dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Sucha skóra
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2020-07-15, 13:22 
Adept

picie wody to za malo, skore trzeba tez nawilzac od zewnatrz dlatego trzeba dobrac odpowiednie kosmetyki. osobiscie polecam bielende i serie vegan muesli bo ma fajne serum

Zgłoś post

PostNapisane: 2020-08-15, 22:15 
Adept

Myślę, że sucha skóra jest wynikiem źle dobranych kosmetyków. Zamiast używać coraz więcej warto wybrać odpowiednie, może z wyższej półki. Ja sięgam po naturalne składy, w mojej ulubionej drogerii internetowej horex.pl. jest zakładka z kosmetykami naturalnymi. Tam szukam cudowności bo spory wybór mają różnych marek

Zgłoś post

PostNapisane: 2020-09-23, 11:58 
Adept

Oczywiście że picie wody pomaga, ale też dobre kosmetyki są potrzebne jeśli skóra jest nadal sucha :) Może kosmetyki konopne? Są naturalne i u mnie się super sprawdzają, tutaj masz ich dużo - https://konopieizdrowie.pl/pl/producer/Annabis/27 :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2020-09-23, 22:30 
Oczytany mnich

też u mnie oeparol się sprawdził, co jakiś czas wracam do tych kapsułek bo świetne efekty widzę na swojej skórze, trzeba się wspomagać od środka bo niestety same kremy to często po prostu za mało

Zgłoś post

PostNapisane: 2020-09-26, 20:24 
Adept

zgadzam się, ze dobrze jest też nawilżyć skórę od środka, dlatego ja raz na jakiś czas kupuję sobei oeparol i biorę przez miesiąc, dwa. Super to działa na skórę, wygląda zdrowiej i jest gładsza, warto skórze tak pomóc w te chłodniejsze dni

Zgłoś post

PostNapisane: 2020-10-31, 21:59 
Adept

Czasem domowe sposoby czy nawet kosmetyki niestety nie pomogą. Wtedy warto skorzystać z pomocy specjalisty. Mam tu na myśli medycynę estetyczną i lekarza takiej specjalności. Sama chodzę do dra Migały w Klinice Sfera, pierwsza wizyta - konsultacja jest bezpłatna, polecam skorzystać z takiej możliwości.

Zgłoś post

PostNapisane: 2021-05-30, 18:01 
Adept

Ja mam sezonowo suchą skórę, niestety walka z tym problemem nie jest łatwa... Powiem Wam, że bardzo fajnie zareagowałam na odżywczy zabieg z osoczem bogatopłytkowym - tzw. wampirzy lifting, który mi zrobił dr Migała w Klinice Sfera. Skóra jest w duuużo lepszje kondycji!

Zgłoś post

PostNapisane: 2021-07-21, 12:42 
Adept

Godny uwagi i polecenia jest krem dexeryl. Moja mama stosuje go na co dzień do pielęgnacji skóry. Generalnie to ma dwa - krem oczyszczający do mycia i krem do smarowania. Miała poważne problemy z suchą, podrażnioną i zaczerwienioną skórą. Odkąd ma dexeryl problemy zniknęły. Stosuje go jednak nadal systematycznie

Zgłoś post

PostNapisane: 2022-02-02, 11:12 
Pochłaniacz

Są różne zabiegi na suchą skórę, ale najlepiej z tym pójść do kosmetyczki. U mnie w salonie korzystamy z linii kosmetycznej https://www.monduniq.pl/pl i klienci są zadowoleni.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2