| Autor |
Wiadomość |
|
|
| |
Tytuł: |
Re: Własny biznes - gastronomia |
 |
|
|
Szukaliśmy czegoś na balkon i grill elektryczny Ariete był strzałem w dziesiątkę. Zero dymu, sąsiedzi nie narzekają, a jedzenie smakuje jak z normalnego grilla. Używamy go naprawdę często.
Szukaliśmy czegoś na balkon i grill elektryczny Ariete był strzałem w dziesiątkę. Zero dymu, sąsiedzi nie narzekają, a jedzenie smakuje jak z normalnego grilla. Używamy go naprawdę często.
|
|
|
 |
Napisane: 2025-12-15, 11:16 |
|
|
 |
|
|
| |
Tytuł: |
Re: Własny biznes - gastronomia |
 |
|
|
Jeśli własny biznes, gastronomia to odpowiednio dobrane opkowania, ekologiczne inne. To wszystko i wiele innych znajdziesz w https://www.pako.com.pl/gastronomia-cat-1041 Supr jakość. Duży wybór.
Jeśli własny biznes, gastronomia to odpowiednio dobrane opkowania, ekologiczne inne. To wszystko i wiele innych znajdziesz w https://www.pako.com.pl/gastronomia-cat-1041 Supr jakość. Duży wybór.
|
|
|
 |
Napisane: 2021-11-01, 18:37 |
|
|
 |
|
|
| |
Tytuł: |
Re: Własny biznes - gastronomia |
 |
|
|
Certyfikaty w tej branży są bardzo ważne, dlatego warto je wykonać, myślę, że firma https://haccp-polska.pl/ wykonuje także w tej tematyce różne certyfikaty i szkolenia, skontaktuj się z nimi, a na pewno uzyskasz informacje.
Certyfikaty w tej branży są bardzo ważne, dlatego warto je wykonać, myślę, że firma https://haccp-polska.pl/ wykonuje także w tej tematyce różne certyfikaty i szkolenia, skontaktuj się z nimi, a na pewno uzyskasz informacje.
|
|
|
 |
Napisane: 2021-03-17, 14:04 |
|
|
 |
|
|
| |
Tytuł: |
Re: Własny biznes - gastronomia |
 |
|
|
Przez pandemię COVID-19 pakowanie się w gastronomię to raczej nie najlepszy pomysł. Można rozważyć własny sklep internetowy, gdyż przez próby odizolowania się od reszty świata przez zagrożenie epidemiologiczne ludzie chętniej kupują w sieci. Na dobry początek warto rozważyć halę, gdzie będziemy przechowywać towar. W realizacji oraz projekcie systemów magazynowych pomoże firma https://dlamagazynu.pl/ .
Przez pandemię COVID-19 pakowanie się w gastronomię to raczej nie najlepszy pomysł. Można rozważyć własny sklep internetowy, gdyż przez próby odizolowania się od reszty świata przez zagrożenie epidemiologiczne ludzie chętniej kupują w sieci. Na dobry początek warto rozważyć halę, gdzie będziemy przechowywać towar. W realizacji oraz projekcie systemów magazynowych pomoże firma https://dlamagazynu.pl/ .
|
|
|
 |
Napisane: 2021-01-31, 22:56 |
|
|
 |
|
|
| |
Tytuł: |
Re: Własny biznes - gastronomia |
 |
|
|
Jeśli myślisz nad założeniem działalności gastronomicznej, to poradnik "Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej" Czauderna Jacek https://wydawnictwopoligraf.pl/1429/czauderna-jacek/otworzylem-lokal-pomocne-historie-zpraktyki-gastronomicznej.html na pewno Ci się przyda. Dzięki tej książce uda Ci się pominąć wiele błędów, które są popełniane przez różne firmy.
Jeśli myślisz nad założeniem działalności gastronomicznej, to poradnik "Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej" Czauderna Jacek https://wydawnictwopoligraf.pl/1429/czauderna-jacek/otworzylem-lokal-pomocne-historie-zpraktyki-gastronomicznej.html na pewno Ci się przyda. Dzięki tej książce uda Ci się pominąć wiele błędów, które są popełniane przez różne firmy.
|
|
|
 |
Napisane: 2021-01-30, 18:20 |
|
|
 |
|
|
| |
Tytuł: |
Re: Własny biznes - gastronomia |
 |
|
|
Koleżanka z bratem prowadzą foodtrucka z jedzeniem meksykańskim i rozwijają firmę na inne miasta. Z tego co widzę to jest to bardzo opłacalny biznes, szczególnie w okresie letnim. Właśnie szukają do swojej firmy biura rachunkowego w okolicach Warszawy. Polecicie coś może ? Zastanawiają się nad biurem GAMA bo ma chyba najlepsze opinie w okolicy.
Koleżanka z bratem prowadzą foodtrucka z jedzeniem meksykańskim i rozwijają firmę na inne miasta. Z tego co widzę to jest to bardzo opłacalny biznes, szczególnie w okresie letnim. Właśnie szukają do swojej firmy biura rachunkowego w okolicach Warszawy. Polecicie coś może ? Zastanawiają się nad biurem GAMA bo ma chyba najlepsze opinie w okolicy.
|
|
|
 |
Napisane: 2020-10-22, 13:41 |
|
|
 |
|
|
| |
Tytuł: |
Re: Własny biznes - gastronomia |
 |
|
|
A jaką preferują Państwo lokalizację i wielkość lokalu? Co z wyposażeniem?
A jaką preferują Państwo lokalizację i wielkość lokalu? Co z wyposażeniem?
|
|
|
 |
Napisane: 2020-05-30, 21:07 |
|
|
 |
|
|
| |
Tytuł: |
Re: Własny biznes - gastronomia |
 |
|
Adine napisał(a): Tylko czy w mniejszym mieście też jest możliwość otwarcia takiej pizzerii na zasadzie franczyzy? Na pewno są jakieś wytyczne co do tego. Droga Pani, z powodzeniem prowadzimy pizzerie zarówno w większych jak i mniejszych miastach powyżej 20 000 mieszkańców: tak naprawdę liczy się potencjał, nie ilość mieszkańców. Gdyby pojawiły się pytania, jestem do dyspozycji. Konsultant marki DaGrasso
[quote="Adine"]Tylko czy w mniejszym mieście też jest możliwość otwarcia takiej pizzerii na zasadzie franczyzy? Na pewno są jakieś wytyczne co do tego.[/quote]
Droga Pani, z powodzeniem prowadzimy pizzerie zarówno w większych jak i mniejszych miastach powyżej 20 000 mieszkańców: tak naprawdę liczy się potencjał, nie ilość mieszkańców.
Gdyby pojawiły się pytania, jestem do dyspozycji.
Konsultant marki DaGrasso
|
|
|
 |
Napisane: 2020-05-20, 18:47 |
|
|
 |
|
|
| |
Tytuł: |
Re: Własny biznes - gastronomia |
 |
|
januszek napisał(a): a jakieś dokładniejsze informacje np jakie koszta otwarcia pizzeri może Pan podać tutaj czy raczej kontaktować się bezpośrednio?? Dzień dobry! Przedstawie teraz kilka dalszych szczegółów współpracy. Opłata wstępna wynosi 12 000 zł netto (w opłacie zawiera się projekt lokalu, szkolenia dla franczyzobiorcy oraz przyszłych pracowników, wsparcie przy podpisywaniu umów). Pobieramy również opłatę miesięczną: od 1464,10 do 1964,10 złotych netto (w zależności od wybranych pakietów menu). Koszt inwestycji wynosi: od 150 000 złotych netto (kwota inwestycji zależy od powierzchni i stanu technicznego lokalu). Więcej informacji także na naszej stronie: dagrasso.pl/franczyza Gdyby pojawiły się pytania, jestem do dyspozycji. Konsultant marki DaGrasso
[quote="januszek"]a jakieś dokładniejsze informacje np jakie koszta otwarcia pizzeri może Pan podać tutaj czy raczej kontaktować się bezpośrednio??[/quote]
Dzień dobry! Przedstawie teraz kilka dalszych szczegółów współpracy. Opłata wstępna wynosi 12 000 zł netto (w opłacie zawiera się projekt lokalu, szkolenia dla franczyzobiorcy oraz przyszłych pracowników, wsparcie przy podpisywaniu umów). Pobieramy również opłatę miesięczną: od 1464,10 do 1964,10 złotych netto (w zależności od wybranych pakietów menu). Koszt inwestycji wynosi: od 150 000 złotych netto (kwota inwestycji zależy od powierzchni i stanu technicznego lokalu).
Więcej informacji także na naszej stronie: dagrasso.pl/franczyza
Gdyby pojawiły się pytania, jestem do dyspozycji.
Konsultant marki DaGrasso
|
|
|
 |
Napisane: 2020-04-15, 20:19 |
|
|
 |
|
|
| |
Tytuł: |
Re: Własny biznes - gastronomia |
 |
|
Marynia napisał(a): Każdy biznes jest dobry No tak w sumie racja ale dobrze mieć prawnika ze sie tak wyraże "pod ręką" Ja korzystam z usług Kancelarii Ożóg Tomczykowski . Są specjalistami właśnie od prawa spółek ,firm czy prawa podatkowego.To na pewno sie przyda w prowadzeniu własnego biznesu.
[quote="Marynia"]Każdy biznes jest dobry[/quote]
No tak w sumie racja ale dobrze mieć prawnika ze sie tak wyraże "pod ręką" Ja korzystam z usług Kancelarii Ożóg Tomczykowski . Są specjalistami właśnie od prawa spółek ,firm czy prawa podatkowego.To na pewno sie przyda w prowadzeniu własnego biznesu.
|
|
|
 |
Napisane: 2020-04-15, 16:41 |
|
|
 |