dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Prezenty:)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2013-12-13, 10:17 
Szczypior

Jakie macie pomysły na prezenty gwiazdkowe dla najbliższych w tym roku?>?

Zgłoś post

Re: Prezenty:)
PostNapisane: 2013-12-13, 12:48 
Awanturnik

Ja szczerze mówiąc skorzystałam z dostawy przedświątecznej Złotych Wyprzedaży i właśnie czekam na paczki z prezentami. Hurtem obskoczyłam temat, bo akurat były dobre ceny :)

Niezależnie od tego planuję prezent dla lubego w postaci wyjazdu na weekend + Sylwester. W górach - romantycznie i zimowo ^^

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-12-27, 16:07 
Adept

Ja kupiłam bratu taką koszulkę z modną grafiką http://www.embros.pl/TSHIRTY-c81.html dobry materiał dobrze wykonana grafika, będzie miał taką koszulkę na dłużej. kupuję tylko ze sprawdzonych sklepów:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-12-09, 20:40 
Adept

Teraz zbliżają się święta więc wszyscy rozgladają się za prezentami. Ja już część mam reszty szukam. Powoli też zaczynam się inspirować poradnikami takimi jak np stworzył sklep RTV Euro AGD myślę, że jest to bardzo pomocne i fajnie, że firmy o tym myślą by ułatwiać zakupy :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-01-29, 00:26 
Oczytany mnich

Gdybyś zamawiał prezent z USA to paczkę może wysłac ta firma http://www.mymeest.pl/
Ma bardzo atrakcyjne ceny i szybko realizuje zamówienia. Większość sklepów online w usa nie ma wysyłki do Polski.

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-03-19, 14:57 
Oczytany mnich

A może słyszałyście o tasiemkach chouchou? Są piękne <333

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-05-09, 12:01 
Pochłaniacz

Berencja napisał(a):
Ja kupiłam niedawno swojej przyjaciółce na urodziny fajną wiosenna torebkę. Bardzo się z niej ucieszyła, ale ja ją znam i znam jej gust, więc nie mogło byc inaczej. Torebkę zamowiłam w sklepie Torebki Zawsze Lubiane. Mają piękne modele torebek, a wybór był trudny, bo podobało mi sie wszystko.

Może to nietypowe, ale ostatnio też sprawiłem swojej narzeczonej torebkę. Tylko taką która chroni karty kredytowe i do tego jest tak wykonana aby żaden złodziej nic z niej nie ukradł. Wszystko dlatego że niedawno została okradziona i nie chciałem żeby się to powtórzyło dlatego też sprawiłem jej torebkę pacsafe. O dziwo trafiłem w gust :lol:
lea napisał(a):
ja jestem fanką dodatków więc może zegarek, albo jakaś ładna biżuteria? ;) moim bliskim kupuję prezenty na e-zegarki.pl :D zawsze tam jest coś ładnego do znalezienia :D

Jak dla mnie to zegarek powinien być elegancki, ale też pasujący do każdego ubrania, tzn. i w góry i do garnituru. Sam mam Junkersa od paru miesięcy i jestem bardzo zadowolony.

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-05-26, 08:16 
Adept

No nie wiem. Osoby, które stać na dobre zegarki, mają ich po kilka właśnie dlatego, by dopasować konkretny do danej sytuacji. Nie twierdzę, że nie istnieją dobre, zegarki, które pasować będą zarówno na imprezę, jak i rozmowę o pracę, ale nie jest to jednak to samo. Chyba lepiej jest już kupić w ramach prezentu jakiś ładny portfel Money Kepper, najlepiej skórzany (choć te zwykłe "sportowe" też są ładne i wytrzymałe). Jest to prezent użyteczny, który w większości przypadków będzie trafnym wyjściem. ;)

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2