dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-03-23, 18:50 
Oczytany mnich

witaj Amelio;)

I posłuchaj mnie bardzo uważnie JA ODESZŁAM Z POWODÓW OSOBISTYCH I SAMA PODJĘŁAM TAKĄ DECYZJĘ! Rozumiesz?? I nie podjęłam jej pod wpływem zaistniałej sytuacji pomiędzy Olkiem i Danielem... (bo uważam, że ta sytuacja, która zaistniała pomiędzy nimi, to jest ich sprawa, a nie moja i tylko oni mogą pomiędzy sobą to wyjaśnić rozumiesz?) I tak jak mówię podjęłam ją sama i z powodów osobistych, a nie pod wpływem Oli i Daniela, bo to nieprawda!!!! P.S. A co do Daniela to wydaje mi się, że niepotrzebnie będziesz go przekonywać do powrotu na forum, bo jeżeli on bedzie chciał wrócić to wróci jeżeli nie to nie. - Ale to jest tylko moje zdanie, a ty zrobisz z tym co ze chcesz i jak będziesz uważała za stosowne:) Pozdrawiam:) P.S. I mam wielką nadzieję, że prawda z moim odejściem cię przekonała:) pa:)[/quote]

Witaj Izo :-)
Zrozumiałam i przyjęłam do wiadomości że były to osobiste powody.
P.S. A Daniela przekonałam i będzie tu nas odwiedzał i od czasu do czasu coś napisze i była to jego decyzja,ja tylko mu to zasugerowałam. Cichutko i nieśmiało zasugeruję że może i Ty będziesz nas tu czytała i czasami coś napiszesz. (nie namawiam ani nic,nie denerwuj się na mnie. To tylko mała sugestia) Pozdrawiam Cię Izo bardzo gorąco i całym sercem :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-23, 18:52 
Oczytany mnich

niezidentyfikowany napisał(a):
Korzystając z okazji pozdrawiam wszystkich i każdego z osobna.
Miłego i przyjemnego dnia życzę :-)

Ja też chcę Wszystkich przywitać i gorąco pozdrowić życząc miłego wieczoru i udanego weekendu :*

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-23, 19:56 
Bohater

Może zamiast muzycznie, to teraz komicznie :-D Oczywiście proszę traktować to z przymrużeniem oka ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=S6E6Yi1l ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=ympn8VBM ... re=related

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-23, 20:12 
Szczypior

W końcu to forum więc można pisać o czym sie tylko chce, więc mnie dręczy jedna kwestia, co jest po śmierci? Jak uważacie? Wczoraj pół nocy o tym myślałem i doszedłem do przekonania, iż po śmierci musi coś być, to nie jest tak jak z telewizorem, że wyłączamy wtyczkę z kontaktu i pojawia sie ciemność. W internecie można znaleźć dużo materiałów na ten temat, np. że po śmierci ludzie widzą światło lub biły tunel, ale czy to prawda, a jak nawet i prawda to dokąd te światło bądź tunel prowadzi? W końcu człowiek ma duszę(przynajmniej ja tak uważa), trudno mi zdefiniować czym ta dusza właściwie jest? I co się z nią dzieje po śmierci? Ciało sie rozkłada, a dusza, przecież nie wyłącza się jej jak np telefon. Niektórzy wierzą w niebo i piekło, ale mnie to nie przekonuje, już bardziej skłaniałbym sie ku reinkarnacji. Jak uważacie na ten temat?

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-23, 20:12 
Szczypior

W końcu to forum więc można pisać o czym sie tylko chce, więc mnie dręczy jedna kwestia, co jest po śmierci? Jak uważacie? Wczoraj pół nocy o tym myślałem i doszedłem do przekonania, iż po śmierci musi coś być, to nie jest tak jak z telewizorem, że wyłączamy wtyczkę z kontaktu i pojawia sie ciemność. W internecie można znaleźć dużo materiałów na ten temat, np. że po śmierci ludzie widzą światło lub biały tunel, ale czy to prawda, a jak nawet i prawda to dokąd te światło bądź tunel prowadzi? W końcu człowiek ma duszę(przynajmniej ja tak uważa), trudno mi zdefiniować czym ta dusza właściwie jest? I co się z nią dzieje po śmierci? Ciało sie rozkłada, a dusza, przecież nie wyłącza się jej jak np telefon. Niektórzy wierzą w niebo i piekło, ale mnie to nie przekonuje, już bardziej skłaniałbym sie ku reinkarnacji. Jak uważacie na ten temat?

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-23, 20:22 
Bohater

Alexa napisał(a):
Juli, nie mogłam nie odpisać… :-D Ja ich uwielbiam, byłam na koncercie jak grali w Łodzi i tak darłam japę, że skończyło się zapaleniem krtani… Ale było warto, niesamowita atmosfera… :-D
Ania, Grzesiek, oplułam się kawą ze śmiechu czytając ten Wasz dialog… Jesteście zajebiści. :-D
I w ogóle życzę wszystkim miłego weekendu:*

http://www.youtube.com/watch?v=cn4cYo4_ ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=3jIlEtxH ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=7ApziqNW ... re=related

Dziękuję Olek :* mi też oni jak nic wpadli w ucho :mrgreen: uwielbiam ich piosenki no ! :-P

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-23, 20:24 
Bohater

niezidentyfikowany napisał(a):
Korzystając z okazji pozdrawiam wszystkich i każdego z osobna.
Miłego i przyjemnego dnia życzę :-)

ej no już nas opuszczasz? :-> jak zwykle na was trafić nie mogę :-P

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-23, 20:27 
Szczypior

W końcu to forum więc można pisać o czym sie tylko chce, więc mnie dręczy jedna kwestia, co jest po śmierci? Jak uważacie? Wczoraj pół nocy o tym myślałem i doszedłem do przekonania, iż po śmierci musi coś być, to nie jest tak jak z telewizorem, że wyłączamy wtyczkę z kontaktu i pojawia sie ciemność. W internecie można znaleźć dużo materiałów na ten temat, np. że po śmierci ludzie widzą światło lub biały tunel, ale czy to prawda, a jak nawet i prawda to dokąd te światło bądź tunel prowadzi? W końcu człowiek ma duszę(przynajmniej ja tak uważa), trudno mi zdefiniować czym ta dusza właściwie jest? I co się z nią dzieje po śmierci? Ciało sie rozkłada, a dusza, przecież nie wyłącza się jej jak np telefon. Niektórzy wierzą w niebo i piekło, ale mnie to nie przekonuje, już bardziej skłaniałbym sie ku reinkarnacji. Jak uważacie na ten temat?

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-23, 21:04 
Bohater

El Che88 napisał(a):

Już jakiś czas temu naukowcy doszli do wniosku, że obecnie nam znany świat czy wszechświat ktoś musiał stworzyć. Paradoksalnie czym więcej o nim wiemy tym bardziej ta teza jest prawdopodobna.
Jestem z tych co wierzą w Boga, a nie niebo czy piekło ;-) Luz, wiem o co chodzi :-) Oczywiście wiara w Boga to nie wiara w księży tak jak to, co nie którzy wyznają, a śmierć jest tak samo nasza jak i życie. Wykładu teologicznego nie będę robił ;-) Czyli skłaniasz się ku Buddyzmowi :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-23, 21:12 
Szczypior

ja zakładam wierze że jest jakiś świat gdzie wedruje ludzka dusza by moć sie spotkać z bliskimi których na ziemi tu sie miało i żyć razem już na wieki... a jak jest naprawde tego niewie nikt i sie nie dowie póki sam tego nie doświadczy więc możemy sobie gdybać i gdybać :P hehe ja spoczne sobie na polanie pod duzym debem i bede spedzal czas z wybranka mego serca popijajac jakies zacne trunki i tak na wieki :D hehee

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2