dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 141 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wiatrówka
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2015-06-11, 21:58 
Adept

zosiaktosia napisał(a):
a tam więcej dziewczyn powinno strzelać. na strzelnicach pewnie brakuje dziewcząt. na pewno większości strzelanie by sie spodobało.

Ale może są poukrywane po polach i działkach. Na dzisko sobie stzrelają.
Flowra napisał(a):
lubię sobie postrzelać, z krótkiej czy długiej, nawet z łuku:) ostatnio niestety tak się skupiłam na celowaniu, że za blisko przyłożyłam głowę do wizjera (?) i odbiło mi się przy oku. może na lato kupię sobie jakiś model, żebym mogła częściej nacieszyć się taką frajdą.

Piękna sprawa postrzelać a jak jeszcze luneta jest to już w ogóle. Najlepiej do ptaków się strzela.
szarooka napisał(a):
Bo chyba jednak to zdecydowanie męska zabawka :D

Strzelanie do celu to jak dla mnie unisex typowy. Byle oko dobre byłoi sprzęt porządny.

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-06-19, 08:42 
Oczytany mnich

Carbid napisał(a):
]
Piękna sprawa postrzelać a jak jeszcze luneta jest to już w ogóle. Najlepiej do ptaków się strzela.

no zaraz ja Cię strzele. jak do ptaków?! co za brak wyobraźni. nie robimy krzywdy tylko uprawiamy hobby. do celu, a jak chcesz do ruchomego to do dysków...

szarooka napisał(a):
oj ja wiem że kobiety lubią i strzelaja :)
bo sama strzelam..
śmieję się natomiast, ze dla wielu to jest tylko męski sport

no i trzeba przerwa to złudne myślenie i pokazać jak te izraelki z ich wojska, że to nie tylko męski "świat" to naprawdę pomaga rozładować napięcie, daje fajną adrenalinę i uśmiech :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-06-28, 20:32 
Przyjaciel

Ja bym teraz musiała poszukać mojemu jakąs krótką wiatrówkę ;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-07-11, 14:14 
Adept

zosiaktosia napisał(a):
no zaraz ja Cię strzele. jak do ptaków?! co za brak wyobraźni. nie robimy krzywdy tylko uprawiamy hobby. do celu, a jak chcesz do ruchomego to do dysków...

może i do dysków też jest fajnie ale jak gołąb spada to się serce cieszy.
zosiaktosia napisał(a):
no i trzeba przerwa to złudne myślenie i pokazać jak te izraelki z ich wojska, że to nie tylko męski "świat" to naprawdę pomaga rozładować napięcie, daje fajną adrenalinę i uśmiech :)

Nie mówię, że nie ale na rozładowanie napięcia są lepsze sposoby. A samo strzelanie to raczej bym proponował dla relaxu a nie dla wyładowania się bo jeszcze można lufe w złą strone skierować.

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-11-04, 03:22 
Adept

fryc81 napisał(a):
zeby strzelac do dyskow to chyba inne naboje trzeba, srutowe, bo te pojedyncze sruty np diablo to maja male szanse na trafienie w dysk
nie wiem jak z dyskiem ale metalowe kule ptaki strącają.

fryc81 napisał(a):
krótką ? po co ? z dlugiej broni lepiej sie strzela

Dla zabawy, w prezencie, może nawet do ochrony.

szarooka napisał(a):
oj ja wiem że kobiety lubią i strzelaja :)
bo sama strzelam..
śmieję się natomiast, ze dla wielu to jest tylko męski sport

Może jesteś w mniejszości, ja nie znam za wielu kobiet które pasjonują się strzelaniem, survivalem itd.

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-05-16, 11:12 
Pochłaniacz

Carbid napisał(a):

Takie praktyki nie są legalne i szkoda ptaków. Nie lepiej kupić sobie zestaw takich tarcz https://www.militaria.pl/tm/tarcze_sylwetkowe_ts-10_francuz_-_pakiet_10_szt_p7284.xml i też się dobrze bawić?
Carbid napisał(a):

Często spotykam się właśnie z takim podejściem to tych krótkich, że służą jako straszak, np. taki Major pdg50 wygląda jak normalny pistolet. A i przy okazji można napastnika potraktować amunicją pieprzową.
Carbid napisał(a):
Może jesteś w mniejszości, ja nie znam za wielu kobiet które pasjonują się strzelaniem, survivalem itd.

Ja też nie znam zbyt wielu kobiet lubujących się w takich aktywnościach, ale za to w asg coraz częściej widuję Panie

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-05-31, 11:32 
Pochłaniacz

Jako narzędzie do samoobrony to i tak sprawdzi się jako broń treningowa, bo ma możliwości podobne do ASG i paintballa.

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-06-04, 17:24 
Oczytany mnich

Mikus napisał(a):
Carbid napisał(a):

Takie praktyki nie są legalne i szkoda ptaków. Nie lepiej kupić sobie zestaw takich tarcz https://www.militaria.pl/tm/tarcze_sylwetkowe_ts-10_francuz_-_pakiet_10_szt_p7284.xml i też się dobrze bawić?

Nie wiem jak można być tak bezmyślnym i strzelać do ptaków...
Mikus napisał(a):
Carbid napisał(a):

Często spotykam się właśnie z takim podejściem to tych krótkich, że służą jako straszak, np. taki Major pdg50 wygląda jak normalny pistolet. A i przy okazji można napastnika potraktować amunicją pieprzową.

Ja jako kobieta też zdecydowanie bardziej wolę krótkie wiatrówki. Są poręczniejsze i bardziej praktyczne.
Mikus napisał(a):
Carbid napisał(a):

Ja też nie znam zbyt wielu kobiet lubujących się w takich aktywnościach, ale za to w asg coraz częściej widuję Panie

a ja się interesuję po trochu wszystkim w tych tematach survivalowych :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-06-05, 21:16 
Pochłaniacz

polamajka napisał(a):

Cóż gdyby wszsyscy byli odpowiedzialni to mielibyśmy powszechny dostęp do broni i moglibyśmy strzelać normalnymi pistoletami a nie replikami
polamajka napisał(a):
Ja jako kobieta też zdecydowanie bardziej wolę krótkie wiatrówki. Są poręczniejsze i bardziej praktyczne.

To fakt, łatwiej się je też przechowuje, bo do tych dużych już trzeba sobie spory pokrywiec kupić
polamajka napisał(a):

oprócz asg czy jeszcze dokładnie? Survival typu rozpalanie ognisk i wypady z namiotem w dzicz ?

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-06-18, 20:43 
Oczytany mnich

Mikus napisał(a):
polamajka napisał(a):

Cóż gdyby wszsyscy byli odpowiedzialni to mielibyśmy powszechny dostęp do broni i moglibyśmy strzelać normalnymi pistoletami a nie replikami

no i powinniśmy mieć. I tak jest powszechny dostęp do czarnoprochowców
Mikus napisał(a):
polamajka napisał(a):

To fakt, łatwiej się je też przechowuje, bo do tych dużych już trzeba sobie spory pokrywiec kupić

no i fajniej też mi się z takich strzela :)
Mikus napisał(a):
polamajka napisał(a):

oprócz asg czy jeszcze dokładnie? Survival typu rozpalanie ognisk i wypady z namiotem w dzicz ?

oczywiście! Kocham takie wypady :)

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 141 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2