dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 13 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wózek dla dziecka- adamex
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2018-05-15, 07:33 
Przyjaciel

Też niedawno szukaliśmy i brałam pod uwagę ten wózek, ale finalnie zdecydowaliśmy się na wózek Anex z serii Discovery - lekki, poręczny i wygodniej się go prowadziło. Najlepiej jednak przejść się do sklepu i zobaczyć na żywo.

Zgłoś post

PostNapisane: 2018-05-16, 15:17 
Szczypior

Ja również postawiłam na Anex i serię discovery. Ostatecznie przekonał mnie design- przepiękny;) i to, że wózek można łatwo złożyć i przenieść albo zapakować do bagażnika! Zdecydowanie to był dobry wybór a solidne wykonanie sprawi, że wózek posłuży mi jeszcze przy drugim dzidziusiu;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2018-05-18, 17:30 
Oczytany mnich

To prawda, Anex ma świetne wózki. Lekkie, zwrotne i fajnie wyglądają :) Poza tym są przede wszystkim bezpieczne dla maleństwa :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2018-06-21, 20:54 
Oczytany mnich

Ja również postawiłam na anex. Marka wydawała mi się solidna i zaufana i się nie zawiodłam. Testowałam też adamex ale jakoś moje serce skradła seria discovery z anexu i to ją finalnie wybrałam. Teraz ogromnie się z tego cieszę, bo wózek świetnie się sprawdza przy długich spacerach i w podróżach, fajnie wygląda, jest bezpieczny, poręczny, praktyczny i wygodny- dla nas idealny.

Zgłoś post

PostNapisane: 2018-06-24, 16:13 
Nudziarz

Oliwia3008 napisał(a):
Ja również postawiłam na anex. Marka wydawała mi się solidna i zaufana i się nie zawiodłam. Testowałam też adamex ale jakoś moje serce skradła seria discovery z anexu i to ją finalnie wybrałam. Teraz ogromnie się z tego cieszę, bo wózek świetnie się sprawdza przy długich spacerach i w podróżach, fajnie wygląda, jest bezpieczny, poręczny, praktyczny i wygodny- dla nas idealny.

To samo mogę powiedzieć o modelu Anex Sport, posiadam wersję 3w1 - jest poręczny, solidny, bezpieczny i komfortowy dla malucha, a nadwozie jest wykonane z wysokiej jakości materiałów, cieżko mi wymienić jakieś minusy...

Zgłoś post

PostNapisane: 2018-07-06, 19:51 
Przyjaciel

Zdecydowanie Anex to dobry wybór.

Zgłoś post

PostNapisane: 2018-09-27, 22:23 
Nudziarz

Ja się wahałam między anexem a adamex vico właśnie. Na anex chorowałam, podobał mi się strasznie. Ale jak się nim w sklepie na równej posadzce przejechałam, to zrezygnowałam. Prowadziło się źle.
A z vico jestem zadowolona w pełni. Gdyby nie brak windy to dalej bym go używała. Super osłonki dla dzieci, prowadzenie wygodne i amortyzatory i koła. Maluszek żadnych wstrząsów nie odczuwał. Także spokojnie kupuj

Zgłoś post

PostNapisane: 2018-11-14, 21:22 
Adept

Ja tam mam anexa i jestem z niego bardzo zadowolona! Wygodny i bezpieczny, solidny, poręczny, zwrotny i fajnie wygląda;) Od samego początku wpadł mi w oko i okazał się strzałem w 10!

Zgłoś post

PostNapisane: 2019-04-10, 23:06 
Adept

A ja zdecydowałam się na wózek euro-cart passo i jestem z niego bardzo zadowolona. Korzystam z niego już ponad rok i nie mam żadnych zastrzeżeń. Fajnie wygląda, posiada wygodne siedzisko z regulowanym oparciem. Wózek posiada również, u nas niezastąpioną , funkcję bujania gondoli.

Zgłoś post

PostNapisane: 2019-05-13, 21:17 
Nudziarz

Niestety nie znam tego wózka ale znam Easygo Quantum air, bo sama go posiadam i jestem z niego bardzo zadowolona, nie znalazłam w nim żadnych wad. Posiada on bardzo wygodny system składania jedną ręką oraz pompowane łożyskowane koła które radzą sobie na trudnym terenie.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 13 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2