B-17
Od dawna już wiadomo że aminokwas ten pomaga w produkcji związków cyjanku.
I tu ciekawostka ,składuje te związki w zdegenerowanych komórkach .
Nie robi tego w zdrowych ....hmmmm chemioterapia naturalna czy co ???
A co do apogeum chorób nowotworowych ,należy wspomnieć kiedyś jedliśmy (70+lat temu )
około 2000mg B17 zawartego w nasionach traw i pestkach owoców ( rekordowo B17 występuje w pestce moreli) A teraz poprzez zubożenie upraw spożywamy B17 około 20 mg i to nie zawsze .
Nie macie co szukać na opakowaniach produktów zawartości B17 -Lobby farmaceutyczne już dziesiątki lat temu zadbało aby ten produkt naturalny został uznany przez agendy ONZowskie za substancje szkodliwą i zakazana wzw z tym

Cytuj:
michaszek napisał(a):
Ja się zastanawiam skąd się tacy ludzie biorą. Fakt idea chodzenia po forach i pomagania ludziom jest dobra. trzeba mieć jednak wiedzę na dany temat, aby ludzi nie wprowadzać w błąd.
Pisanie, że lobby farmaceutyczne płaci za to żeby informacje o dobrym działaniu produktów żywnościowych nie ujrzały światła dziennego to głupota.
To teraz tylko czekać, aż zaczną płacić sklepom, żeby owoców nie sprzedawały i zaczną z pestek tych owoców robić leki.

to się nie zastanawiaj .Masz tu link do audycji z 3 polskiej warto przesłuchać .
Zdziwisz się pewnie że za kilka lat czosnek będzie na receptę ..marchew prawdopodobnie tez .
http://otworz-oczy.org/index.php/codex- ... ego-radia/

Czym bardzie zubożą nasza dietę tym więcej zarobią .

PostNapisane: 2011-12-28, 09:23 
Adept

michaszek napisał(a):

Polecam Ci zatrudnić się na pół roku w dużej firmie farmaceutycznej lub w innej firmie blisko z nią współpracującej najlepiej w dziale PR. Twoje postrzeganie świata ulegnie zmianie na zawsze:)

http://www.globalauto.pl

PostNapisane: 2012-02-06, 19:09 
Nudziarz

Nowotwór to ciężka choroba najczęściej nieuleczalna. Zachęcam więc wszystkich do zajrzenia na http://pordubitz.org/medycyna/index.php jest to rewolucja w onkologii. Jeszcze tego nie było.

PostNapisane: 2012-02-13, 01:20 
Nudziarz

Do sprzedania UNIKATOWA, JEDYNA I ORYGINALNA Witamina B17 ( LEATRIL ) wyprodukowana przez CYTO PHARMA DE MEXICO w dwóch dawkach :
- dawka profilaktyczna ( 100mg ) - 149zł / 100 kaps /
- dawka stosowana w przypadku leczenia raka ( 500mg ) - 399zł / 100 kaps /

Aby terapia była skuteczniejsza polecam kupno ZESTAWU ANTYNOWOTWOROWEGO :

Posiadam dwa zestawy :

1. Profilaktyczny - Witamina B17 - 100mg 100 kapsułek ( ORYGINAŁ CYTO PHARMA DE MEXICO ) + Witamina C 1000mg 100 kapsułek ( Oryginał ) + Witamina B15 50mg 100 kapsułek w cenie 250zł

2. ANTYNOWOTWOROWY ( w przypadku zdiagnozowanego raka ) - Witamina B17 - 500mg 100 kapsułek ( ORYGINAŁ CYTO PHARMA DE MEXICO ) + Witamina C 1000mg 100 kapsułek ( Oryginał ) + Witamina B15 50mg 100 kapsułek w cenie 500zł

Możliwość kupna całego zestawu bądź też samej witaminy B17 .
Wszystkie informacje odnośnie Amigdaliny znajdziesz na internecie.

Odbiór osobisty w Lublinie, Radomiu lub wysyłka :

Po wpłacie na konto - koszt 10zł
lub za pobraniem - koszt 17zł

Zamówienia proszę składać pod numerem telefonu 692-570-580
Jestem jednym z niewielu sprzedawców posiadającym oryginalne suplementy !
Zapraszam do kupna i pozdrawiam !!!

PostNapisane: 2012-03-26, 15:43 
Adept

„Tribestan – pierwszy w Polsce preparat dla kobiet i mężczyzn podnoszący libido”

http://i39.tinypic.com/bilzr4.jpg

PostNapisane: 2012-04-01, 11:06 
Szczypior

Grzegorz Szymański napisał(a):
michaszek napisał(a):

Polecam Ci zatrudnić się na pół roku w dużej firmie farmaceutycznej lub w innej firmie blisko z nią współpracującej najlepiej w dziale PR. Twoje postrzeganie świata ulegnie zmianie na zawsze:)

Wiem, że ludzie, którzy siedzą w przemyśle farmaceutycznym, na pewno takie informacje starają się zataić. Jednak nawet największe koncerny nie są wstanie opłacić wszystkich, aby takowych informacji nie upubliczniali. Ja skomentowałem fakt, że lobby farmaceutyczne płaci ludziom (nie swoim pracownikom), za to, żeby nie ujawniali cudownych właściwości niektórych roślin.

PostNapisane: 2012-05-09, 18:41 
Nudziarz

Własnie nic nie jest proste. Ja mam inny problem. niedawno u mojej cioci wykryto raka szyjki macicy. Boje się czy to nie jest dziedziczne. Na pewnej stronce, przeczytałam o testach na wykrycie choroby. Nie wiem czy ktos o tym słyszal. W razie czego podaje odnośnik do stronki:tojefura.com/rak-szyjki-macicy.html

Drukuj 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC