dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wypadanie włosów
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2016-09-15, 04:43 
Szczypior

Nie znam tych tabletek, które brałeś. Sama postawiłam na Biokap, który znałam, bo używam ich farb do włosów, więc marka była sprawdzona. Organizmy kobiety i mężczyzny różnią się od siebie, mają też inne potrzeby. Te różnice sprawiają, że i suplementacja powinna być inna, a to znalazłam w serii Anticaduta. Są w niej dwie wersje kapsułek, o składzie indywidualnie dobranym do potrzeb danej płci. Mój facet bierze takie: http://www.biokap.pl/katalog-produktow/kapsulki-przeciw-wypadaniu-wlosow-dla-mezczyzn-60-kaps-1 :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-09-26, 10:59 
Bohater

To jest duzy plus dla Biokap, że stworzyli produkt osobny dla kobiet i dla męzczyzn, bo jednak potrzeby obu płci różnią się od siebie. Podoba mi się ten zamysł i to, że seria Anticaduta jest tak rozbudowana, że każdy znajdzie coś dla siebie.

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-10-07, 07:34 
Przyjaciel

Ja nie słyszam wcale o tych produktach. Jak do tej pory byłam wierna na 100% produktom z venity.

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-10-08, 09:28 
Pochłaniacz

Wypadanie włosów spowodowane jest kilkoma czynnikami : stres, złe odżywianie,używanie lokówek,suszarek,prostownic ,lakierów itd . Mnie niestety też włosy wypadają i to bardzo,ale u mnie to jest spowodowane właśnie dużym stresem,kłopotami a i dieta też robi swoje,ale ostatnio zaczęłam używać tabletki "MERZ" Spezial - to jest suplement diety - drażetki,używa się je 1 x dziennie. Są także inne preparaty jak np "VITAPIL" z biotyną i bambusem też używa się 1 x dziennie,są różne maseczki,ampułki z płynem do włosów - wszystko do kupienia w aptece .Efekty są widoczne.Polecam

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-06-27, 22:45 
Przyjaciel

Czasem warto się wybrać do lekarza i ustalić przyczynę, np do trychologa albo jakoś tak.
Czasem wystarczą zwykłe badania by ustalić czy nie brakuje nam jakiś witamin

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-06-29, 11:37 
Pochłaniacz

W sumie ja byłam u lekarza i nic mi nie powiedział konkretnego. Opórcz tego że jestem zdrowa. Zawsze można włosy wzmocnić od środka łykając jakieś tabletki, dużo owoców i polecam ampułki radical :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-07-05, 23:24 
Przyjaciel

ALe czasem jest to kwestia hormonów.
Czasem leków które łykamy.
Na pewno duży spadek wagi lub poważna choroba też może mieć wpływ na stan włosów.. i to nawet kilka miesiecy po...

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-12-24, 21:58 
Nudziarz

jak wypadają Ci włosy w nadmiernej ilości to może warto zrobić badania czy np nie masz anemii? Jak moja córka gubiła dziennie naprawdę sporą ilość włosów to właśnie była w początkowej fazie anemii, ale szybko dało się jej pozbyć przyjmując suplement dicofer junior

Zgłoś post

PostNapisane: 2018-03-02, 12:54 
Nudziarz

A miał ktoś okazję przetestować taką odżywkę: Yuda Hair Growth Spray? Skład jest ciekawy, słyszeliście o niej?

Zgłoś post

PostNapisane: 2018-06-22, 12:20 
Pochłaniacz

Proponuję zakupić jeden z produktów opisanych na stronie http://www.e-ciuszki.pl/rzadkie-wlosy/ są one na prawdę skuteczne i włosy dzięki nim stają się silniejsze i nie wypadają

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2