dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Prezent na wesele.
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2016-08-23, 20:39 
Oczytany mnich

Znajomi mają weselicho za kilka tygodni. Ze znajomymi wpadliśmy na pomysł by podarować im wierszyk, w którym każda osoba wymyśla jeden wers, a kolejna osoba kolejny wers- rymowany do poprzedniego. Mamy fajny pomysł na podarowanie im tego, a mianowicie będzie to wygrawerowane na krysztale 3D. Co myślicie o takim pomyśle?

Zgłoś post

Re: Prezent na wesele.
PostNapisane: 2016-08-24, 15:59 
Szczypior

Co masz na myśli mówiąc “wygrawerowane na krysztale 3D”?

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-08-24, 17:49 
Oczytany mnich

Zobacz sobie: https://www.krysztaly3d.pl/prezent/roza_3d_na_piekny_prezent na czymś takim jak to, zamówimy grawerunek naszego wierszyka. Moim zdaniem rewelacja.

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-08-25, 09:28 
Szczypior

A to jedyne co im podarujecie?

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-08-25, 09:30 
Oczytany mnich

No nie… oprócz tego jest jeszcze, tydzień w spa z zapewnionym totalnie wszystkim… a to jest taki dodatek, ale zostanie on na lata- więc jest ważniejszy, dużo ważniejszy…

Zgłoś post

PostNapisane: 2018-06-20, 19:46 
Adept

Jestem raczej zdania, ze młodym na nowej drodze zycia nic bardziej sie nie przyda jak kasa. Oni beda najlepiej wiedzieli na co ja przeznaczyc, wiec siostrze dalam koperte a do tego zamiast kwiatow w ramach oryginalnego dodatku zamowilam zestaw palacza z bletki.com - przyda im sie na nowej drodze zycia zwlaszcza ze obydwoje kopca jak parowce ;p

Zgłoś post

PostNapisane: 2018-07-04, 18:37 
Szczypior

Myślę, ze tutaj jest mowa o prezentach dodatkowych, tzn, takich które dołącza się do koperty z pieniążkami;) Ja właśnie tak zrobiłam ostatnio u przyjaciółki na weselu. Oprócz tradycyjnej koperty chciałam dać im jakąś rzecz, która nie rozpłynie się tak szybko jak właśnie pieniądze więc postawiłam na zestaw pościeli. Zamówiłam ją z Room99, nowoczesny design i świetna jakość- do nowej sypialni pasowała im idealnie;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2018-07-04, 21:31 
Nudziarz

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Posiadam w tym momencie znaczny problem z doborem czegoś wypróbowanego na podarek. Jest co prawda naprawdę całkiem dużo intrygujących porad w Internecie, ale są one dosyć oklepane, a ja poszukuję czegoś unikalnego, zatem może macie jakieś stwierdzone wskazówki? Przyznam bez owijania w bawełnę, iż ciężko jest mi wymyślić coś naprawdę unikalnego. Byłbym naprawdę ogromnie wdzięczny za jakieś sugestie. Uważacie, iż na przykład buty ślubne damskie https://mybaze.com/pl/buty-damskie byłoby właściwym rozwiązaniem? Ogromnie Wam dziękuję za sprawdzone rady oraz sugestie w tym temacie.

Zgłoś post

PostNapisane: 2018-08-05, 20:15 
Adept

Elissska napisał(a):
Ja tam bym wybrała coś z dodatków do mieszkania. Ostatnio znajomym kupowałam pościel z narzutą na łóżko. Bardzo fajny zestaw znalazłam na Room99, nowoczesny, unikalny i świetnej jakości. Parze młodej bardzo przypadł do gustu!

Jeśli chcesz dać młodej parze prezent to faktycznie coś takiego jak pościel będzie fajną opcją i co ważniejsze przydatną! A na Room99 faktycznie można znaleźć fajne zestawy, które każdemu przypadną do gustu!

Zgłoś post

PostNapisane: 2018-08-23, 23:38 
Nudziarz

może pogadaj z koleżanka i kup jej po prostu jakieś ładne eleganckie złote kolczyki ślubne do sukienki ?
Super rzeczy mają w sklepie online https://wkruk.pl/bizuteria/slubna nie dość,że sporo przecen, to jeszcze piękne te rzeczy, koleżance na pewno by się spodobało

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2