dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Portale towarzyskie
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-01-16, 18:36 
Nudziarz

a co myślicie o edarling?

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-01-23, 11:27 
Szczypior

Gość napisał(a):
e tam ja to jestem na nie.to takie za pieniądze ,jakby prostytucja. Mnie mama nie tak uczyła

Nie rozumiem o czym mówisz, jaka prostytucja? Na takich portalach mamy okazje poznać wielu ciekawych ludzi, niekoniecznie partnera życiowego. Nigdy nie wiadomo, kiedy taka znajomość może okazać się dla nas pomocna podczas wyjazdu za granicę.
Zarejestrowałam się właśnie na polish cupid tree, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-03-26, 16:33 
Nudziarz

A może Erodate? :D czy może katolickie Dopasowani.pl :D

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-03-27, 09:33 
Szczypior

Ja na polish cupid tree zadomowiłam się już na dobre, koresponduję z kilkoma bardzo fajnymi osobami i podciągam się z angielskiego, który nigdy nie był moją mocną stroną ;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-30, 08:48 
Nudziarz

PatiPati napisał(a):
Ja na polish cupid tree zadomowiłam się już na dobre, koresponduję z kilkoma bardzo fajnymi osobami i podciągam się z angielskiego, który nigdy nie był moją mocną stroną ;)

Ja też jestem zarejestrowana na tym forum, już od dawna :) Poznałam tam kilka ciekawych osób, lubię tam zaglądać i pogadać ot tak z ludźmi. Poznałam tam też fajnego chłopaka, nasza znajomość się rozwija, zobaczymy co z tego wyjdzie ;).

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-08-13, 23:58 
Awanturnik

A na Sympatia plus ktoś jest? Koleżanka ostatnio tam grasuje. :D Oj... czuję, że w końcu się wydarzy wesele, bo kandydatów jej nie brakuje!

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-08-14, 12:13 
Pochłaniacz

ja od niedawna jestem przeciwniczka parowania sie droga online.
jak ktos dla kogos to predzej czy pozniej sie polacza i wtedy bedzie slub,co Bog zlaczy niech zaden ludz nie wazy sie rozlaczyc:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-08-19, 08:54 
Awanturnik

A ja o ile byłam przeciwniczką kiedyś, to już nie jestem nią teraz. Z tego co widzę wiele osób tak się poznaje i najważniejsze, aby były szczęśliwe. Sama swojego narzeczonego poznałam na forum i uważam, że znajomości internetowe mają szansę na szczęśliwy finał. :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-08-19, 14:49 
Pochłaniacz

szczęście to pojęcie bardzo różnie rozumiane, każdy w czym innym widzi swoje wymarzone, upragnione. Ja nie wiem czy czułabym się szczęśliwa mając narzeczonego, który nie jest ojcem mojego dziecka. Udawana radość bardzo szybko wyblaknie i zostawi dziurę, a każda lata jest widoczna.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-08-29, 16:45 
Awanturnik

Życie plecie różne scenariusze Ewelino i nigdy nie wiesz co Cię jeszcze spotka. Związki jednego dnia są, drugiego może ich nie być, bo cóż z tego, że będziesz z ojcem swojego dziecka, jeśli on dojdzie do wniosku, że ma inny pomysł na swoje życie? Będziesz prosiła? Siedziała i marnowała swoje życie czekając, że może zmieni zdanie? O ile jesteśmy w stanie mówić za siebie, o tyle za drugą stronę gwarantować się nie da. Jestem zdania, że ważne jest to, aby być szczęśliwym. A czy to będzie osoba poznana na forum, w parku, na Sympatia Plus czy w kinie, to naprawdę bez większego znaczenia, jeśli tylko będzie chciała Cię trzymać za rękę do końca życia i być dla Ciebie zawsze oparciem. A co do udawania... jeśli miałabyś coś udawać - po cóż się łączyć?

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2