dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2009-11-25, 10:40 
Pochłaniacz

Popytaj o ekspres Bosch TCA 4101 barino. Nie jest drogi a kawa w nim zrobiona jest wyśmienita. Ponadto jest bardzo cichutki i ponoć( jeszcze nie mam pewności, bo używam od niedawna) wytrzymały a poza tym fajnie wygląda w kuchni. Nie ma to jak dobra kawka w miłym towarzystwie.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-28, 15:55 
Pochłaniacz

Ekspresy Gaggia sa bardzo dobre. Cena może nie najniższa, ale za to jakość na piątkę! ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-30, 13:36 
Pochłaniacz

Ale ceny kosmiczne. Ekspres Boscha jest bardzo dobry i stosunkowo tani. W ofercie torres.pl mają również droższe egzemplarze ale niestety na razie mnie na nie nie stać. Niemniej warto zainwestować w ekspres do kawy, bo nie ma to jak poranek z kubkiem aromatycznego cudu w ręku.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-12-08, 11:26 
Szczypior

O, widzę, że ktoś wspomina o tym ekspresie Nescafe Dolce Gusto; zastanawiałam się właśnie kiedyś nad tym jak to wygląda z cenami tych wkładów/kapsułek do tego ekspresu. Na reklamach te kawy wyglądały bardzo apetycznie, ale jeszcze nie miałam okazji ich skosztować. Tak czy inaczej kupując ekspres nie skusiłam się jednak na niego i mam zwykły ekspres ciśnieniowy Zelmera, kosztował około 600 zł. Jeśli szukasz prezentu dla przyjaciółki to podejrzewam, że nie chcesz wydać aż tyle pieniędzy. W sklepie 1komp.pl jest dosyć duży wybór, także tych tańszych ekspresów więc możesz tam popatrzeć, są tam ekspresy ciśnieniowe już za 300 zł firmy saeco zdaje się, która jest dobrą marką w świecie ekspresów :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-12-09, 16:23 
Oczytany mnich

Ekspresy w dobrych cenach są teraz w megamedia.pl. Zobacz sobie. Są chyba ze cztery firmy Ariete i Bialetti Mukka. Myślę że to jest dobry prezent i na święta i na ślub i na rocznice. Uniwersalny, niecodzienny a przydatny. Polecam zajrzeć do tego sklepu, zwłaszcza przez świętami, można tam znaleźć wiele kuchennych gadżetów nadających się na prezent.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-12-10, 16:41 
Pożeracz niewiniątek

follow_me, za jedno opakowanie takich kapsułek płacisz około 20 zł, a kaw masz z tego o ile sie nie mylę 8 lub 16 (zależy jakie kupujesz), więc dla mnie to trochę nie bardzo, skoro 5 dziennie piję :P wolę więcej zainwestować w ekspres i mniej płacić za kawę :diabel:

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-01-08, 15:24 
Szczypior

Co osoba to polecany ekspres. Ja jednak napomknę o ekspresie, z którego sama korzystam.
A jest nim Electrolux EEA 120 Crema. Używam go codziennie w pracy i ma się dobrze. Nie groźne mu przygotowywanie kilkudziesięciu kaw dziennie :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-01-26, 17:21 
Pożeracz niewiniątek

a zobaczcie te: http://www.carmeno.pl/ekspres-do-kawy-bugatti-diva-red
są różne kolory, nie skomentuję, bo mi mowę odebrało :diabel:

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-02-12, 15:27 
Szczypior

Ciekawe, ciekawe nie powiem. Ja wolę jednak ekspresy przelewowe, mniej z nimi kłopotów. Na razie jeszcze nie mam własnego i przeważnie posiłkuję się zwykłą kawą rozpuszczalną:( , ale mam zamiar kupić sobie coś takiego http://www.moderni.pl/towar-10019586-ek ... lass_.html całkiem ładnie się prezentuje

Zgłoś post

Re: Jaki ekspres polecacie?
PostNapisane: 2010-12-02, 14:09 
Adept

Na magicznej planecie znalazłam świetny ekspres ciśnieniowy do kawy za bardzo przyzwoita cenę BOSCH TCA 5201 benvenuto classic piano - chętnie coś takiego bym widziała u siebie w kuchni. W sumie myślałam, ze jest droższy, no ale spotkało nie miłe zaskoczenie jak zobaczyłam, ze cena jest niższa od tej, która zakładałam.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2