dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Biuro rachunkowe?
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2017-01-17, 13:15 
Oczytany mnich

No pewnie, że tak. Przecież to jest właśnie cała logika funkcjonowania biur rachunkowych aby pomagali i abyś ty miał mniej na głowie :) Ja korzystam z biura https://www.elitetax.pl/ i tobie też je polecam ze względu na to, że bardzo dużo pomagają. Możesz liczyć na dużo więcej niż tylko zwykła księgowość :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-01-31, 16:23 
Oczytany mnich

Ja korzystam z usług biura rachunkowego i nie jestem zadowolony.
Zanim wybierzesz jakąkolwiek ofertę porównaj kilka z nich.
Ja myślę o przeniesieniu się do https://wfirma.pl/ Księgowość online daje o wiele więcej możliwości niż biuro rachunkowe i jest w o wiele atrakcyjniejszej cenie.

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-05-01, 18:34 
Adept

Mi udało się ograniczyć zabawę z paierami do minimum, dzięki programowi afaktury.pl. Mam idealny porządek i zostaje mi mało pracy dzięki niemu. Sama panuję nad własną księgowością. Program można przetestować bezpłatnie i się przekonać o jego funkcjonalności.

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-08-18, 20:20 
Adept

Ja też współpracuję z biurem Gama :) Księgowość online nie jest taka zła, ale jednak preferuję osobisty kontakt. A w biurze Gama zawsze mogę liczyć na miłą obsługę i rzetelność :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2018-01-19, 10:49 
Oczytany mnich

Marek55 napisał(a):
Gość napisał(a):
Ilonnna napisał(a):
ja sobie nie wyobrażam korzystania z biura rachunkowego online, wydaje mi się, że przy takiej współpracy odpowiedzialność jednak trochę się rozmywa, ja mam świetnie biuro http://biurogama.pl/już od dawna i znacznie łatwiej jest dzięki nim prowadzić swój biznes bez brania wszystkiego na własną głowę

Zgadzam się, też obawiam się trochę księgowości online. Jednak czuję się bezpieczniej jak mogę porozmawiać bezpośrednio z osobą, której oddaję moje finanse. O biurze Gama słyszałem bardzo dużo dobrego wśród znajomych i nie tylko i też planuję teraz zlecić im pełną księgowość mojej firmy. Wzbudzają zaufanie.

Moim zdaniem to jedno z najlepszych biur rachunkowych w Warszawie. Działają kompleksowo i bardzo profesjonalnie. Pomogli mi już wyjść z kilku ciężkich sytuacji i bez nich chyba bym sobie nigdy nie poradził. Do tego mają bardzo fajne indywidualne podejście do klienta.

Zgadzam się z poprzednikami. Współpracuję z tym biurem od dwóch lat i nie miałam żadnych problemów. Tylko autorka wpisu pytała o Kraków :D no ale jakby tu trafił ktoś z Warszawy, to już wie z jakiego biura skorzystać ;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2018-03-28, 13:17 
Adept

Dla mnie księgowość to czarna magia i uważam, że za nią powinny się brać tylko osoby, które na tym się znają. Nawet przy małej firmie, może być to niebezpieczne. Wystarczy coś pomylić z przepisami albo coś przegapić i problemy w urzędzie gotowe. Dlatego ja cały czas korzystać z biura online - https://www.ifirma.pl/uslugi-ksiegowe/darmowy-program-do-faktur/o-usludze

Zgłoś post

PostNapisane: 2018-07-24, 11:56 
Nudziarz

Biuro rachunkowe to dobra opcja, bowiem pozwali Ci się nieco odciążyć.
Kiedyś słyszałem o biurze rachunkowym tax experts.
Oferują oni tanią księgowość dla małych firm, doradztwo podatkowe czy finansowe.
Uważam, że warto zapoznać się z ich ofertą zamieszczoną na stronie internetowej, bowiem to nic nie kosztuje a może właśnie jest to, czego szukasz.

Zgłoś post

PostNapisane: 2018-07-25, 10:12 
Nudziarz

Pasacik1422 napisał(a):
Biuro rachunkowe to dobra opcja, bowiem pozwali Ci się nieco odciążyć.
Kiedyś słyszałem o biurze rachunkowym tax experts.
Oferują oni tanią księgowość dla małych firm, doradztwo podatkowe czy finansowe.
Uważam, że warto zapoznać się z ich ofertą zamieszczoną na stronie internetowej, bowiem to nic nie kosztuje a może właśnie jest to, czego szukasz.

Zgadzam się. Korzystam z ich usług i jestem bardzo zadowolony. Podejście do klienta jak i do wykonywanej pracy na wysokim poziomie . Warto się zapoznać z ich ofertą :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2018-09-10, 09:21 
Adept

Jakbym ja miała wybierać to wybrałabym zdecydowanie biuro rachunkowe MG Finanse z Gdańska. Jak liczy się dla was profesjonalizm, odpowiednie podejściem do wykonywanej pracy, pełne zaangażowanie, sumienność wykonywanych obowiązków i uczciwość to wszystkie te cechy właśnie można im przypisać. Ja już miałam okazję kilkakrotnie z nimi współpracować i jestem w pełni zadowolona z ich pracy.

Zgłoś post

PostNapisane: 2018-09-14, 13:30 
Nudziarz

Popytajcie znajomych w tej materii. Myślę, że bez trudu będą w stanie pomóc i doradzić :)

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2