dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Jakie wino na wesele?
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-10-16, 12:06 
Pochłaniacz

Dokładnie jak pisze przedmówczyni - przecież wina muszą być dobrane pod potrawy. Nie dobiera się win o wysokiej kwasowości pod potrawy słodkie czy ostre. Ale faktycznie mało kto potrafi to robić. Jeśli zależy wam na jakości to lepiej po prostu iść do doradcy, pewnie też macie Centrum Wina w mieście. Oni wskazują konkretne marki, w normalnej cenie, pozwalają spróbować, można też kupić wina ekologiczne. I tak goście będą zadowoleni...

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-12-28, 01:22 
Adept

Skoro jest już taki temat to się podepnę z moim pytaniem- jakie wino i ile doradzili byście na wesele 120 osób? Menu będzie tradycyjne, obiad, potem płyta - salatki, wedliny i mięsa pieczone, deski serów, itd

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-12-28, 12:05 
Awanturnik

U nas było Carlo Rossi - wszystkie 3 rodzaje, na osobnym stoliku, dla zainteresowanych. Więcej osób piło wódkę, więc doskonale sprawdziło się takie rozwiązanie i każdy miał to, co lubi. Najwięcej nam zeszło białego i różowego. Czerwone dopiliśmy sami, bo lubimy. :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-12-31, 15:38 
Adept

Na 120 osób to ok 40-50 butelek, na moim tyle mniej więcej mieliśmy i brał bym zróżnicowane, najlepiej jakiś weselny zestaw win, w sklepach winiarskich dostaniesz. Ja sie nie bawiłem w wybieranie samemu tylko taki zestaw kupiliśmy na 120 osób win z Chille, gotowiec i cenowo lepiej wyszło

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-12-31, 22:12 
Pożeracz niewiniątek

Polecam mołdawskie - KAGOR- BOGATY BUKIET, SŁODKIE, mocne (16%)

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-02-01, 21:12 
Adept

narybek napisał(a):
Na 120 osób to ok 40-50 butelek, na moim tyle mniej więcej mieliśmy i brał bym zróżnicowane, najlepiej jakiś weselny zestaw win, w sklepach winiarskich dostaniesz. Ja sie nie bawiłem w wybieranie samemu tylko taki zestaw kupiliśmy na 120 osób win z Chille, gotowiec i cenowo lepiej wyszło

narybek...polecisz mi sklep gdzie kupiliście?

janusz... słodkie na wesele nie za ciezkie?

samba mamba- ile mieliście butelek wina na ile osób?

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-02-03, 00:44 
Pożeracz niewiniątek

Polecam mołdawskie wino "KAGOR"

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-03-02, 17:15 
Oczytany mnich

my bardziej stawiamy na wódkę ale na pewno kupimy wino ale tylko kilka butelek, jakieś carlo rosii itp. Właśnie zastanawiam się gdzie kupić wódę z polanina, pytałam w innym wątku ale nie koleżanka chyba przepadła i nie odpisuje :(

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-03-17, 23:31 
Adept

my na targach kupiliśmy grawerowaną wódę Polanin. Teraz chyba mają być targi 2 kwietnia w Gogolinie, jak masz w miarę blisko to polecam pojechać. Zobaczysz na żywo jakie mają piękne buteleczki :) Obliczą Ci ile wódki potrzebujecie i nam też dorzucili kilka butelek :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-04-17, 23:51 
Oczytany mnich

muszelka napisał(a):
my na targach kupiliśmy grawerowaną wódę Polanin. Teraz chyba mają być targi 2 kwietnia w Gogolinie, jak masz w miarę blisko to polecam pojechać. Zobaczysz na żywo jakie mają piękne buteleczki :) Obliczą Ci ile wódki potrzebujecie i nam też dorzucili kilka butelek :)

a już zamówiliśmy u nich na stronce :) Ciekawe jaka przyjdzie, nie mogę się doczekać...

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2