dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 364, 365, 366, 367, 368, 369, 370 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-05-28, 22:35 
Władca pierścieni

Ja już zmykam tak, więc życzę ci kolorowych snów samba_mamba i DOBRANOC :-) ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-01, 18:24 
Pochłaniacz

Cieszę się ,że nie masz nic do moich wypociń zacna moderatorko sambo mambo :)aczkolwiek jest jeden aspekt budzący moje wątpliwości .....mianowicie masz mnie za dziewczyne :) ....wbrew moim bardzo wylewnym wypowiedzią jestem mężczyzną ...przepraszam za błąd :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-05, 21:48 
Władca pierścieni

Samba_mamba, gdzie ty się podziewasz, co porabiasz?? Pozdrawiam cię bardzo serdecznie trzymaj się pa pa ;-) :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-07, 16:36 
Awanturnik

jezabel wyjechałam na kilka dni i nawet jak wpadam na forum to dosłownie na chwilkę, posprzątać. :) Wracam jutro wieczorkiem i nie omieszkam tu do Ciebie zajrzeć. Miłej soboty Ci życzę i mam nadzeję, że spędzaszz ją równie przyjemnie jak ja. :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-07, 20:51 
Władca pierścieni

samba_mamba napisał(a):
jezabel wyjechałam na kilka dni i nawet jak wpadam na forum to dosłownie na chwilkę, posprzątać. :) Wracam jutro wieczorkiem i nie omieszkam tu do Ciebie zajrzeć. Miłej soboty Ci życzę i mam nadzeję, że spędzaszz ją równie przyjemnie jak ja. :)

Witaj samba_mamba ;-) :-) Fajnie, że odpisałaś, bo tak szczerze to już martwiłam się twoją przedłużającą nieobecnością na forum :-| A ja mam nadzieję, że jak wrócisz jutro to tutaj zajrzysz do mnie, będę czekać ;-) Sobotę spędzałam na dworze opalając się przez 2 godziny ;-) :-) Pozdrawiam i życzę ci miłego wieczoru oraz udanego weekendu ;-) :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-13, 00:12 
Pochłaniacz

Ev napisałaś ,że wydajesz pieniądze jeśli tylko masz ...czy to nie jest skrajny materializm i lubliwosc pieniadza ? w zasadzie to w cywilizowanym swiecie liczy sie tylko pieniadz popatrz na prezesów i włascicieli spółek jak ganiają za pieniądzem niczym muchy za gównem i to jest bardzo trafna alegoria bo w niecywilizowanym ludki pojda do lasu nazbieraja sobie ziolek i beda sie czaic na moby jak "Twoja Stara" ... o samba ...miło słyszeć ,że chociaż jedna osoba się dobrze bawi ...

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-13, 08:30 
Awanturnik

Bawi, bawi... ja to aktualnie głównie pracuję, bo w lipcu urlop. :D Nie mogę się doczekac juz!

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-13, 19:50 
Władca pierścieni

samba_mamba napisał(a):
Bawi, bawi... ja to aktualnie głównie pracuję, bo w lipcu urlop. :D Nie mogę się doczekac juz!

Witaj samba_mamba :-) nie pracuj tyle, bo się przepracujesz :-P (oczywiście żartuję) Pozdrawiam i miłego wieczoru tobie życzę ;-)

Onikarasu, mam prośbę zaglądaj tutaj częściej i nie olewaj moich postów ok?? bo tego nie lubię, chyba że nie życzysz sobie bym do ciebie pisała TO POWIEDZ i sprawa załatwiona. Pozdrawiam Cię i życzę ci miłego wieczoru.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-14, 14:49 
Pochłaniacz

bardzo mi przykro ,że odniosłaś takie wrażenie jezabel zwykle wybieram sobie losowo jakis temat na ktory czuje ,ze cos moge napisac i stwierdzilem ,ze sobie pogaduszkujecie z samba mambą i stroniłem od tego odnosząc się do niezalogowanej Ew ....niestety jestem tylko czlowiekiem i popelniam bledy niepoprawnie oceniajac sytuacje ....prosze nie czuj sie odrzucona :D kazdy moze miec kawalek mnie , wszyscy na to zasluguja jesli sa godni ...hyhy .... poczulem sie troszke jak bug.... taka rzeczka do ktorej kazdy moze wejsc i przywlaszczyc sobie kawalek :) a co do pracy ...ja czesto lubie z siebie wycisnac duzo wiecej niz odemnie oczekuja tylko tak o dla sprawdzenia toteż podbudowania ego ...sprawdzenia ile moje cialo moze zniesc ....to daje spora satysfakcje jesli dam rade ....sila nie tylko bierze sie z budowy i wytrzymalosci miesni ale tez z psychiki i percepcji

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-14, 17:21 
Awanturnik

Yo ludki, jak Wam weekendzik mija? Też macie pogodę w kratkę?

jezabel - muszę popracować, żeby w spokoju sumienia prysnąć na urlop w lipcu. ;)
onikarasu - serio można sobie kawałek rzeki wziąć? :D gdzie???

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 364, 365, 366, 367, 368, 369, 370 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2