dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-03-21, 21:08 
Władca pierścieni

Pawel napisał(a):
Kolejne przeprosiny....

jednak wieczorem (jak już spałem) po raz kolejny forum przestało działać.
Z samego rana napisałem do osoby odpowiedzialnej za serwer (ja tylko dzierżawię miejsce).
Oczywiście winę zwalali na moje błędy.
Sprawę załatwił ostatecznie telefon i kilka przekleństw. Okazało się, że z niewiadomych przyczyn strona została zablokowana. Prawdopodobnie przeciążenie serwera.

Mam dostać wyjaśnienie powodu zablokowania strony - wtedy będę mógł podjąć kroki zapobiegawcze.
Ostatecznie będę musiał wykupić droższą opcję.
Niech mi tylko nikt nie wpadnie na pomysł, że będzie mniej pisać ;)

Na koniec mogę Was tylko przeprosić i zapewnić, że forum będzie działać. Na dniach mogą się jeszcze pojawić problemy - ale forum nigdy nie zostanie zamknięte.

Pozdrawiam

P.s. Panie Pawle, bardzo się cieszę, że forum działa i że pan się do tego przyczynił (bo widzi pan, dobrze by było by to forum działało DLA TYCH CO TU PISZĄ ;) Oczywiście pomijając tu siebie i wierzę, że dołoży pan wszelkich starań, by to forum działało jeszcze lepiej.. no i żeby w przyszłości nie było żadnych problemów) :) Tak, więc bardzo się cieszę, życzę wszystkiego dobrego panu i pozdrawiam :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-21, 21:11 
Władca pierścieni

niezidentyfikowany napisał(a):
jezabel napisał(a):
Witam was, weszłam bo chce się z wami pożegnać, nie bede już tutaj wchodzić i moja decyzja jest nieodwołalna, dlaczego to robię zachowam to dla siebie.... I potwierdzam słowa Daniela, że wczoraj wieczorem w bardzo prosty sposób udało mu się udowodnić, że to są jego prawdziwe zdjęcia .... tak, więc to jest najprawdziwsza prawda!! Tak więc trzymajcie się kochani i żegnajcie (nigdy o was nie zapomnę:*:*) Pozdrawiam was cieplutko pa pa Iza hej;)

Dziękuję Izuniu - to bardzo ważne jest dla mnie że to napisałaś. Dziękuję za potwierdzenie mojej tożsamości - Kochana jesteś :*
P.s. Nie widzę powodu dla którego Ty masz stąd odchodzić...

Nie ma sprawy, nie masz za co dziękować - drobiazg pa:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-21, 22:50 
Szczypior

Witam wszystkich, koleżanka Olka zarzuciła mi że mało piszę. No to sprowokowany wyduszę z siebie coś więcej. Nie wiem jak inni użytkownicy, ale ja traktuję to forum jako odskocznię od trudów i znojów codziennego życia, gdzie można na luzie i bez zobowiązań(trochę nie na miejscu te określenie), popisać z miłymi i inteligentnymi ludźmi. Internet jest o tyle dobrym wynalazkiem, że umożliwia poznawanie ludzi przy zachowaniu anonimowości. Dzięki temu można pokazać swoją osobowość, poczęści też charakter. Poznając kogoś w real chcąc czy nie chcąc sugerujemy się jego wyglądem, zachowaniem, czy ogólnie tym kim dana osoba jest, a to w znacznym stopniu wpływa na to jak odbieramy tą osobę. Reasmując aby dobrze poznać kogoś trzeba z nim pokonwersować w sieci a później sie poznać w realu(można powiedzieć że z tego powodu nie wstawiam tutaj swojego zdjęcia). To jest moja subiektywna ocena i pewnie niekażdy się z nią zgodzi. Dobra kończę bo pewnie i tak nie będzie wam sie chciało tego czytać:-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-21, 23:17 
Bohater

El Che88 napisał(a):
Witam wszystkich, koleżanka Olka zarzuciła mi że mało piszę. No to sprowokowany wyduszę z siebie coś więcej. Nie wiem jak inni użytkownicy, ale ja traktuję to forum jako odskocznię od trudów i znojów codziennego życia, gdzie można na luzie i bez zobowiązań(trochę nie na miejscu te określenie), popisać z miłymi i inteligentnymi ludźmi. Internet jest o tyle dobrym wynalazkiem, że umożliwia poznawanie ludzi przy zachowaniu anonimowości. Dzięki temu można pokazać swoją osobowość, poczęści też charakter. Poznając kogoś w real chcąc czy nie chcąc sugerujemy się jego wyglądem, zachowaniem, czy ogólnie tym kim dana osoba jest, a to w znacznym stopniu wpływa na to jak odbieramy tą osobę. Reasmując aby dobrze poznać kogoś trzeba z nim pokonwersować w sieci a później sie poznać w realu(można powiedzieć że z tego powodu nie wstawiam tutaj swojego zdjęcia). To jest moja subiektywna ocena i pewnie niekażdy się z nią zgodzi. Dobra kończę bo pewnie i tak nie będzie wam sie chciało tego czytać:-)

A wiesz, że chciało i nawet brakowało :-) Ja akurat w temacie piłki jestem kiepski i ciężko mi jest wejść w dialog z Tobą i Szablą. A to, co napisałeś to akurat całkowita prawda, z która pewnie nie tylko ja się zgodzę. To jest dla nas taka odskocznia, możliwość poznania, cieszenia się ze znajomością z innym człowiekiem. Trzeba umieć zachować dystans i zdrowy rozsądek i kierować się pozytywnym odbiorem tej drugiej strony. Co jak co, ale teraz bez pomarańczowych wszyscy na to zasługujemy. Czasami było tu taj tak tłoczno, że ciężko było się przebić z odpowiedzią dopiero za czwartym czy piątym razem udawało się nam zaistnieć. To też ma swój urok czy klimat. Mam nadzieję, że Iza i Daniel zawitają jeszcze z nami porozmawiać. Myślę, że Julitka się ze mną zgodzi, że ta przestrzeń jest cały czas dla nich otwarta i dla każdego innego kto chciałby nas poznać :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-22, 00:21 
Bohater

No pewnie Grzesiu, że to forum jest ciągle dla nich otwarte z szerokimi ramionami... eh nie było mnie, później ten serwer... to całe zamieszanie jest moją winą :-( nie chcę żeby jakakolwiek osoba opuszczała tak na prawdę to forum... bo bd mi osobiście was brakować... nie wiem czemu, ale przywykłam do naszych wspólnych rozmów... i może to psychiczne ale przyzwyczaiłam się do każdego z was... i tak jak wspomniała Ania jest to odczuwalne... wiem, że się porobiło... że to wszystko tak naprawdę się poplątało... ale nie chcę was stracić... bo tak na prawdę jakby nie patrzeć inaczej się rozmawia z kimś tu niż na privie... tu wspólnie rozmawiamy o problemach, życiu, wymieniamy własne poglądy... a na privie tak na prawdę to już nie będzie to samo :-( :-( :-( i jestem wściekła :hulk: na siebie, że do czegoś takiego tak na prawdę dopuściłam... :jackass: :compcrush: Ba z większością myślę, że nawet kontakt się urwie... gdyż to forum tak na prawdę pozwala nam razem ze sobą rozmawiać "wspólnie" (wszyscy razem) i tak jak powiedział Łukasz jest "odskocznią od codziennego życia" i nie chcę was stracić no... a tak jak pomyślałam o tym, że po woli każdy się wykrusza to aż mi się przykro zrobiło... to co razem wspólnie "budowaliśmy" :-( powoli zostaje zatracone, zapomniane.... :-(

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-22, 00:23 
Bohater

Przepraszam was wszystkich... i tych co tu "jeszcze" są i tych co już nas "opuścili" :-( nie pomyślałam, że zakładając to forum... tak "skomplikuję" innym życie... Jestem pewna, że skoro ja odczuwam "smutek" z powodu tego, że to wszystko co "budowaliśmy" się rozpada... to i inni też... i tak na prawdę prędzej czy później każde z was opuści to forum... i odejdzie w zapomnienie :-(

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-22, 00:37 
Bohater

Znuzonaaa napisał(a):
Przepraszam was wszystkich... i tych co tu "jeszcze" są i tych co już nas "opuścili" :-( nie pomyślałam, że zakładając to forum... tak "skomplikuję" innym życie... Jestem pewna, że skoro ja odczuwam "smutek" z powodu tego, że to wszystko co "budowaliśmy" się rozpada... to i inni też... i tak na prawdę prędzej czy później każde z was opuści to forum... i odejdzie w zapomnienie :-(

Ale czarnowidztwo. Może i tak może i nie, kto wie jak będzie dalej może przyjdą i nowe uśmiechy. Nikomu nic nie skomplikowałaś i nie martw się :-) Jest dobrze, a za jakiś czas może i będzie lepiej. Po za tym jesteśmy dorośli i sami ponosimy odpowiedzialność za nasze słowa. Nikogo nie można obarczać za to winą, Ciebie także. Jak wypadłaś na rozmowie? Swędziały Cię uszy, bo trochę się o Tobie mówiło tu i tam. Ale spoko pozytywnie :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-22, 01:11 
Bohater

eh :-( myślisz, że ja pamiętam czy mnie uszy swędziały? :-P byłam tak zestresowana, że dobrej połowy rozmowy nie pamiętam... eh a połknęłam przed 3 tabletki jakieś ziołowe na uspokojenie... i powiem szczerze nic nie pomogły :-/ albo pomogły coś :shock: aż strach pomyśleć co by było gdyby ich nie było... :shock: co do rozmowy czy ja wiem - akurat nie było tego perfidnego, nieprzyjemnego dziada co ostatnio... były 3 panie i 1 starszy pan który się nic nie odzywał a powiedział chyba coś typu żebym się jego nie bała bo on nie gryzie coś tego typu :mrgreen: gdyż prawdę mówiąc powiedziałam, że się stresuję i skupić się nie mogę... a co mi tam i tak było po mnie zapewne widać :-/ i facetka jedna z 2 rzuciły, że my się już znamy z ostatniej rozmowy to ich się nie boję lol i tam ten dziad z 2 się tłumaczyli, że oni też straszni nie są i w ogóle... niby się uśmiechałam, ale przerażona byłam :shock: co do tej rozmowy jedna stwierdziła, że zmieniam się jak kameleon co mnie widzi...patrzcie jak zapamiętała :mrgreen: bo ostatnio miałam innego koloru włosy w dodatku loczki a teraz miałam proste i ciemniejsze a jeszcze u niej wniosek składałam to miałam na całej głowie warkoczyki i w ogóle :mrgreen: a więc pamięć ma... do takich szczegółów... prawdę mówiąc w ogóle mi pytań nie zadawali może z 4 resztę ja gadałam chociaż przez stres połowy nie powiedziałam... (bo sobie przemowę napisałam dzień wcześniej :mrgreen: i się jej uczyłam :lol: ) tak więc nie wiem... wydaje mi się, że dobrze na pewno lepiej niż ostatnio... ale tak na prawdę nic nie wiadomo z 400 osób co doszły do tego etapu zostało 215 z tego wypierają 40 osób 35 co dostaję dofinansowanie 5 na listę rezerwową... więc tak na prawdę wiadomo każdy się stara jak tylko może... więc mogę myśleć, że dobrze mi poszło, a komuś pójdzie lepiej... jednak konkurencja jest duża... może nie potrzebnie się stresowałam... ale jakoś nie potrafiłam w ogóle co shiza... tak jakbym w ogóle do nich poszła to bym się nie stresowała normalnie rozmawiała - przecież miałam np. okazję rozmawiać z tą babką co wniosek składałam..., ale przez to, że mi zależy to się stresuję... :-/ no ale tak czy owak sami młodzi faceci się o to starają... w kolejce bo pomimo, że na godz. to każdy poprzychodził wcześniej... ja zresztą też to byłam sama kobietą... na liście która wisiała na drzwiach były nazwiska bo w internecie są tylko nr. to na 31 osób które były wczoraj przesłuchiwane było tylko 6 kobiet w tym ja... bo rozmowy bd prowadzone jeszcze 30 ja byłam w tej 1 turze - 1 dnia... a więc biorąc pod uwagę wyniki bd dopiero po 30... tak więc nie wiem... co do tych chłopaków wydaje mi się, że dla kobiet to zbyt duży stres dlatego tak mało się stara gdyż ja to już zauważyłam na teście psychologicznym we wcześniejszym etapie na sto coś osób kobiety można było przeliczyć na palcach u dłoni... tak samo osoby starsze... nie wiem jak bd wszystko tak na prawdę się okażę, ale nie ma co z góry zakładać... i tak wiem, że nie mam szans jednak konkurencja jest duża... nie ma co się tak na prawdę nakręcać :-/

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-22, 01:12 
Bohater

Dobranoc Wszystkim ;*

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-22, 08:51 
Bohater

WoW Julitka :D wygadaj się,wygadaj :D Tak kciuki trzymaliśmy,że akurat mnie aż dłonie bolą:D Kobiety zawsze/przeważnie są inaczej odbierane.W mniej pozytywny sposób.Niby jest już równouprawnienie,ale nadal mozna zauważyć dyskryminację.Nie mówię,że to tylko wina mężczyzn,bo wiem też,że i kobiet.Powinnyśmy nie dać się,walczyć.
Cóż,mnie też jest smutno,że już tyle ludzi Nas opuściło,ale ja stąd tak szybko nie odejdę;) :D no chyba,że znów padnie forum :D
Grzesiu u mnie trochę słońca było,ale dziś jest pochmurno:( Jak Ty wrzuciłeś taki avatar?:) To mini pokaz slajdów,czy anie wiem:D wytłumacz mi to:D
Aaa..Tomek:D to już rozumiem,ale szczerze mówiąc już się bałam co odpowiesz:DCzyli pracy masz mnóstwo..
Ja muszę kurde znów szybko rano wstawać-masakra.Ostatnio dowiedziałam się,że jakiś facet mnie poszukuje i wypytuje o mnie ludzi w mojej miejscowości:( aż się bać zaczęłam:/ nikt nie wie kim On jest mówią tylko,że jakiś dziwny,bo nie pyta w którym domu mieszkam tylko chce poznać zdanie innych na mój temat i to jaka jestem:(
Co do Pawła to ja wiem,że my nie płacimy(chyba:D)ale ciekawi mnie w jaki sposób zarabiacie na forum?:> tu nie ma reklam ani nic takiego...
Hmm..Łukaszu jestem pod wrażeniem,że tyle napisałeś:) wiesz...nie musisz traktować Nas jak rodziny;),ale miło by było częściej czytać Twe wypowiedzi:),ale już więcej nie będę namawiać(postaraj się proszę:*) ..
Już mi brak Alexy :D kurde Was wszystkich mi brak..ale to nie chodzi o Waszą inteligencję-ale co do niej wątpliwości nie mam,tylko chodzi mi o to jak: Jeden człowiek,potrzebuje drugiego.To jest niesamowite.:)Mam znajomych,ale przyznam się,że mniej im ufam.Może to dziwne,ale tak jest.Was tu się nie krępuję..:)Koniec tych czułości:D Sprzątanie:( znów..:(
Miłego dnia...mam nadzieję,że ktoś tu jeszcze wskoczy:******

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2