| Autor |
Wiadomość |
|
|
| |
Tytuł: |
|
 |
|
|
ja mam na hurtowni gdzie pracuje taki ser, oryginalny z czech, jest tam firma ktora sie specjalizuje w produkcji takiego sera, a tak wogole to taki ser dobrze jest zrobic w frytkownicy, wtedy jest rowno podsmazony i sie nie rozlewa. Robiony jest z bardzo twardego gatunku sera, niewiem jakiego bo mnie to nie interesowalo ale jak pojde w piatek do pracy to sie dowiem
ja mam na hurtowni gdzie pracuje taki ser, oryginalny z czech, jest tam firma ktora sie specjalizuje w produkcji takiego sera, a tak wogole to taki ser dobrze jest zrobic w frytkownicy, wtedy jest rowno podsmazony i sie nie rozlewa. Robiony jest z bardzo twardego gatunku sera, niewiem jakiego bo mnie to nie interesowalo ale jak pojde w piatek do pracy to sie dowiem
|
|
|
 |
Napisane: 2007-05-30, 12:40 |
|
|
 |
|
|
| |
Tytuł: |
|
 |
|
|
Chodzi o serek żółty?? Ha było by dobrze żebym taki chociaż lubiła:P
Chodzi o serek żółty?? Ha było by dobrze żebym taki chociaż lubiła:P
|
|
|
 |
Napisane: 2007-02-04, 22:12 |
|
|
 |
|
|
| |
Tytuł: |
|
 |
|
|
ja robie z morskiego jest dobry do tego i zawsze podwojna panierke zeby sie nie rozlewal
ja robie z morskiego jest dobry do tego i zawsze podwojna panierke zeby sie nie rozlewal
|
|
|
 |
Napisane: 2007-02-03, 23:29 |
|
|
 |
|
|
| |
Tytuł: |
|
 |
|
|
O jaki ser Ci chodzi, bo są dwa rodzaje: ser pleśniowy camembert moczymy w rozbełtanym jajku i obtaczamy w tartej bułce, smażymy na wolnym ogniu, chodzi o to, żeby ser w środku był płynny. Można też smażyć żółty ser (plastry grubości ok 0,5 cm) tak, jak kotlety. Przyprawy w obu przypadkach dowolne wg upodobań.
O jaki ser Ci chodzi, bo są dwa rodzaje: ser pleśniowy camembert moczymy w rozbełtanym jajku i obtaczamy w tartej bułce, smażymy na wolnym ogniu, chodzi o to, żeby ser w środku był płynny. Można też smażyć żółty ser (plastry grubości ok 0,5 cm) tak, jak kotlety. Przyprawy w obu przypadkach dowolne wg upodobań.
|
|
|
 |
Napisane: 2007-02-01, 16:58 |
|
|
 |
|