dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Portale towarzyskie
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-08-31, 20:34 
Bohater

Masz rację, najważniejsze, żeby ludzie do siebie pasowali i szanowali się nawzajem. A gdzie się poznali? Co za różnica. Dla mnie mogą to być i portale randkowe.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-08-31, 20:44 
Awanturnik

No właśnie o tym mówię. Teraz całe mnóstwo ludzi poznaje się na wspomnianej przez mnie Sympatii Plus. Założę się, że wiele z tych związków ma znacznie większe szanse na przetrwanie, aniżeli te o których tu pisano wcześniej. :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-09-01, 13:28 
Przyjaciel

Teraz ludzie większość czasu spedzają w internecie, wiec gdzie tych ludzi poznawać jak nie w sieci..

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-09-01, 17:25 
Pochłaniacz

ale głupoty gadacie, nie będzie nic z takiego związku utworzonego w sieci. ja nigdy w to nie uwierzę i nie będę praktykować. Uważam że tyle jest dziewczyn i chłopaków realnych i wolnych iż nie trzeba gdy się chcę z kimś być szukać w sieci

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-09-01, 19:12 
Oczytany mnich

Nie musisz wierzyć, to nie religia, nie ma nic w spólnego z wiarą. W naukach ścisłych, policzalnych opieramy się na dowodach, badaniach, doświadczeniach, podobnie zresztą jak i w innych dziedzinach nauki.

badania przeprowadzone przez niemiecki niezależny portal Singlebörsen-Vergleich.de (zajmujący się analizowaniem rynku serwisów randkowych). Według nich ponad 6 milionom Niemców udało się znaleźć partnera przez Internet.....
........ indyjski serwisshaadi.com, któremu udało się skojarzyć 750 tysięcy małżeństw czy amerykański match.com, dzięki któremu poznało się 400 tysięcy par. Do rekordzistów w tej branży należy także amerykańska witryna eHarmony, która chwali się, że dzięki jej usługom średnio w ciągu każdego dnia ponad 236 jej członków bierze ślub.

W Polsce jest to jeszcze w powijakach, ale czasami trzeba coś przeczytać aby coś napisać.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-09-01, 20:18 
Pochłaniacz

akurat ja nie zaliczam się do osób o słabej wierze- mówię o religii, nie dopuszczam nawet takiej opcji jak rozwód a przecież tylko takie zakończenie takiego internetowego związku jest. Wiadomo są wyjątki jak wszędzie , ale niech inni próbują ja na pewno temu nie ulegnę.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-09-01, 23:28 
Oczytany mnich

Ewelinaaa napisał(a):
akurat ja nie zaliczam się do osób o słabej wierze- mówię o religii, nie dopuszczam nawet takiej opcji jak rozwód a przecież tylko takie zakończenie takiego internetowego związku jest. Wiadomo są wyjątki jak wszędzie , ale niech inni próbują ja na pewno temu nie ulegnę.

a skąd wiesz, że tylko zakończenie takiego związku to rozwód? - Jakieś badania, materiały naukowe, statystyki czy zwykłe widzi mi się? Lubię rozmowę merytoryczną, a nie gadanie bo gadanie. Jak to zwykłe widzi mi się to lepiej nie mącić ludziom w głowach, zwłaszcza tym, co patrzą raczej na naukowe opinie czy statystyki.

Tak więc, możesz podać jakieś źródła naukowe stojące za Twoimi słowami ??? Jak nie to po co dyskutować ?

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-09-02, 09:04 
Pochłaniacz

Nie dysponuję żadnymi źródłami naukowe dotyczącymi miłości, bo takich źródeł przecież nie ma.
Miłość to spontaniczność, a nie wyszukiwanie połówki na kartach internetu.pl. Dla mnie to jest zupełna bzdura i ja nie zmienię zdania nigdy.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-09-02, 11:47 
Przyjaciel

Ewelinaaa napisał(a):
ale głupoty gadacie, nie będzie nic z takiego związku utworzonego w sieci. ja nigdy w to nie uwierzę i nie będę praktykować. Uważam że tyle jest dziewczyn i chłopaków realnych i wolnych iż nie trzeba gdy się chcę z kimś być szukać w sieci

Nie wiem czy doświadczenie można nazwać głupotą.
Mojego obecnego męża poznałam w sieci i już kilka lat jesteśmy razem szczęśliwi

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-09-02, 21:57 
Pochłaniacz

to "obecnego męża" zabrzmiało jakby to był kolejny. Pewnie wcześniejszego też poznałaś w sieci i dlatego ten jest obecny : D widzicie każda znajomość online tak się kończy, jeśli chcesz mieć kogoś to musisz ekstra wyglądać ,pójść na dyskotekę i tam na pewno kogoś znajdziesz.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2