dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-03-20, 09:21 
Bohater

Ło Jezusie.... :-? Hmm..no co Wy?Mnie nie było, myślałam,że Was miło poczytam,a tu...Od żartu do żartu i... :-/ Danielu..proszę Cię no wróć tu!Będąc z boku zauważyłam,że Alexa nic,a nic złego na mysli nie miała.Tak,więc widzę Was lub jutro tu OBOJE! Brave ma racje( :mrgreen: no popatrz zgadzam się z Tobą :mrgreen: ) zaczęło Nam na sobie zależeć..Jeśli by nie zależało to mielibyśmy to wszystko w d***e..Ja nie zauważyłam,że ta piosenka to ta sama :shock: ale ja jestem nierozgarnięta :lol: Mi Danielu nigdy widzę nie wybaczysz :shock: Nikt nic tu do nikogo nie ma..Lubimy się.Jeśli będziecie chcieli odejść to stracimy się na zawsze,bo odbudować coś co i tak jest trudne(bo jest przez internet) może być nie możliwe.W sumie już tu Alexa wyjaśniła o co chodzi..Alexa :-D Ty chyba się nie obraziłaś Kochana co?Jak oboje mi stad uciekniecie to dostanę namiary na Was odszukam i siłą zaciągnę z powrotem przed komp na forum :mrgreen: Mam wtyki,więc to trudne nie będzie :mrgreen: :lol:
Ziabelka..wiesz ja też wczoraj miałam marny dzień-może to przesilenie wiosenne?Nie długo wszystko do formy wróci..a jeśli u Ciebie to nie to,to mimo wszystko ciepło Cię przytulam.
Julita..ja trzymam kciuki juz od wczoraj to musi się udać :-D A jak nie to zbierzemy wszystkie Nas(kobitki)i każdego tam pogryziemy :lol:
Tomek..co Ty tam w ogrodzie robisz? :shock: ja tu jeszcze nic nie robie.. :oops:
Brave..pozdrawiam:* El Che?Ty mi ostatnio uciekłeś,a mnie później nie było.. :-?
Alexa,Daniel..ja nie żartuje z tymi wtykami :evil:
PS.Dajcie Nam wszystkim szansę :-) Jest warto..bo się LUBIMY wszyscy!Będzie coraz trudniej to pielęgnować,więc przyjdzie czas w którym może i się nawet spotkamy :mrgreen:
PS2.Amelia..mam nadzieję,że sie na mnie nie gniewa za tamto.. :-? Wracaj do Nas..i pozdrawiam Babcię..

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-20, 09:25 
Bohater

:oops: No to się rozpisałam...sorki :oops: Jeśli ktoś dotrwa w czytaniu-podziwiam :lol: Pisałam aż mi się dłonie trzęsły z przerażenia,że już nie wrócicie :cry: Pamiętajcie o ostrzeżeniu :mrgreen: Pozdrawiam wszystkich:********

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-20, 09:57 
Szczypior

Witam wszystkich. Zgadzam sie z Anią, dodam od siebie tylko to, że niektóry osoby biorą zbyt poważnie wszystko, moi drodzy to tylko forum więc zalecałbym zdystansowanie się do niego. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-20, 11:51 
Przyjaciel

No dobrze słowo wytłumaczenia. To wcale nie chodzi o piosenkę, przecież wiadomo że było to żartobliwie napisane - jakbym o takie coś miał się obrazić to chory psychicznie bym był.
O co chodzi? Mniej więcej o to że Ola wprost mi zarzuciła że ją i Was wszystkich oszukuję podszywając się pod kogoś kim nie jestem - znalazła na internecie mój profil na stronie dla amatorów modelów i modelek gdzie nikt nie podaje prawdziwego imienia. Ja podałem pseudonim "Konrad". Ale oczywiście wiek czy miasto itd się zgadzają - no ale zarzut jest taki że ukradłem komuś zdjęcia.
(pomijam fakt że ma moje zdjęcie zrobione przez Mamę którego nigdzie nie ma, tutaj wrzuciłem fotkę z dzieciństwa - gdzie widać po oczach i rysach że to ja jestem, ale to nic nie znaczy - OSZUST)
Na szczęście w bardzo prosty sposób udowodniłem wczoraj wieczorem Izie że to moje zdjęcia - mam nadzieję że Wam tu to potwierdzi. Ale sam fakt tych oskarżeń o kradzież i oszustwo doprowadził do tego że nie widzę siebie tutaj. Więc jak widzicie nie chodziło o żart z piosenką tylko sprawa jest bardziej skomplikowana - bo oskarżenia o kradzież i oszustwo nie są już żartem czy dowcipem.
Przepraszam za trochę prywaty.... no ale chciałem aby wszyscy wiedzieli o co chodzi. Pozdrawiam.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-20, 12:54 
Bohater

Daniel..ale np.mnie nie obchodzi co Ty tam z Alexą i wice wersa- nie obchodzi mnie co Alexa ma z Tobą..Zauważyłam(oh moja spostrzegawczość;P),że cierpia na tym inni.Jeżeli z kims nie umiemy sie dogadac to chociaz zostańmy dla reszty...W końcu wszyscy stąd odejdą..:( mamy być tu Wszyscy razem..Proszę Cię Alexa,Danielu..Wiecie jak było ze mną i Grzesiem:/ nie popełnijcie tego samego błędu co my..Nam jednak się udało dogadać..Miłego dnia...

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-20, 13:22 
Bohater

Ana19 napisał(a):
Daniel..ale np.mnie nie obchodzi co Ty tam z Alexą i wice wersa- nie obchodzi mnie co Alexa ma z Tobą..Zauważyłam(oh moja spostrzegawczość;P),że cierpia na tym inni.Jeżeli z kims nie umiemy sie dogadac to chociaz zostańmy dla reszty...W końcu wszyscy stąd odejdą..:( mamy być tu Wszyscy razem..Proszę Cię Alexa,Danielu..Wiecie jak było ze mną i Grzesiem:/ nie popełnijcie tego samego błędu co my..Nam jednak się udało dogadać..Miłego dnia...

Ba! takie uśmiechy miały by się nie dogadać :-D
Może tak jak tu nasz kolega radzi trochę dystansu i luzu. Nie każda perspektywa jest dla każdego uśmiechem, każdy z nas jest inny.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-20, 22:53 
Administrator

Bardzo was przepraszam za problemy z dostaniem się na forum, Wina leży po stronie właściciela serwisu. Jeszcze nie wiem co się stało. Tymczasowo przywróciłem starą wersje forum.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-20, 23:12 
Pochłaniacz

[Edycja wiadomości] :-D pokój, miłość i czeko-grycany... :-D
Dowiedziałam się dziś, że wyjeżdżam na dwa tygodnie na badania, w
ramach wymiany... Będę miała czas żeby zastanowić się czy tu
wrócić...
Brave, Ana... Zastępujcie mnie:) Naprawdę bardzo przyjemnie mi się Was
czyta... Brave nie wiem ile masz lat ale czytając Twoje wpisy, przeszło
mi przez myśl, że ten facet wie wszystko o wszystkim... Właściwie nie
ma tematu, w którym nie miałbyś zdania... To cudowna cecha, pielęgnuj
ją...:) Ana, kiedy przyszłaś na o2 byłaś smutna i przybita ale z dnia
na dzień zaczynałaś promienieć... Naprawdę, życzę Ci wszystkiego
najlepszego, żeby całe Twoje życie przepełnione było miłością i
dobrymi ludźmi...:)
Łukasz... A Ty pisz częściej z resztą...:) Bo trochę się izolujesz:)
Więcej odwagi, bo to w większości bardzo fajni ludzie... A samo:
"Miłego dnia" i "co tu tak pusto" nam nie wystarcza...:)
Szabla, o Ciebie się nie martwię, widzę że dajesz sobie radę i chyba
jeszcze nie czytałam, żebyś na coś narzekał.:)
A z Izą i Julitą, mam kontakt, więc życzenia zachowam na
później...:)
Pozdrawiam Was i całuję Moi Drodzy:)
Wasz Olek:)

Ostatnio edytowano 2012-03-21, 16:30 przez Alexa, łącznie edytowano 2 razy

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-20, 23:18 
Władca pierścieni

:-)

Ostatnio edytowano 2012-03-23, 22:05 przez jezabel, łącznie edytowano 1 raz

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-20, 23:22 
Władca pierścieni

Ana19 napisał(a):
Ło Jezusie.... :-? Hmm..no co Wy?Mnie nie było, myślałam,że Was miło poczytam,a tu...Od żartu do żartu i... :-/ Danielu..proszę Cię no wróć tu!Będąc z boku zauważyłam,że Alexa nic,a nic złego na mysli nie miała.Tak,więc widzę Was lub jutro tu OBOJE! Brave ma racje( :mrgreen: no popatrz zgadzam się z Tobą :mrgreen: ) zaczęło Nam na sobie zależeć..Jeśli by nie zależało to mielibyśmy to wszystko w d***e..Ja nie zauważyłam,że ta piosenka to ta sama :shock: ale ja jestem nierozgarnięta :lol: Mi Danielu nigdy widzę nie wybaczysz :shock: Nikt nic tu do nikogo nie ma..Lubimy się.Jeśli będziecie chcieli odejść to stracimy się na zawsze,bo odbudować coś co i tak jest trudne(bo jest przez internet) może być nie możliwe.W sumie już tu Alexa wyjaśniła o co chodzi..Alexa :-D Ty chyba się nie obraziłaś Kochana co?Jak oboje mi stad uciekniecie to dostanę namiary na Was odszukam i siłą zaciągnę z powrotem przed komp na forum :mrgreen: Mam wtyki,więc to trudne nie będzie :mrgreen: :lol:
Ziabelka..wiesz ja też wczoraj miałam marny dzień-może to przesilenie wiosenne?Nie długo wszystko do formy wróci..a jeśli u Ciebie to nie to,to mimo wszystko ciepło Cię przytulam.
Julita..ja trzymam kciuki juz od wczoraj to musi się udać :-D A jak nie to zbierzemy wszystkie Nas(kobitki)i każdego tam pogryziemy :lol:
Tomek..co Ty tam w ogrodzie robisz? :shock: ja tu jeszcze nic nie robie.. :oops:
Brave..pozdrawiam:* El Che?Ty mi ostatnio uciekłeś,a mnie później nie było.. :-?
Alexa,Daniel..ja nie żartuje z tymi wtykami :evil:
PS.Dajcie Nam wszystkim szansę :-) Jest warto..bo się LUBIMY wszyscy!Będzie coraz trudniej to pielęgnować,więc przyjdzie czas w którym może i się nawet spotkamy :mrgreen:
PS2.Amelia..mam nadzieję,że sie na mnie nie gniewa za tamto.. :-? Wracaj do Nas..i pozdrawiam Babcię..

Hej Aniu:) odpisuję, że ja dzisiaj też mam marny tak samo jak wczoraj, ale myslę, że mi przejdzie

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2