dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
  Drukuj

Operators Funny
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2008-07-14, 22:04 
Pochłaniacz

Prosze to BARDZO potraktowac z przymruzeniem oka, tekst nie ma na celu nikogo obrazic :)

Niespiaca - Szefowa, głowny Operator, Bogini Czata. To Jej trzeba sie podlizywac najwiecej :))). Ogolnie Niespiaca jest bardzo zalatana osoba, duzo ma spraw na glowie, wiec przewaznie jezeli o dupie marynie chcesz gadac z nia, to nie ma sensu, tracisz tylko czas.

4xM - Kolejny glowny operator, wlasciwie malo o nim wiadomo, ze wstepnych ustalen Agencji CIA i KGB ustalono ze jest rekordzista 45 dni na czacie wg Bota LOL!? Obecnie Dwoch innych operatorow planuja wyslac na wycieczke naszego rekordziste zeby sie choc zblizyc do jego wyniku.

mery_blue - Dobra Ciocia czatu, kochana zawsze usmiechnieta i zawsze niebieska, kibicowala Niemcom na Euro 2008, ale niestety przegrali Niemce. Ogolnie bardzo lubiana osoba, oraz ceniona za swoj wklad jaki wklada w czata :P

T - Jak sama nazwa wskazuje Operator The X files, niestety nic o nim nie wiadomo, tak wiec nic nie napisze :P.

3_50 - Nowy Operator kojarzy mi sie z Browarem, bo wlasnie tyle wydaje na mojego Reddsa, dalsze sledzctwo bedzie przeprowadzone :P

Syber - Viking Made in Poland, zamieszkaly w Norwegii. Jakby ktos nie wiedzial to Norwegia jest tam obok Islandii, nie nie tam! w prawo, jeszce w prawo, W PRAWO NIE W LEWO tym PALCEM! TAK TAM !! dokladnie!! Scigajacy sie z Silverfoxem kto wiecej gada, niestety on na razie wygrywa :(. Trza bedzie wypic flache i wlaczy sie turbonapisarka :P

Silverfox - Autor niniejszego durnego tekstu, Taki sobie Lis latajacy po lesie podrywajacy wszystko co jest plci zenskiej, czasami gdy sie napije wlacza mu sie agresor, wowczas zaczyna bluzgac, ale ogolnie odkad bierze te niebieskie tabletki, juz nie lata z siekiera. Pan doktor mowi ze terapia pomaga.

To na razie Tyle jakby ktos chcial sie o Nas wypowiedziec Zapraszamy serdecznie, reklamacji nie uwzgledniamy no i ten tego gdzie sa moje kabanosy!?

PostNapisane: 2008-07-15, 13:26 
Bohater

No to moze ja - ale poki co napisze co mysle bardziej powaznie :)

4xM - Tajemniczy operator o ktorym nikt nie wie wiecej niz powinien. Dobrze, ze chociaz imie znamy :) W porownaniu z innymi operatorami to jest z nami w pokoju dosc dlugo (chyba najdluzej po mnie) :) To wlasnie na niego mozna liczyc kiedys cos przestaje dzialac lub np. gdy nasz bot zostaje bez opieki :) Bez konkrtnej potrzeby nie odzywa sie, ale czesto jest obecny. Taki nasz Wielki Brat :)

mery_blue - Jedna z najnowszych operatorek. Ciepla, mila, wesola i rozgadana. Przybyla z nas z forum i od razu zyskala sympatie posrod uzytkownikow i operatorow. Poza tym, zanim dolaczyla do grona operatorow, bylam tam jedyna kobieta wiec ciesze sie, ze nie jestem sama :)

Silverfox - Nasz czatowy lisek. Potrafi byc spokojny i cierpliwy ale jak ktos go zdenerwuje to nie ma litosci. Bywa cichy i ulozony a czasem tez roztrzepany i pokrecony ;) Lepiej mu nie podapadac bo konsekwencje beda powazne ;) A sprobucie chociaz Wroclaw napisac z malej litery ;D

Syber - Najwieksza gadula na czacie. Pojawil sie bardzo niedawno i szybko zdobyl sympatie. W kazdym temacie ma cos do powiedzenia i jest dusza towarzystwa :) Poza tym pomocny, wesoly i mily :) Dobrze miec kogos takiego :)

T - Nasz mozg :) Ostatnio rzadko nas odwiedza, ale mam nadzieje, ze to sie jeszcze nadrobi. Jak na swoj mlody wiek ma duza wiedze i dosc niezwykle umiejetnosci, a poza tym cieply i pomocny (jesli mozna go zlapac :P)

Ps. 3_50 to Quizer a nie operator :)

PostNapisane: 2008-07-27, 13:08 
Pochłaniacz

ojj Niespioch jakie mile slowa o sobie przeczytalem :***

PostNapisane: 2008-07-30, 18:25 
Szczypior

By się wypowiadać o moich szanownych koleżankach i kolegach Opach muszę zebrać więcej informacji :D oj mam nadzieje że mój szczwany plan sie zrealizuje :D

Pozdrawiam :diabel:

PostNapisane: 2008-07-31, 16:42 
Bohater

Zaczynam sie bac :>

4xM
PostNapisane: 2008-08-06, 00:04 
Nudziarz

Tak, to ja, 4xM.
Faktycznie, rzadko się odzywam, ale czuwam i mam takie szczęście, że dostrzegam problem wtedy, kiedy jest. Rzadko cokolwiek komentuję, raczej obserwuję. Na chacie już jakiś czas, będzie z siedem lat, wiele widziałem i jeszcze więcej nie widziałem ;] Praktycznie cały czas w pracy. Teraz bot jest u mnie. Tyle.
p.s. Co do nicka 3_50, przypisałem go do quizera w celach czysto testowych. Sam guizer jest niestabilny i często sam z chata wychodzi, przyczyny tego stanu rzeczy nie znam. Opa z 3_50 można oczywiście zdjąć.

Drukuj 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2