dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Opony letnie - jakie?
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2016-04-07, 10:19 
Adept

Jeśli chodzi o offroad to Maxxis M8060 na stylowych siedemnastkach to najlepsza oponka jaką znalazłem w Quatro. Nie dość że wygląda nieziemsko to jest bardzo wytrzymała więc nie spodziewam się niemiłych niespodzianek.

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-04-07, 23:19 
Oczytany mnich

mam taki sam problem ponieważ też muszę wymienić opony na letnie. Jest taki wybór że ciężko się na coś decydować. Był ostatnio kupel u mnie co mieszka na co dzień w Londynie i poleca mi Prestivo PV-S1 bo sam na nich jeździ. Spotkał się ktoś z Was z takimi oponami??

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-04-21, 14:39 
Oczytany mnich

Idek napisał(a):
Całkiem niezłe opony, póki co chyba dopiero wchodzą na polski rynek ale na zachodzie są bardzo popularne, zwłaszcza w Anglii i Szkocji. Tutaj masz namiar u kogo można je założyć bo chyba na oponeo ich jeszcze nie ma http://www.prestivo.pl/dealerzy

Dzięki za stronę ale dilera już mam. Zamontowałem już nawet te opony Prestivo PV-S1 u siebie. Jeżdżę tydzień i oceniam opony pozytywnie.

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-04-27, 11:46 
Oczytany mnich

Mam nokiany, dobre opony, nie narzekam, pamiętajcie o paragonie z wymiany opon, jak zarejestrujecie w narodowej loterii paragonowej ministerstwa finansów https://loteriaparagonowa.gov.pl/ będzie szansa na nowiutką insignię.

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-06-03, 13:27 
Adept

Wiesz ja kupowałam opony letnie jak i komplet zimowych na stronie http://oponyhurt.com/ , mają fajne , tanie i wysyłka przy przelewie jest darmowa. Jeżeli chodzi o konkretną firmę to obsługa telefoniczna może doradzić na spokojnie, które według nich sa najlepsze i najtrwalsze.

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-07-19, 14:10 
Nudziarz

a co sądziecie o wynajmowaniu opon? jak to wygląda cenowo, i czy to nowe opony tylko są wynajmowane??

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2