dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Prezent dla męża
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-08-26, 18:00 
Adept

Witam,
chciałam się doradzić kogoś bardziej doświadczonego może na tym forum w sprawach modelarskich. Mąż kiedyś mocno interesował się tym, składał statki i samoloty. Ostatnio z braku czasu zaniedbał to hobby. Zbliżają się jego urodziny i pomyślałam sobie, że może warto, aby je odświeżył. Chcę mu zaprenumerować jako prezent tą kolekcję - - ktoś może składał coś takiego kiedyś? Warto szarpnąć się na takie coś?

Ostatnio edytowano 2014-08-29, 18:47 przez samba_mamba, łącznie edytowano 1 raz
nie spamujemy, zapraszam ze zdjęciami

Zgłoś post

Re: Prezent dla męża
PostNapisane: 2014-08-29, 18:47 
Awanturnik

Jeśli rzeczywiście go to kręci, dlaczego nie? :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-12-07, 13:39 
Pochłaniacz

dama_pik1 napisał(a):
Mój maż jest perfekcjonistą, kocha sowje auto i chce dla niego jak naj;eiej a oto i one:
.

U mnie tata podobnie samochodowo - ale konretniej, bo żarówki osram Night Breaker Laser.
W sumie wolę dawać takie praktyczne prezenty i to uzgodnione z obdarowanym, bo wiadomo, że podarek będzie przydatny.

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-12-09, 23:02 
Nudziarz

Jeśli mąż już modeli nie składa już modeli to musi być tego jakiś powód - może nie wciągnęło go to aż tak bardzo, może było zbyt męczące lub po prostu mu się znudziło. Kupowanie w ciemno może być dość ryzykowane. Ja też bym się skłaniała ku jakiemuś bardziej praktycznemu upominkowi. Większa gwarancja, że się spodoba i będzie wykorzystany.
Ja mężowi zamówiłam wczoraj zegarek do garnituru - http://www.czaszegarkow.pl/diesel-master-chief-czarny-skora-p-28057.html. Mąż pracuje w banku, więc codziennie chodzi w garniturze, a elegancki mężczyzna godzinę powinien sprawdzać na zegarku, a nie na smartphonie ;) Poza tym, zegarek jest świetnym dodatkiem do wizytowego wydania; szczególnie taki jak ten - połączenie stali z brązową skórą. Ja od lat zegarków nie noszę, ale patrząc na ten to aż sama mam ochotę coś zamówić ;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-12-13, 19:02 
Pochłaniacz

Night Breaker Laser to takie żarówki, z których mąż będzie zadowolony. Nie są to światła długie a względem standardowych dają 130% więcej światła. Pamiętam czasy kiedy jeszcze nikt nie myślał o takim oświetleniu - bo nie było ; ) technologia poszła w górę, zatem korzystajmy.

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-01-31, 14:11 
Nudziarz

Ja właśnie szukam prezentu walentynkowo-urodzinowego i też pomyślałam o modelu do składania. Zwykle stawiałam na praktyczne prezenty. Do auta ma już wszystko, jest kierowcą i wszystkie przydatne gadżety typu kubki, zestawy głośnomówiące, ładowarki itd już ma. Bardzo podoba mu się statek VASA z wydawnictwa De Agostini, który reklamują w tv, ale zastanawiam się czy to dobry pomysł, czy go złoży czy pójdzie gdzieś w odstawkę ... Żarówki, koszulki i pierdółki to może sam sobie kupić. Pomóżcie, pliis :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-05-16, 11:07 
Pochłaniacz

hania789 napisał(a):
Wydaje mi się, ze nie ma lepszego prezentu dla kierowcy a zakładam, że jest kierowcą;p. moze coś skomponuj z tego, total-care.pl/cat-pl-1-AUTO-CARE-br-chemia-motoryzacyjna.html, mój
mąż jest z pod znaku panny i uwilebia praktyczne preznety. Na pewno będzie zadowolony!

Dla kierowców zawodowych dobrym prezentem jest np. gaz do samoobrony, bo teraz niepewne czasy i lepiej żeby miał poczucie bepieczeństwa w nocy na parkingu.

A co do samych prezentów to ja uważam że super sprawą sa zegraki eleganckie. Ja dostałem na urodziny parę tygodni temu przepięknego Junkersa.

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-06-04, 10:42 
Pochłaniacz

Wszystko zależy od tego jakie są jego zainteresowania. Jak lubi sobie postrzelać to zabierz go może na strzelnicę lub na paintball, ewentualnie może jakiś scyzoryk lub multitool ? Taki gadżet na pewno mu się przyda

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-06-04, 18:04 
Oczytany mnich

https://www.militaria.pl/zeppelin/zegarek_zeppelin_100_jahre_7640-4_ze-7640-4_t_p24555.xml może taki zegarek

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-06-09, 12:21 
Pochłaniacz

psikus0 napisał(a):
Jaki budżet? Jakie zainteresowania ma solenizant? Da każdego mężczyzny fajnym upominkiem są gry na komputer et. Panowie uwielbiają grać. Dobre promocje są na konsoleigry.pl Można fajna okazje
znaleźć i promocje!

Gry komputerowe dla dorosłego faceta? serio ? :lol: to już lepiej mu nóż victorinoxa kuchenny kupić - przynajmniej się czegoś nauczy w kuchni...
Wiki66a napisał(a):
Ja mojemu mężowi kupowałam ostatnio zegarek z Hugo Bossa. Był po prostu wniebowzięty takim prezentem :D A zegarek zamawiałam na stronie https://www.e-zegarki.pl/index

Fajne są hugobossy ale w tej cenie to można już kupić treada i połączyć go z zegarkiem. Przynajmniej będzie prezent łady i użyteczny, a nie tylko ładny
polamajka napisał(a):
https://www.militaria.pl/zeppelin/zegarek_zeppelin_100_jahre_7640-4_ze-7640-4_t_p24555.xml może taki zegarek

Dlaczego akurat zeppelin, a nie np. wymieniany tutaj już hugoboss?

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2