dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wakacje
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2024-05-21, 21:21 
Oczytany mnich

Wakacje z Konsorcjum.pl na Malcie były strzałem w dziesiątkę! Hotel oferował luksusowe warunki w bardzo konkurencyjnych cenach. Biuro zapewniło program na mega wysokim poziomie. Zdecydowanie warto skorzystać z tej oferty – idealne połączenie jakości i ceny!

Zgłoś post

PostNapisane: 2024-07-20, 11:21 
Oczytany mnich

Rezerwacja wycieczki Mozaika Gruzji z Konsorcjum.pl była szybka i prosta, a 100% pewność realizacji daje mi spokój. Wybieramy się razem ze znajomymi, więc już nie mogę się doczekać aż odpoczniemy, zwiedzimy Gruzję, a przy tym spędzimy czas razem.

Zgłoś post

PostNapisane: 2024-09-19, 20:44 
Oczytany mnich

Meksyk z Konsorcjum.pl to pielgrzymka, która łączy egzotyczną przygodę z duchowym odrodzeniem. Niezapomniane wrażenia – zjedzenie tacos w miejscu ich pochodzenia, wędrówka po piramidach Azteków i Majów, a na koniec modlitwa w Sanktuarium Matki Bożej z Guadalupe. Warto przeżyć

Zgłoś post

PostNapisane: 2025-02-06, 08:50 
Wicie jest ekstra miejscem dla rodzin z dziećmi. Możecie zarezerwować sobie pobyt w https://coralwicie.pl/ w dużych pokojach czy apartamentach i w tej z pozoru małej mieścinie, aktywnie spędzić czas na wycieczkach rowerowych nad jezioro, całych dniach na nie zatłoczonej i czystej plaży czy wybrać się do okolicznego mini zoo albo jakiegoś muzeum. Wszędzie blisko, ale nie tak dużo ludzi, nawet w sezonie, jak w tych popularnych kurortach.

Zgłoś post

PostNapisane: 2025-02-10, 15:58 
Oczytany mnich

Pierwszy raz byłem w USA z biurem podróży Konsorcjum.pl i lepiej nie mogłem trafić – doskonale zaplanowana trasa, piękne miejsca i dużo czasu na zwiedzanie! Organizacja na najwyższym poziomie, a polski przewodnik świetnie wszystko tłumaczył i dbał o atmosferę.

Zgłoś post

PostNapisane: 2025-02-21, 11:54 
W zeszłym roku lataliśmy enterem do Hiszpanii. Baliśmy się że lot dzieciaki źle zniosą ale było bardzo dobrze. Dlatego i w tym roku planujemy urlop zagraniczny. Pewnie Grecja będzie grana

Zgłoś post

PostNapisane: 2025-04-18, 00:39 
Oczytany mnich

Dzięki Konsorcjum.pl spełniłam marzenie o zobaczeniu islandzkich gejzerów, wulkanów i lodowców! Mozaika Islandii to świetnie zaplanowana trasa, a pilot miał ogromną wiedzę i cudowne podejście do grupy.

Zgłoś post

PostNapisane: 2025-04-18, 00:54 
Oczytany mnich

Meksyk z Konsorcjum.pl to nie tylko zwiedzanie, ale prawdziwa duchowa podróż. Modlitwa w miejscu objawień, spacer między piramidami i uśmiechnięci ludzie – wszystko to zostaje w sercu na długo.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2