dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 124 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: lampy Bioptron
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2019-03-20, 09:56 
Oczytany mnich

Ambi napisał(a):
Na stronie masz wszystkie potrzebne info zapewne, [...] ?

Oczywiście na stronie jest bardzo dużo informacji ale w przypadku jakichkolwiek pytań postaram się rozwinąć dla Was temat lamp Bioptron od Zepter.
Ambi napisał(a):
Z tego co kojarzę, to prócz gwarancji różnią się emitowanymi falami światła.

Owszem, dobrze kojarzysz. Gwarancja na lampę MedAll obejmuje 5 lat od zakupu natomiast w przypadku MedoLight są to 2 lata.

Paweł
Doradca Online Zepter International Poland
shop.zepter.com.pl
doradca@zepter.com.pl

Zgłoś post

PostNapisane: 2019-03-23, 11:08 
Oczytany mnich

dominikanowak napisał(a):
ja bym chciała kupić, jednak nie wiem, która będzie lepsza?

Z punktu widzenia medycznego obydwie lampy będą równie skuteczne. Do leczenia jakich przypadłości chciałabyś używać lampy?

dominikanowak napisał(a):
czyli są do różnych dolegliwości?

Przykłady dolegliwości przy których naświetlanie będzie pomoce znajdziesz tutaj, np. shop.zepter.com.pl/therapy/bioptron-medall-(1)#tab-presentation

Paweł
shop.zepter.com.pl
doradca@zepter.com.pl

Zgłoś post

PostNapisane: 2019-03-26, 18:50 
Oczytany mnich

apart napisał(a):
nie no długośc gwarancji to tu mocno poboczny wątek ;]
Jak dla mnie to dwa różne produkty, którymi można leczyć kilka wspólnych zaburzeń

Gwarancja jest równie ważna co i możliwości zastosowania produktów. W przypadku lampy Bioptron MedAll gwarancja obejmuje 5 lat, a przy zakupie lampy MedoLight są to 2 lata.

apart napisał(a):
faktycznie jest tego cała masa. Czy rezultaty naświetlań, ich efekty są jakoś udokumentowane? Czy urządzenie ma certyfikaty?

Nasze lampy są oczywiście certyfikowane. Wszystkie niezbędne informacje o posiadanych przez urządzenie Zepter certyfikatach znajdują się w zakładce "Dane" przy każdym z produktów.
Paweł
shop.zepter.com.pl
doradca@zepter.com.pl

Zgłoś post

PostNapisane: 2019-03-28, 19:16 
Pochłaniacz

szogun napisał(a):
@doradca to okres gwarancji długi w przypadku tej lampy. Jestem zaskoczony pozytywnie :)

No na takie porządny sprzęt gwarancja też musi być trochę dłuższa, co to są 2 lata 8-)

szogun napisał(a):
@Doradca od dawna mam problem z kolanami ktore mnie bola po wiekszym wysilku. Zastanawiam się czy taka lampa może mi pomoc?

warto spróbować. Byłeś może u lekarza, konsultowałeś to z nim ? Jak nie żadne maści, rehabilitacje to trzeba szukać ratunku gdzie indziej

Zgłoś post

PostNapisane: 2019-04-01, 14:36 
Oczytany mnich

szogun napisał(a):
to okres gwarancji długi w przypadku tej lampy. Jestem zaskoczony pozytywnie :)

Myślę, że nie tylko okres gwarancji jest w stanie pozytywnie zaskoczyć! Największym zaskoczeniem będzie na pewno skuteczność terapii po zakupie lampy.

szogun napisał(a):
od dawna mam problem z kolanami ktore mnie bola po wiekszym wysilku. Zastanawiam się czy taka lampa może mi pomoc?

Owszem. Światłoterapia może skutecznie pomóc przy bólach chwilowych czy reumatycznych. Próbowałeś już kiedyś skorzystać z takiej terapii w ramach, np. rehabilitacji?

Paweł
shop.zepter.com.pl
doradca@zepter.com.pl

Zgłoś post

PostNapisane: 2019-04-01, 14:39 
Oczytany mnich

Aria napisał(a):
warto spróbować. Byłeś może u lekarza, konsultowałeś to z nim ? Jak nie żadne maści, rehabilitacje to trzeba szukać ratunku gdzie indziej

Warto łączyć różne rodzaje terapii tak aby jak najskuteczniej pozbyć się dolegliwości. Wizyta lekarska niezależnie od wybranej juz wcześniej formy kuracji jest bardzo dobrym pomysłem - zawsze warto pytać o zdanie w kwestiach zdrowotnych odpowiednich specjalistów!
Paweł
shop.zepter.com.pl
doradca@zepter.com.pl

Zgłoś post

PostNapisane: 2019-04-06, 13:10 
Pochłaniacz

DoradcaOnlineZepter napisał(a):
Warto łączyć różne rodzaje terapii tak aby jak najskuteczniej pozbyć się dolegliwości. Wizyta lekarska niezależnie od wybranej juz wcześniej formy kuracji jest bardzo dobrym pomysłem - zawsze warto pytać o zdanie w kwestiach zdrowotnych odpowiednich specjalistów!
Paweł
shop.zepter.com.pl
doradca@zepter.com.pl

Też mi się tak wydaje, że konsultacja z odpowiednim specjalistą może wiele pomóc, chociaż temat o dzisiejszych specjalistach to temat rzeka,trzeba wiedzieć do kogo się udać

Zgłoś post

PostNapisane: 2019-04-09, 16:34 
Oczytany mnich

Aria napisał(a):
Też mi się tak wydaje, że konsultacja z odpowiednim specjalistą może wiele pomóc, chociaż temat o dzisiejszych specjalistach to temat rzeka,trzeba wiedzieć do kogo się udać

Na szczęście terapie światłem nie wymagają specjalnych zaleceń lekarskich dzięki czemu każdy z nas może z nich skorzystać w dowolnym momencie pod warunkiem, że posiada się takie urządzenie w domu! :)
Paweł
shop.zepter.com.pl
doradca@zepter.com.pl

Zgłoś post

PostNapisane: 2019-04-09, 16:35 
Oczytany mnich

lolekk napisał(a):
Co specjalista to inna opinia niestety. Warto zasięgnąć wiecej niż jednej porady :)

Dlatego od razu warto udać się do specjalisty, który zna produkty Bioptron - oszczędzisz sporo czasu i na pewno uzyskasz odpowiedzi na nurtujące pytania.
Paweł
shop.zepter.com.pl
doradca@zepter.com.pl

Zgłoś post

PostNapisane: 2019-04-09, 21:41 
Adept

@DoradcaOnlineZepter A czy jest możliwość obejrzeć gdzieś stacjonarnie lampy, w jakimś sklepie,czy jedynie sprzedaż online ?
@DoradcaOnlinezepter zastanawiam się jeszcze na ile lat przysługuje gwarancja na taką lampę?

Ostatnio edytowano 2019-04-11, 17:38 przez Ambi, łącznie edytowano 2 razy

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 124 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2