dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Zmywarka!!
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2013-06-21, 20:44 
Pochłaniacz

Malwinka40 napisał(a):
A jak dokładnie działa funkcja usuwania zaschniętego brudu?

Jest jeszcze funkcja AquaSteam, dzięki wytworzonej parze dokładnie myją się nawet przypalone garnki i patelnie.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-07-10, 20:17 
Szczypior

Trussia napisał(a):
Ja używam środka 3w1 i nigdy nie mam problemu. Mam zmywarkę whirlpool, moje naczynia są domyte nawet kiedy brud już na nich zasechł:-) Funkcje zmywarki pozwalają na usuwanie ciężkich zabrudzeń.

Pewnie mówisz właśnie o aquasteam? Faktycznie dzięki parze, która wnika do zabrudzeń cykl zmywania jest znacznie ułatwiony.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-07-12, 17:06 
Szczypior

Trussia napisał(a):
Nie tylko funkcja Steam pozwala dokładnie czyścić naczynia. Power Clean również działa na silne zabrudzenia.

Dokładnie oprócz Aqua Steam w zmywarkach Whirlpoola może być też funkcja Power Clean albo Power Clean Max, która usuwa najtrudniejsze zabrudzenia.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-07-22, 20:09 
Pochłaniacz

No widać że programy są rzeczywiście bardzo dobrze skomponowane, tak by wszystko jak najskuteczniej się umyło.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-07-25, 20:27 
Szczypior

Trussia napisał(a):
Właśnie po to kupujemy zmywarkę, żeby mieć trochę łatwiej w życiu. Dopiero później okazuje się, że to jednak więcej niż trochę:-)

Ja nie wyobrażam sobie już życia bez zmywarki. Wszystkim polecam jej zakup, na pewno nie będziecie żałować.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-07-29, 20:55 
Pochłaniacz

Trussia napisał(a):
Właśnie po to kupujemy zmywarkę, żeby mieć trochę łatwiej w życiu. Dopiero później okazuje się, że to jednak więcej niż trochę:-)

To fakt - na początku to człowiek myśli, że wcale nie jest tak potrzebna, ale jak już się przyzwyczai, to trudno wyobrazić sobie życie bez niej:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-08-14, 20:49 
Szczypior

Trussia napisał(a):
Zgadza się. Pamiętam, że moja mama nawet jak już miała zmywarkę to i tak z niej nie korzystała. Dopiero jak jej przedstawiliśmy wszystkie argumenty za to uznała, że nie będzie już korzystać ze zlewu:-)

Z moją mamą było podobnie. Zresztą teraz przekonała nawet babcię i ta kupiła sobie ostatnio zmywarkę. Na początku oczywiście zarzekała się po co jej itd., ale wizja oszczędności wody i wygody zwyciężyły :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-09-12, 18:44 
Szczypior

a jeśli chodzi o pojemnik na sztućce preferujecie kosz do którego wrzuca się wszystkie sztućce razem czy taki z otworkami gdzie wkładamy je pojedynczo? Dla mnie druga opcja jest zdecydowanie wygodniejsza a wszystko dokładniej się zmywa

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-09-16, 18:52 
Szczypior

Zuźźka napisał(a):
To też zależy jaki jest kosz. Ja w swojej zmywarce firmy whirlpool mam kosze oszczędzające miejsce i tam jest modułowy, dwudzielny kosz na sztućce. Nie wtykam tam łyżek ale układam obok siebie i zmywają się bardzo dobrze.

te kosze oszczędzające miejsce to świetny patent!

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-10-04, 20:59 
Szczypior

Lusia napisał(a):
Ja już od bardzo dawna korzystam ze sprzętu firmy whirlpool. Zmywarka, którą niedawno kupiłam z 6-tym zmysłem jest bardzo funkcjonalna i w zupełności odpowiada moim potrzebom.

a na czym polega 6-ty zmysł w zmywarkach?

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2