|
Moim ulubionym daniem od lat jest klasyczny domowy rosół. Nie chodzi tylko o smak, ale też o emocje, które się z nim wiążą. Zawsze kojarzy mi się z niedzielami spędzonymi z rodziną, spokojem i zapachem gotujących się warzyw w całym domu. Najbardziej lubię ten idealnie klarowny, pełny aromatu, z dużą ilością natki pietruszki. A najlepsze jest to, że rosół można przerobić na inne dania — od pomidorowej po ramen. To taka potrawa, która nigdy się nie nudzi.
Moim ulubionym daniem od lat jest klasyczny domowy rosół. Nie chodzi tylko o smak, ale też o emocje, które się z nim wiążą. Zawsze kojarzy mi się z niedzielami spędzonymi z rodziną, spokojem i zapachem gotujących się warzyw w całym domu. Najbardziej lubię ten idealnie klarowny, pełny aromatu, z dużą ilością natki pietruszki. A najlepsze jest to, że rosół można przerobić na inne dania — od pomidorowej po ramen. To taka potrawa, która nigdy się nie nudzi.
|