dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2





Odpowiedz
Nazwa użytkownika:
Tytuł:
Treść wiadomości:
Wpisz tutaj treść wiadomości. Nie może mieć ona więcej niż 60000 znaków. 

Uśmieszki
:-) ;-) :-> :-D :-P :-o :mrgreen: :lol: :-( :-| :-/ :-? :-x :shock: :cry: :oops: 8-) :evil: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :diabel: :krew: :alien: :aragorn: :run: :crush: :compcrush: :cygaro: :dog: :druch: :drunk: :rambo: :gilotyna: :pistoldance: :hulk: :jackass: :jedi: :kolejka: :jury: :koncert: :hit: :bullets: :newyear: :notcool: :ohno: :bored:
Pokaż więcej uśmieszków
Rozmiar:
Kolor tekstu
#000000 #000040 #000080 #0000BF #0000FF #004000 #004040 #004080 #0040BF #0040FF #008000 #008040 #008080 #0080BF #0080FF #00BF00 #00BF40 #00BF80 #00BFBF #00BFFF #00FF00 #00FF40 #00FF80 #00FFBF #00FFFF
#400000 #400040 #400080 #4000BF #4000FF #404000 #404040 #404080 #4040BF #4040FF #408000 #408040 #408080 #4080BF #4080FF #40BF00 #40BF40 #40BF80 #40BFBF #40BFFF #40FF00 #40FF40 #40FF80 #40FFBF #40FFFF
#800000 #800040 #800080 #8000BF #8000FF #804000 #804040 #804080 #8040BF #8040FF #808000 #808040 #808080 #8080BF #8080FF #80BF00 #80BF40 #80BF80 #80BFBF #80BFFF #80FF00 #80FF40 #80FF80 #80FFBF #80FFFF
#BF0000 #BF0040 #BF0080 #BF00BF #BF00FF #BF4000 #BF4040 #BF4080 #BF40BF #BF40FF #BF8000 #BF8040 #BF8080 #BF80BF #BF80FF #BFBF00 #BFBF40 #BFBF80 #BFBFBF #BFBFFF #BFFF00 #BFFF40 #BFFF80 #BFFFBF #BFFFFF
#FF0000 #FF0040 #FF0080 #FF00BF #FF00FF #FF4000 #FF4040 #FF4080 #FF40BF #FF40FF #FF8000 #FF8040 #FF8080 #FF80BF #FF80FF #FFBF00 #FFBF40 #FFBF80 #FFBFBF #FFBFFF #FFFF00 #FFFF40 #FFFF80 #FFFFBF #FFFFFF
Opcje:
BBCode jest włączony
[img] jest włączony
[flash] jest wyłączony
[url] jest wyłączony
Uśmieszki są włączone
Wyłącz BBCode
Wyłącz uśmieszki
Podaj nazwę aktualnego miesiąca
Podaj nazwę aktualnego miesiąca:
   

Przegląd tematu - Ser panierowany
Autor Wiadomość
  Tytuł:   Cytuj
ja mam na hurtowni gdzie pracuje taki ser, oryginalny z czech, jest tam firma ktora sie specjalizuje w produkcji takiego sera, a tak wogole to taki ser dobrze jest zrobic w frytkownicy, wtedy jest rowno podsmazony i sie nie rozlewa. Robiony jest z bardzo twardego gatunku sera, niewiem jakiego bo mnie to nie interesowalo ale jak pojde w piatek do pracy to sie dowiem
Post Napisane: 2007-05-30, 12:40
  Tytuł:   Cytuj
Chodzi o serek żółty?? Ha było by dobrze żebym taki chociaż lubiła:P
Post Napisane: 2007-02-04, 22:12
  Tytuł:   Cytuj
ja robie z morskiego jest dobry do tego i zawsze podwojna panierke zeby sie nie rozlewal
Post Napisane: 2007-02-03, 23:29
  Tytuł:   Cytuj
O jaki ser Ci chodzi, bo są dwa rodzaje: ser pleśniowy camembert moczymy w rozbełtanym jajku i obtaczamy w tartej bułce, smażymy na wolnym ogniu, chodzi o to, żeby ser w środku był płynny. Można też smażyć żółty ser (plastry grubości ok 0,5 cm) tak, jak kotlety. Przyprawy w obu przypadkach dowolne wg upodobań.
Post Napisane: 2007-02-01, 16:58
  Tytuł:   Cytuj
Taki syr wypra?any oryginalnie robi si? z oscypk?w lub twardego ostrego sera ???tego podgrzewanie sera ple?niowego mo?e by? k?opotliwe szkodzi na ?o??dek nie polecam dwa plasterki twrdego sera w ?rodek szynka i panierka i bardzo dobre jedzonko.
Post Napisane: 2006-05-23, 09:56
  Tytuł:   Cytuj
spr?bu ka?dego z ple?ni? (rokpol inne twardsze) panierka jajko z tart? b??k?
Post Napisane: 2006-05-23, 08:52
  Tytuł:  Ser panierowany  Cytuj
Witam! Mam taki ma?y problem, chodzi mi o ser panierowany, jad?em taki na S?owacji i chcia?bym taki zrobi? w domu. Z t?d mam takie pytanie, czy kto? nie wie z jakiego to jest sera? Zrobi?em z goudy i to nie to samo, mo?e tu chodzi o jakie? inne przyprawy?
Post Napisane: 2006-05-23, 07:36
4CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

Strefa czasowa: UTC + 2


2CCCCCCCCCCCCCCCCC cron

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
phpBB SEO
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcejRozumiem