dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

cybersex -zdrada?
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2008-06-29, 22:33 
Nudziarz

Jak tylko kupilismy laptopa i zalozylismy internet koniecznie musielismy wyprobowac kamerke i czaty . Uruchomilismy program i swietnie sie bawilismy . Ja i moj ukochany G. Jestesmy razem 1,5 roku, zareczeni. Dotychczas mielismy udane zycie sexualne. Uwielbiamy probowac nowych rzeczy i poznawac tajniki sexu. Wszystko ukladalo sie idealnie. O stronie internetowej po tej nocy zapomnielismy.

3 tygodnie temu przypomnialo mi sie , ze tak swietnie bawilismy sie na kamerkach i tylu fajnych ludzi poznalismy , zaraz do glowy wpadl mi login i haslo jakie zalozylismy , szybko zalogowalam sie na strone . Spodziewalam sie zupelnie zera wiadomosci . Minelo przeciez okolo 12 miesiecy odkad ostatnio tam bylismy......i wtedy wlasnie zlapal mnie ogromny szok.

Moj partner w kazda sobote (gdy ja pracuje) loguje sie na ta strone i godzinami rozmawia z innymi kobietami o sexie.
-masz dziewczyne ? -spytala jedna.
-Nie. Jestem sam.

-czesc sexy -napisal do innej- chcialabys zobaczyc mojego wielkiego *** ? - do jeszcze innej .

Sledzilam archiwum przez kilka tygodni i jakos nigdy nie dotykalo mnie ani bolalo co widzialam. Pomyslalam sobie , ze pisac mozna co sie chce , no i oczywiscie udawac ze sie jest kimkolwiek na czatach. Rozumialam to . Do wczoraj

Po zalogowaniu na strone wyczytalam dziesiatki wiadomosci od mezczyzn i kobiet typu
-masz ogromnego.
-Bardzo mi sie podoba

I inne komentarze na temat jego przyrodzenia (wulgarne dlatego ich nie opisze)
Wiec jednak to zrobil. Odpalil kamere i uprawial z kims cybersex.

I teraz zadaje sobie to pytanie , czy to zdrada? Czy nie ? Czy to tylko zabawa? No ale przeciez ma mnie. Wiem ze rozni ludzie szukaja innych zrodel podniecenia i stymulacji ale gdzies musi byc granica ..prawda ?

I zostawilabym to tak jak jest gdyby nie ogromny bol w moim sercu , ze czuje sie zdradzona. Jak i czy z nim o tym rozmawiac? Dlaczego stawia mnie w takiej sytuacji ? Czy jest mna znudzony ? Nie moze, wczoraj planowalismy slub ... i to z jego inicjatywy.

I jak mam sie czuc ? Co mam robic? Nie jestem szczesliwa z tym co widze. Nigdy nie odwazylabym sie sprawdzic jego telefonu czy naruszyc jego pryatnosc ale konto na tej stronie zalozylismy razem. I wszystko tak przypadkiem.

Nie potrafie udawac i nabralam do swojego partnera ogromnego dystansu. To moze zrujnowac nasz zwiazek , ale czy o blachostke czy tez zdrade?

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-06-29, 23:59 
Pochłaniacz

Byłam w podobnej sytuacji.
Kiedy spytałam, dlaczego to robi, odpowiedział, że potrzebuje sprawdzić, czy jest jeszcze atrakcyjny dla innych.
Również trafiłam na to przez przypadek.
Zabolało.
Ale wybaczyłam - niepotrzebnie, bo później żałowałam.
Uważam, że to też jest w pewnym sensie zdrada. Zdrada to nie tylko pójście z kimś do łóżka. Są pewne sfery życia, które dzieli się tylko z jedną osobą, bynajmniej ja tak uważam.

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-06-30, 02:40 
Bohater

Dokladnie zgadzam sie z Myszunia :) Tak czy inaczej ja bym porozmawiala na ten temat ze swoim mezczyzna i zobaczyla jak sie zachowa. Moze wcale nie uprawial cyber-sexu'u tylko wyslal pierwsze lepsze zdjecie znalezione na internecie. Moze udostepnil konto komus. Ale z drugiej strony nie mozesz tez wierzyc we wszystkie wytlumaczenia. Choc, jesli wysylal zdjecia to o ile zachowuje poczte to ma je w wyslanych. Niech teraz on sie gimnastykuje i zapracuje na zaufanie o ile jest tego wart jeszcze.

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-07-04, 03:01 
Pochłaniacz

eh...
przeraziło mnie to

istnieje takie prawdopodobieństwo , że np robił to dla jaj..
ale w takim razei dlaczego nie powiedział tego wirtualnej? :/

Myszunia napisał(a):
czy jest jeszcze atrakcyjny dla innych.

jakby mi tak powiedział, to bym nie uwierzyła :/

Myszunia napisał(a):
Są pewne sfery życia, które dzieli się tylko z jedną osobą

100% racji

:*

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-07-04, 10:57 
Pochłaniacz

cerrata napisał(a):
Myszunia napisał/a:
czy jest jeszcze atrakcyjny dla innych.

jakby mi tak powiedział, to bym nie uwierzyła :/

I już razem nie jesteśmy ;) Ciągle się natykałam na różne ślady wirtualnej zdrady.
Był na tyle nieostrożny, że podawał swój nr GG i mail. Któregoś razu po prostu siedząc sobie przy jego laptopie wyskoczyła mi jakaś panienka na GG i pisała coś o mnie, pewna że to on jest przy komputerze - pytała, czy już mnie nie ma czy pojechałam do Polski.
Wykręcił się.
A później było to coraz częstsze. Baran sam prosił mnie o sprawdzanie swojej poczty, kiedy on nie miał możliwości i natknęłam się na maila od dziewczyny, bardzo serdeczny mail. Tym razem postanowiłam sprawdzić to sama. Skontaktowałam się z tą dziewczyną i wszystko mi opowiedziała.
Nie mogłam mu już zaufać.

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-07-10, 09:54 
Świadomy Roman

ale siedzenie na czacie nie jest równoznaczne z cyberseksem :roll:

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-08-08, 17:58 
Ranger

rouge napisał(a):
dla mnie to nie jest zdrada - sam czasami siedzę na czacie i traktuję to jako zabawę a nie traktuję tego na "poważnie". Na czacie lubię się czasami powygłupiać itp, a jak chciałbym zdradzić to pewnie to bym zrobił w realu tylko po co skoro teraz nie mam kogo zdradzać , a nawet jeśli bym miał to wtedy nie interesowała by mnie inna dziewczyna - bo wolałbym swoją - nie wpominając o niespodziankach rzeżączka, HIV, AIDS, i inne , po co mi to ??? Wolę jedną i tylko jedną.

rouge ale tu chodzi dokładnie o cyber-sex!! nie o samo siedzenie na czacie czy gdzies tam..

Jak dla mnei byłby to over game i juz...

Sory... ale wydaje mi sie ze jesli mój facet wolałby uprawiac sex przez kamerki z kims obcym - choc z drugiej strony jest to praktycznie only masrurbacja :D - to ze mną by juz nie musiał.... bo mnei juz by nie było :P

Tak to niestety jest.. internet jest dobry fajny itd...
Ale czasem trzeba wiedziec gdzie jest ta pewna cienka granica...:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-08-17, 22:13 
Adept

eee, seks jest ok, jeśli nie ma się żadnych tajemnic przed stałym partnerem, gdy się coś ukrywa, nie ważne co to jest, wtedy oznacza to zdradę :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-08-31, 22:41 
Adept

Zelka napisał(a):
Cybersex to taki sam sex jak w realu, Prrroste :)

Zgadzam się z zupełności, więc znakiem tego jest to normalna zdrada... Niektóży ją wybaczają, ale nie polecam ...

Moje serce kiedyś złamane mocniej kocha dziś!!

28.04.2008r. :) KOCHAM CIĘ

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-04-13, 09:52 
Szczypior

Moim zdaniem jeśli się pisało o fantazjach erotycznych z inną osobą to jest to zdrada.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2