dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2006-12-21, 08:28 
Władca pierścieni

to jest jeszcze (podobno) wolny kraj, wiec mozesz sobie sluchac czego chcesz i miec swoje poglady. Ja mam swoje i mam zamiar miec je po wsze czasy, wiec koncze ta bezpodstawna przepychanke.

Zgłoś post

PostNapisane: 2006-12-21, 08:35 
Władca pierścieni

znowu zaczynasz:P
A ja w zwiazku z tematem wlasnie odpalilem sobie Liroya-"Kiedys przyjdzie taki dzien!!!":D Alez ten teledysk jest zryty<rotfl>

Zgłoś post

PostNapisane: 2006-12-21, 10:10 
Ranger

alinQa napisał(a):
więc owszem, nie słucham ich, ale miałam nikłą przyjemność przesłuchać ich płyt niejednokrotnie albowiem moja przyjaciółka za nimi szalała :) oczywiście, wieki temu. ;)

chetnie się w takim razie dowiem których płyt miałaś okazję przesłuchać.....

alinQa napisał(a):
no jest. :) i była

ale zadałam pyt. gdzie????

alinQa napisał(a):
Chociaż raczej trudno mówić o estetyce przy tekscie "pocałuj mnie w dupe i jak gówno poczuj się bo ze wszystkich sił ja dziś pierdolę Cie" {to chyba najbardziej znany tekst Karramby ale nawet nie o sam tekst chodzi.

i to mni właśnie wkurza.. wszyscy Karambe znają tylko z tego utworu?? a gdzie "AIDS", "A gdzie była policja" "Memento mori" ?? to tylko niektóre utwory pokazujące wiele prawd i morałów,,,...

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-01-28, 13:34 
Ranger

Dobra, dobra. Teraz macie od czynienia z prawdziwą fanką HH xD Lubię ten typ muzycki, bo... bo... a własciwie nie wiem czemu... podoba mi sie... moze nie jest to muza do tańca, ale jest rytmiczna i ma fajne biciki... rymy itp... Eh bez HH życia nie ma :mrgreen:

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-01-28, 17:44 
Ranger

?? O co chodzi?? Bo wiesz... romantyczką nie jestem... rzadne biciki na pianinku i Verba to nie hip hop. :D

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-01-31, 12:40 
Ranger

verba i hip hop? jedyne co mają z tym wspólne to toże tez starają się jako tako do rymu i składnie wszystko ułożyć... Litości.... Hip hop, to nie tylko rymy i dobrze sprzedana płyta... To cała kultura.. tworzyła się latami... Nie każdy kto zaspiewa - bądż wyjęczy - jak kto woli - "Moglismy dojść najdalej ze wszystkich..: może być nazanym hiphopowcem.. to samo się tyczy wg mnie Meza,i wielu innych...

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-01-31, 13:04 
Ranger

tia i to może czyni z niego mistrza? ehh... no nie przesadzajmy... : :mrgreen:

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-01-31, 13:38 
Ranger

w gruncie rzeczy ja juz dawno odstawiłam hh na rzecz poezji śpiewanej ale do tej pory lubię wiedzieć "co w trawie piszczy" :mrgreen: zresztą zagraniczny hh też zaczyna wchodzić w bardziej pop dance r'n'b czy soul...
Ogólnie sam hh zmienia się cały czas, a wiąże się to z możliwościami jakie można teraz uzyskać dzięki nowoczesnej technologii..

a szkoda bo kiedyś na pewno zatęsknimy za starymi dobrymi kawałkami K44, KathedralHill czy WY3

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-01-31, 17:01 
Bohater

Dla mnie ogólnie piosenki HH są fajne, ale to no nie wiem jak mi sie ogólnie rytm spodoba i wogóle.....ale ogólnie podobają mi się piosenki w tym stylu jak no nie wiem opowiadają w pewnym sensie o życiu.....czyli tak jakby większość :D

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-02-01, 10:38 
Ranger

o życiu opowiada większość.. hmm no tak no bo wszystko mozna podciągnąc pod tą tematykę...hmm.. ale nie wystarczy sam tekst, ważne jest też samo podejście do hh przez ich reprezentantów...

najbardziej mnie dobija Mezo gdy na koncert wychodzi w sweterku spod którego wystaje bluzka z kołnierzykiem - nie to że mam coś do ubioru - każdy ma swoje gusta - ale to już wg mnie przesada

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2