dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-03-19, 19:49 
Przyjaciel

Była ale jeszcze na o2, razem z "Shine"... :-D[/quote]
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Dobrze wiesz że nie śledziłem Waszej rozmowy na o2... ale tu nie było, po drugie nie wszyscy stąd byli na forum o2... ale już więcej nie będę "powielał" ani wchodził w Twoje kompetencje... :-/
(napisz wprost jak w ogóle przeszkadzam... )

Ostatnio edytowano 2012-03-19, 19:50 przez niezidentyfikowany, łącznie edytowano 1 raz

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-19, 19:50 
Władca pierścieni

Alexa napisał(a):
Iza, nawet tak nie żartuj... Bo widzę, że masz dziś tak samo kiepski dowcip jak ja i Daniel... :mrgreen: Właśnie na takie złe dni to forum jest najlepsze... :-D Gdzie znajdziesz tyle uśmiechów???
P.S. Masz wiadomość :-D

Olek błagaaam cię i zlituj się ja muszę pobyć dzisiaj w samotności ;( ;( ;( p.s. odpiszę ci zaraz na wiadomość pa:)

Pa Danielu życzę ci miłego wieczoru i nie bierz sobie słów oli do serca z tym powielaniem dobrze proszę cię, bo ona oczywiście żartowała wiesz... i przestań nikomu tu nie przeszkadzasz rozumiesz??

pa pa wszystkim to ja idę hej;)

Ostatnio edytowano 2012-03-19, 19:56 przez jezabel, łącznie edytowano 1 raz

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-19, 19:56 
Przyjaciel

Pa Danielu życzę ci miłego wieczoru i nie bierz sobie słów oli do serca z tym powielaniem dobrze proszę cię, bo ona oczywiście żartowała wiesz...[/quote]
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Jakoś dziwnym trafem tak ze mnie wszyscy ostatnio żartują.... inni jak wrzucali piosenki było dobrze, jak ja wrzuciłem (taką której tu nie było) od razu że "powielam"... :-/

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-19, 19:56 
Pochłaniacz

niezidentyfikowany napisał(a):
Była ale jeszcze na o2, razem z "Shine"... :-D

Dobrze wiesz że nie śledziłem Waszej rozmowy na o2... ale tu nie było, po drugie nie wszyscy stąd byli na forum o2... ale już więcej nie będę "powielał" ani wchodził w Twoje kompetencje... :-/
(napisz wprost jak w ogóle przeszkadzam... )[/quote]

Daniel, dlaczego wszystko co się tutaj pisze bierzesz tak bardzo do siebie??? I interpretujesz w negatywny sposób, jako atak... Nie rozumiem... Nigdy nie napisałam na forum nic w złej intencji, czy żeby kogolwiek urazić... A na pewno nie Ciebie... Dlatego nie rozumiem... Doskonale wiesz, że nie chodziło mi o wchodzenie w kompetencje... Nawet przez myśl mi to nie przeszło...

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-19, 20:01 
Władca pierścieni

niezidentyfikowany napisał(a):
Pa Danielu życzę ci miłego wieczoru i nie bierz sobie słów oli do serca z tym powielaniem dobrze proszę cię, bo ona oczywiście żartowała wiesz...

Jakoś dziwnym trafem tak ze mnie wszyscy ostatnio żartują.... inni jak wrzucali piosenki było dobrze, jak ja wrzuciłem (taką której tu nie było) od razu że "powielam"... :-/[/quote]

słuchaj Olek teraz napisała, że wcale tak nie myśli.... więc proszę cię, pogadaj z nią teraz i wyjaśnijcie sobie to dobrze?? Wiesz mi, że olek nie miała nic złego na myśli.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-19, 20:02 
Pochłaniacz

Nie mam siły na kolejne tłumaczenia... Nigdy w życiu nie musiałam się tyle razy tłumaczyć co tutaj... Ale tak jak to kiedyś powiedziałam: słowo pisane źle interpretowane rodzi nieporozumienia... I niestety nic na to nie poradzę... I dobrze wiesz, że już nie raz wrzucałeś jakąś muzykę i zawsze ją chwaliłam, a dziś przypomniało mi się że ten numer już był, więc zażartowałam z "powielaniem"... Mam dość. :-(

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-19, 20:06 
Władca pierścieni

Alexa napisał(a):
Nie mam siły na kolejne tłumaczenia... Nigdy w życiu nie musiałam się tyle razy tłumaczyć co tutaj... Ale tak jak to kiedyś powiedziałam: słowo pisane źle interpretowane rodzi nieporozumienia... I niestety nic na to nie poradzę... I dobrze wiesz, że już nie raz wrzucałeś jakąś muzykę i zawsze ją chwaliłam, a dziś przypomniało mi się że ten numer już był, więc zażartowałam z "powielaniem"... Mam dość. :-(

Nie denerwuj się, się Olek, posłuchaj wytłumacz danielowi, że to był tylko żart i że nie miałaś nic złego ma myśli.... mam nadzieje, że ci uwierzy :) pa:)

Pa pa trzymajcie się hej;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-19, 20:12 
Przyjaciel

Żegnam Wszystkich.... nie będę już powielał nic.... powodzenia

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-19, 20:14 
Przyjaciel

Alexa napisał(a):

Nie było tego numeru tutaj na tym forum.... ale już po problemie. Więcej nie będę Ci w drogę wchodził ani w Twoje kompetencje. Żegnam :-(

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-19, 21:44 
Bohater

Tak zauważyłem, że jak się lepiej znamy to bardziej nam zależy. I paradoksalnie wszelkie "kolce" bardziej bolą. Nie unikniemy tego tak to już jest w komunikacji, że każdy ma jakieś swoje zdanie, a w przestrzeni pisanej jest je jeszcze trudniej wyrazić. Dochodzą emocje, które czasami nie sposób opisać słowami. Czasami trzeba trochę wiary w pozytywny uśmiech kolegi, koleżanki. Jak sami wiecie i ja sam mam w tym doświadczenie i to z tego forum. Powiem tak dla uśmiechu drugiej strony jestem wstanie dać się i pogryźć hehe :-D kobiecie!. No nie wymagajcie zbyt wiele, Panowie! :lol:
Uważam, że wszyscy tu zebrani jesteśmy naprawdę pozytywni i względem siebie tutaj i względem innych w realu. I chyba warto abyśmy tu wzajemnie dali sobie kredyt zaufania. Niedawno komuś Was powiedziałem, że czasami dzień realny potrafi tak przygnieść, że uśmiech, który jest tutaj jest jedynym tego dnia co czyni go szczególnym i ważnym. (Przepraszam, że przytoczyłem tu publicznie słowa, które były tylko dla Ciebie, myślę, że mnie zrozumiesz) Niby dlaczego tu co wieczór wracamy, dla tego! :-D

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2