dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Co to za rozchwianie?
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2008-02-18, 13:01 
Adept

Mam mega kocioł w głowie. Od roku mieszxkam z mężczyzną, który wydawał mi się moją największą życiową miłością, byłam o niego bardzo zazdrosna, wszędzie bywałam razem z nim ,żeby go tylko nie stracić. Dodam,że jestem z nim, a wcześniej byłam w 3 letnim związku z debilem, agresywnym, z którym mam dzieko..No,ale wracając do obednego ... to stało się tak, że byliśmy razem u znajomych na bibie (jesteśmy imprezowi ;) ) i tam on się upił i zasnął , a JA siedziałam do nocy i pewnien pan zaczął mnie kręcić , rozmawialiśmy, było miło,zle powiedziałam,że się z nim nie prześpię mu.Następnego dnia był ciąg dalszy iprezki i zrobiłam to ! Ja! Wielka dotychczas podejrzliwa, przeciwniczka zdrad! Dla mnie to nie był jednak zwykły sex... Pomieszał mi w głowie. Do tej pory się z nim spotykam od czasu do czasu, rozmawiamy, bo tak świetnie mi się z nim rozmawia. Cały czas jest w mojej głowie. Wtedy ,gdy pierwszy raz z nim spałam , było to ok.4 msc temu i o d tamtej pory tylko spotkania zakończone całuskiem w policzek. Fajnie, ale okłamuję "mojego" faceta, partnera... Teraz były walentynki i umówiłam się z tym siedzącym w mej głowie panem, w końcu pojechaliśmy do niego i znów był sex. Było cudownie, ale wróciłam do domu rano i ten "mój" się wyprowadził. Bardzo mi go szkoda , bo wiem że jest dla mnie kochany. Tamten z kolei nie chce być ze mną , tylko spotykać, chyba... mam mętlik. Nie wiem czy dobre miejsce na taki post. Nigdy nic nie piszę na forach , tylko czytam. Napiszcie mi coś, na temat mojej sukowości. o co chodzi?

Zgłoś post

...
PostNapisane: 2008-02-18, 16:18 
Adept

rouge juz chyba wszystko powiedzial...co tu mozna dopisac...ze to byl tylko sex..poswiecilas swoj zwiazek i faceta ktory pewnie Cie kocha czy kochal zeby sie tylko z kims przespac...zenada

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-02-18, 18:43 
Adept

No dokładnie o to mi chodziło! Też bym tak wcześniej pojechała bylekomu dziewczęta.. Życie jest przewrote, a ja jestem typem która sama siebie zaskakuje i tyle. Nie ma ludzi idealnych , proste.
Rozwaliłam ten związek, choć był zarąbisty. Wcześniej byłam w związku mozna rzec patologicznym i dłużej w nim tkwiłam,bo aż 3 lata, koleś mnie zdradzał , psychicznie dobijał ,a ja byłam mu wierna , choć wiedziałam ,że mu "się zdarzyło". I co ? Jaki morał . Teraz sytuacja się odwróciła definitywnie, miałam super , zrobiłam ja tym razem gnój. Macie racje. Jak jakaś latawica, ale bez kitu nie sypiam z facetami jak kurwa. Tu chodzi o moje życie , ja chyba muszę mieć mocno pod górkę ,żeby czuć ,że żyję i nie chodzi mi tu o żadnen wcale sex. POZDRO

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-02-18, 18:59 
Adept

Co ty bejbe. To,że napisałam to tak mnie tknęło, ale generalnie problemy mnie nie niszczą,muszą być.Na pewno się nie pochlastam. Kolor włosów zmieniam zbyt często, a opcja innego miasta odpada, bo kocham swoje miasto!!! Na pewno będę tu często zaglądać , tym bardziej,że w domu nie mam z kim pogadać. Powinęła mi się trochę nóżka ostatnio i tyle. Napiszę o kolejnych krokach mej zawiłej życiowej przechadzki ;) No i dzięki baby!

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-02-18, 19:08 
Starszy wodolej

Tak śledzę ten temat... Goshca a czemu byłaś z tamtym kretynem 3 lata ? Miłość czy po prostu adrenalina
goshca napisał(a):
debilem, agresywnym
(bo to pewnie zapewniało jakieś tam emocje, pewnie częściej negatywne ale zawsze) ???

And that's a long way
For Natty to be from home'
:-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-02-19, 00:05 
Adept

Helou!!
A więc odpowiadając na pytanko
rouge napisał(a):
a jaki teraz masz ?
odpowiem mało zaskakująco, bo mam czarne ,ale miałam już rude, fioletowe, różowe, nieboeskie, nawet blond (ale bardziej żółty) , no..a teraz mam czarne i ładnie mi ;)
rouge napisał(a):
bo kocham swoje miasto
ja tez !
A ty z jakiego miasta ? Penie Kraków , Wrocław lub ewentualnie Gdańsk , bo co do Warszawy (,to mam dwojakie zdanie...) a innej opcji nie widzę jakoś :)
rouge napisał(a):
" nic co ludzkie, nie jest nam obce"
to też uważam za świetny tekst , a powiedział to ,a raczej napisał chyba Kochanowski w Trenach, tak jakoś mi się kojarzy z tym renesansem, ale pewna nie jestem choć dobry to teks!!
rouge napisał(a):
czekam niecierpliwie.
......
no niestety sytauacja bez zmian, ale w sumie co mogło się zmenić w przeciągu paru godzin siedzenia z małym w domu.Zdecydowanie nic! :-P :-P
Natty napisał(a):
Goshca a czemu byłaś z tamtym kretynem 3 lata ?

...... :-( nie wiem, nic innego mi nie przychodzi do głowy... Cały ten czas myślałam ,że go kocham i do końca życia z nim będę, ale to było jakieś mega bujanie w obłokach, teraz trochę realniej patrzę na sprawy ;-) tak mi się przynajmnie wydaje :-/ ale to pewnie dlatego,że nauczyłąm się aby
rouge napisał(a):
pilnować sie by 2 raz nie wejsc do tej samej rzeki

:roll: :roll: :roll:

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-02-19, 12:03 
Nudziarz

I tak gadu gadu, i zaraz znów się umówisz.;)

Wiesz co, jeśli sama nie wiesz czego chcesz , to wyluzuj i rób to , na co masz ochotę w danej chwili.
Oczywiście później nie żałuj, ze dałaś ciała, a straciłaś kogoś ważnego, no ale życie jest jedno, i trzeba z niego korzystać.
Nikt tak naprawdę Ci nie doradzi właściwie, więc- żyj swoim życiem:)
Fa la la

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-02-19, 22:30 
Adept

Hejka krejzolki! Właśnie mija kolejny dzień mojego samotnego trybu i muszę przyznać ,że powoli się przyzwyczajam. mam porządek w domu jak nigdy :mrgreen: taki plusik sytuzcjii. Dzwonił do mnie i chce jutro pogadać, bo mówi że mu zależy. Takie małe wydarzenie, więc informuje. Nie wiem co z tej rozmowy wyniknie, ale na nic się nie nastawiam. Czuję się winna , szkoda mi go ,ale z drugiej strony nie chcę marnować mu życia skoro go okłamuję. Pozdrawiam was! Sorry za to przynudzanie, ale ponoć po to takie fora są ;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-02-19, 22:39 
Świadomy Roman

Napisz, jak poszła rozmowa ;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-02-20, 10:47 
Adept

Witajcie! Okazało się ,że mój facet poszedł wczoraj na wódkę z przyjacielem naszym, który wiedział o mojej zdradzie od pewnie życzliwych osób , no i powiedział mu. Mój facet śpi teraz u mojej siostry w domu i ona powiedziała ,że jak wrócił to był w takim stanie ,że płakał i sam się bił po twarzy. Rano do mnie zadzwonił i powiedział ,że wie o wszystkim.. i ,że nie ma już o czym ze mną rozmawiać. Tak więc wyglądała nasz dzisiejsza rozmowa.. Nie ma już szans. Przykro mi potwornie, ale to moja pieprzona wina. :cry:

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2