|
Prosze to BARDZO potraktowac z przymruzeniem oka, tekst nie ma na celu nikogo obrazic :)
Niespiaca - Szefowa, głowny Operator, Bogini Czata. To Jej trzeba sie podlizywac najwiecej :))). Ogolnie Niespiaca jest bardzo zalatana osoba, duzo ma spraw na glowie, wiec przewaznie jezeli o dupie marynie chcesz gadac z nia, to nie ma sensu, tracisz tylko czas.
4xM - Kolejny glowny operator, wlasciwie malo o nim wiadomo, ze wstepnych ustalen Agencji CIA i KGB ustalono ze jest rekordzista 45 dni na czacie wg Bota LOL!? Obecnie Dwoch innych operatorow planuja wyslac na wycieczke naszego rekordziste zeby sie choc zblizyc do jego wyniku.
mery_blue - Dobra Ciocia czatu, kochana zawsze usmiechnieta i zawsze niebieska, kibicowala Niemcom na Euro 2008, ale niestety przegrali Niemce. Ogolnie bardzo lubiana osoba, oraz ceniona za swoj wklad jaki wklada w czata :P
T - Jak sama nazwa wskazuje Operator The X files, niestety nic o nim nie wiadomo, tak wiec nic nie napisze :P.
3_50 - Nowy Operator kojarzy mi sie z Browarem, bo wlasnie tyle wydaje na mojego Reddsa, dalsze sledzctwo bedzie przeprowadzone :P
Syber - Viking Made in Poland, zamieszkaly w Norwegii. Jakby ktos nie wiedzial to Norwegia jest tam obok Islandii, nie nie tam! w prawo, jeszce w prawo, W PRAWO NIE W LEWO tym PALCEM! TAK TAM !! dokladnie!! Scigajacy sie z Silverfoxem kto wiecej gada, niestety on na razie wygrywa :(. Trza bedzie wypic flache i wlaczy sie turbonapisarka :P
Silverfox - Autor niniejszego durnego tekstu, Taki sobie Lis latajacy po lesie podrywajacy wszystko co jest plci zenskiej, czasami gdy sie napije wlacza mu sie agresor, wowczas zaczyna bluzgac, ale ogolnie odkad bierze te niebieskie tabletki, juz nie lata z siekiera. Pan doktor mowi ze terapia pomaga.
To na razie Tyle jakby ktos chcial sie o Nas wypowiedziec Zapraszamy serdecznie, reklamacji nie uwzgledniamy no i ten tego gdzie sa moje kabanosy!?
|