dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
  Drukuj | Powiadom znajomego

Bardzo Poważny Broblem
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2010-02-22, 20:31 
Nudziarz

Witam ! Problem, który mnie dotknął nie jest dla osób nie rozumiejących problemów ludzkich, bądź chciejących się jedynie ponaśmiewać. Problem dotyczy kobiety. Nie mojej bo nie zasługuje. Ok. tydzień temu poznałem dziewczynę o niesamowitym ccharakterze. Mądrą i dojrzałą. Cechuję ją także wielka uroda. Niestety, nie wierzy ona w siebie.
Przechodząc do problemu... rozmawiam z nią i planuje w przyszłości związek, jednak martwie się bardzo poważnym problemem. Ta kobieta mieszka w moim mieście jedank daleko ode mnie. Dotyka jej wrażliwą dusze ogromny problem o ciężarze z którym sobie nie poradzi. Dotyczy on w gwałtu. Była kilka krotnie przedmiotem próby gwałtu. Naturalnie boje się, że w końcu próba stanie się rzeczywistym wydrzeniem.
Nie wiem co mam robić. A wiem, że jej tak nie zostawie.
Będę wdzięczny za pomoc...

Zgłoś post

Re: Bardzo Poważny Broblem
PostNapisane: 2011-11-28, 13:02 
Nudziarz

Chcąc zasięgnąc profesjonalnej opinii na temat sposobów uwodzenia i rozwoju swoich umiejętności zapisałam się na szkolenie z uwodzenia do Wyższej Szkoły Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Szkoła ta istnieje wiele lat na rynku, ma pozytywne recenzje, dlatego zdecydowałam właśnie o jej wyborze. Teraz wiem, że był to dobry wybór, ponieważ dzieki specjalistom z kursu zdobyłam dużą wiedzę na temat uwodzenia. Dawniej moje relacje z mężczyznami były bardzo ograniczone, dopiero teraz w pełni korzystam z życia i jego uroków ;) polecam www.wyzszaszkolauwodzenia.pl

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-12-22, 12:49 
Oczytany mnich

To niesmaczne wrzucać reklamę w tak poważny temat.

Pewnie autor mi już nie odpowie, ale zastanowił mnie fakt, że była kilkakrotnie ofiarą próby gwałtu i boisz się, że to się powtórzy? Jakaś konkretna osoba jej zagraża? Mieszka w niebezpiecznej okolicy? Jeśli jest jakieś zagrożenie to warto by zacząć od jego wyeliminowania, nie mówię żebyś sam wymierzał sprawiedliwość, ale może należałoby zacząć od zabrania jej w bezpieczne miejsce?

Zgłoś post

PostNapisane: 2018-01-18, 09:29 
Adept

Powinna się zgłosić do psychologa, zabierz ją z tego złego miejsca i zaopiekuj się nią. Na pewno możesz jej pomóc stanąc na nogi po tak traumatycznych doświadczeniach.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2