dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 14 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Przygotowania do ślubu
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2009-05-12, 10:10 
Nudziarz

Witam was wszystkie!
Jestem ciekawa jak idą przygotowania do ślubu wszystkich Młodych Panien na rok 2010? Ja też mam ślub w tym czasie i chciałabym porównać jak idą przygotowania.
Ja mam już/dopiero :-D :
1. termin
2. salę
3. fotografa
4. własną stronkę ślubna, która ułatwia przepływ informacji Para Młoda-goście :-P jesli chcecie zerknąć to zapraszam na www.galeria-wesele.pl

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-06-27, 14:27 
Adept

Witam!:) Również jestem panną młodą rocznik 2010:) Do ślubu i wesela jeszcze daleko ale co do wymienionych przez ciebie punktów 1-3 czyli termin, sala, fotograf, to poczyniliśmy już z moim narzeczonym kroki w tę stronę:) Na razie jestem uczestniczką różnego rodzaju wesel i często pokazuję się na nich z aparatem. Teraz jest czas kiedy wielu znajomych zdecydowało się na ten krok. Biorę nawet udział w konkursie fotografii ślubnej i weselnej na superfoto.pl:) Mam nadzieję, że zdjęcia które zrobi nam nasz fotograf będą wspaniałe i będą stanowić piękną pamiątkę na długie lata:)
Swojej stronki jeszcze nie posiadam:) Pozdrawiam:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-08-25, 11:40 
Nudziarz

Mianowicie mam ślub za równy rok i zdążyłam przygotować:
1, salę, bo do niej dopasowywałam datę ślubu
2, fotografa...
3, dj'a
4, no i stronę ślubną, na którą zapraszam http://www.joanna_wysocka-grzegorz_sitk ... wesele.pl/

Nie wiem tylko na ile przed ślubem zająć się kupnem sukni

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-08-25, 17:07 
Świadomy Roman

rosada, jeśli nie planujecie dzidziusia, i nie masz problemów z wahaniami wagi to możesz nawet teraz :P

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-18, 15:13 
Pochłaniacz

Przygotowania nie idą lecz pełzną! Zaczyna się nerwówka. Nawet nie zdawałam sobie sprawy z tego, ze przygotowania do ślubu są takie pracochłonne, męczące i....nudne.

Zgłoś post

Re: Przygotowania do ślubu
PostNapisane: 2010-07-19, 20:07 
Oczytany mnich

o rany jak czytam to co napisałyście to mi się przypomina to, jak moja sistra wychodziła za mąż. Mnóstwo załatwień i nerwów z tym związanych. Zamiast się cieszyć tym nadchodzącym dniem to tylko ciągły stres. A to żadna przyjemność.
Wicie tak sobie pomyślałam, że fajnie mają w stanach, czy Anglii, bo u nich bardzo popularne jest zatrudnianie konsultantów ślubnych i wszystkie załatwienia spadają na niego;)
a tak przy okazji to czy wiecie może, czy w naszym pięknym kraju istnieją firmy, które zajmują się organizacją ślubów ??

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-07-21, 10:29 
Oczytany mnich

No tam mają fajnie, ale to wcale nie oznacza, że my gorsi jesteśmy, też mamy w Polsce dobrych konsultantów ślubnych, którzy w takich państwach jak Wielka Brytania np. poszukują inspiracji do organizowania oryginalnych i niezapomnianych imprez weselnych. Z tego co wiem, to całkiem niezłe dokonania w branży ślubnej, właśnie jeżeli chodzi o wedding planning ma Gustowne Wesele. Tacy profesjonalni konsultanci mogą naprawdę pomóc w organizowaniu ślubu i wesela, Państwo Młodzi będą mieli na pewno mniej roboty, jak z takich usług skorzystają. Moim zdaniem, to bardzo dobry pomysł.

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-07-23, 21:44 
Władca pierścieni

Właśnie mnie to wkurza, kiedy młodzi próbują zorganizować nie wiadomo jakie to kosztowne przyjęcie, biorąc kredyty, zapożyczając się u rodziny, itp. itd. Zamiast tego, mogliby zainwestować kaskę we wspólny start życiowy, na mieszkanie np. + to, co uzbierają z kopert.
Wesele minie, zostaną wspomnienia, fotografie itd. I nie zawsze się to wróci w prezentach od gości. Bo różnie to bywa.
A z tym rozstaniem nie zawsze tak musi być. Jeśli się zdążyli poznać i mają ze sobą wiele wspólnego i każdego dnia jedno o drugie będzie się starało, a nie tylko przed ślubem, to są w stanie przeżyć ze sobą wiele wspólnych szczęśliwych lat.

Nieludzkie prawo, nieubłagane lewo..'

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-09-19, 14:22 
Adept

Nie zapomnij uwzględnić fontanny czekolady w swoich przygotowaniach ;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-08-02, 16:29 
Adept

Ja biorę ślub za 10 miesięcy. Mam już oczywiście termin, salę, orkiestrę, kamerzystę, fotografa, auto i wybrane zaproszenia. Aktualnie obmyślam dekorację sali weselnej i kościoła.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 14 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2