dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-03-17, 17:14 
Oczytany mnich

Ej.. :mrgreen: Ty Ty..ja Ci dam..Oh,pewnie wyobraziłeś sobie tak Grzesia i rozmarzyłes co? :lol: :lol: Danielu..miło z tej strony poznać :lol: :lol:[/quote]
-------------------------------------------------------------------------------------------------
hehe ja w kobietach gustuję co zresztą widać tu czasami... a to tyczyło się Ciebie a nie mnie jak już :mrgreen:[/quote]

Tak,tak... :mrgreen: dobra,dobra :mrgreen:[/quote]

Oj Aniu z przykrością to czytam :-(
Myślę że są tematy z których nie wypada żartować,jest to "religia" i "orientacja seksualna" które to są prywatną sprawą każdego z nas. Zapewniam Cię że nie możesz jak napisałaś "poznać z tej strony Daniela" bo tak nie jest:(
Daniel ma dziewczynę,którą kocha i z tego co wiem planują wspólną przyszłość więc pisanie jakoby wyobrażał i marzył o rozebranym facecie jest po prostu niesmaczne :-/
Nie fajnie to wyszło :-? :-(

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 18:01 
Bohater

Oj Aniu z przykrością to czytam :-(
Myślę że są tematy z których nie wypada żartować,jest to "religia" i "orientacja seksualna" które to są prywatną sprawą każdego z nas. Zapewniam Cię że nie możesz jak napisałaś "poznać z tej strony Daniela" bo tak nie jest:(
Daniel ma dziewczynę,którą kocha i z tego co wiem planują wspólną przyszłość więc pisanie jakoby wyobrażał i marzył o rozebranym facecie jest po prostu niesmaczne :-/
Nie fajnie to wyszło :-? :-([/quote]

Hmm...nie sądzę bym musiała wracać do tego tematu.Przeprosiłam Daniela.Wiem nie ładnie zrobiłam..A Ty sądze nie powinnaś wywlekać osobistych tematów z życia Daniela.Jeśli nie zauwazyłaś napisałam wszystko w formie żartu.Proszę byś nie przekręcała całego incydentu.Jeszcze raz na forum przepraszam Danielu.Mam nadzieje,koniec tematu.Miłego dnia życzę wszystkim:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 19:57 
Szczypior

I ja witam wszystkich. Dziewczynki spokojnie nie ma sie co kłócić:-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 20:16 
Bohater

Ależ my się nie kłócimy:) Cieszę się z tego,że Amelia ponownie zawitała:)..

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 21:23 
Władca pierścieni

Ana19 napisał(a):
Ależ my się nie kłócimy:) Cieszę się z tego,że Amelia ponownie zawitała:)..

Witaj Aniu;-)

Bardzo cię proszę nie gniewaj się na mnie za to co powiem, ale to jak dzisiaj w nocy zażartowałaś z Daniela to naprawdę było niesmaczne :-/ Ja wiem, że według ciebie to był żart i że go za to przeprosiłaś, ale Daniel odebrał to inaczej.... myśli, że uważasz go za geja (a on naprawdę ma dziewczynę i planują wspólną przyszłość) więc ten żart w stosunku do niego był jak najbardziej nie na miejscu:( Ja nie mówię, bo przecież można sobie żartować, śmiać i wogóle bo po to jest to forum, ale nie w ten sposób, (wszystko można, ale z umiarem i głową kochana) bo to jest otwarte forum i inni nasze wpisy też czytają, więc sama rozumiesz prawda?? Tak, wiec baaardzo bym cię prosiła byś mnie źle nie zrozumiała, że sie wtrącam i jestem przeciwko tobie, albo coś w tym stylu, bo wiesz przecież, że tak nie jest..... wszyscy cię tu bardzo lubimy i miło nam, że gadasz z nami na tym forum,:-) ja po prostu chcę tą sprawę wyjaśnić i dowiedzieć się co ty myślisz o tym żarcie czy myślałaś tak naprawdę czy nie, bo mnie się już wszystko w głowie pomieszało i sama nie wiem (wybacz mi naprawdę) i bardzo bym chciała byś mi to wyjaśniła dobrze?? I miałabym jeszcze jedną prośbę, jak Daniel pojawi się na forum, to chciałabym byś go jeszcze raz przeprosiła i wytłumaczyła mu jak z tym żartem było naprawdę..... dobrze?? Bo wiesz jemu naprawdę jest przykro:/ Pozdrawiam i całuję cię kochana pa pa;):*

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 21:42 
Szczypior

a ja nie jezdze konno :P
za to rower to tak jak najbardziej :P dzis stadko saren sie krecilo kolo mojego domu ok 20 sztuk hehe
no nic winko otwieram i film wlaczam :P

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 21:46 
Władca pierścieni

Witam wszystkich i życzę miłego wieczoru pa pa;-):*:*:*

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 21:53 
Bohater

Dobrze...a więc tak..Nie sądziłam,że tak to się zakończy,ale mam nie wyparzony i nienormalny ''język''..eh..PRZEPRASZAM Cię Danielu.Ja tak naprawdę nie myślę...Dobra wiem,że żart był nie na miejscu no..Masz dziewczynę planujesz z nia przyszłość-bardzo się cieszę..Nie wiem jak cię przekonac do tego,że nie myslę o Tobie jak o geju :/ Jak Was wszystkich przekonać..Skoro mówię,że tamto to był żart to tak jest.A skoro to był żart to znaczy,że nie myślę o Tobie Danielu w ten sposób.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 21:54 
Pochłaniacz

A wiecie, co ja myślę na ten temat? Dodałam po południu post ale celowo pomijając nawiązanie do tego żartu… Bo to nie moja sprawa… Moim zdaniem Anka, już kilkakrotnie przepraszała Daniela, a czytając posty wywnioskowałam, że koniec końców on też potraktował to jak żart… Ale widzę, że temat powraca i narasta… Tak naprawdę, jeśli istnieje jeszcze taka potrzeba to powinni sobie to wyjaśnić na privie, a jeśli nie, to nie… A nam naprawdę nic do tego…
Nawet mam anegdotę ze swojego życia co do tego zajścia… Dokładnie z wczoraj… Poszłyśmy z koleżankami we 4 na imprezę… a my jak to my, doskonale bawimy się w swoim towarzystwie… :-D Najpierw pytano nas co piłyśmy, że tak się dobrze bawimy, bo każdy chciał to samo, później czy to wieczór panieński, a na koniec czy jesteśmy lesbijkami… Kiedy wybuchnęłam śmiechem i zaprzeczyłam, usłyszałyśmy, że gdybyśmy były hetero to bawiłybyśmy się z facetami… Że niby mamy taki obowiązek, skoro jesteśmy wolne. Ale nawet się nie tłumaczyłyśmy. Ja też nie wzięłam tego do siebie, nie przejęłam tym, potraktowałam jako żart. Kiepski, bo kiepski ale mnie po prostu nie interesuje zdanie innych. Ja wiem jaka jest prawda i to wystarczy.

Lepiej napiszcie jak Wam minęła sobota… :-D Szabla, ja też oglądam film… „Piękny umysł”.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 22:02 
Szczypior

Ja widzę że ktoś się zna na filmach:-) ,,Piękny Umysł,, bardzo dobry film ale to nie moja bajka:-) dodam tylko że Russell Crowe lepiej zagrał w ,,Gladiatorze,, ale to jest moja subiektywna ocena

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2