dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 168 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: prezent na urodziny
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2017-09-19, 15:03 
Pochłaniacz

polamajka napisał(a):
dokładnie. A prawda jest taka, że taki multitool zastępując skrzynkę z narzędziami nie będzie wcale gorszy od normalnych narzędzi. Jeśli chodzi o leathermana to to jest zdecydowanie produkt premium

Szcególnie te czarne wersje są genialne! Jak ten https://www.militaria.pl/leatherman/multitool_leatherman_oht_black_831639_p12491.xml Szkoda tylko ze cena potężna..
polamajka napisał(a):
firmę znam i to bardzo dobrze ale osobiście tych noży nie mam. Biorąc pod uwagę jakie robią scyzoryki to śmiem twierdzić, że taki zestaw nie będzie odstawał nawet od gerlacha i innych wiodących firm. Niedawno kupiłam noże w bloku, szkoda, że ich wcześniej nie widziałam.

Noze w bloku? Pokaz o co chodzi bo nie za bardzo chwytam...
polamajka napisał(a):
W łodzi? Słyszałam o poznaniu ale o łodzi nie. Jakieś promocje będą na otwarcie? W sumie często jestem w łodzi i jej okolicach.

W łodzi w Manufakturze jest ich sklep od 15nastego września.Czy promki były to nie wiem, ale jak odwiedzisz to daj znac :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-09-20, 20:20 
Szczypior

Mikus napisał(a):
Szcególnie te czarne wersje są genialne! Jak ten https://www.militaria.pl/leatherman/multitool_leatherman_oht_black_831639_p12491.xml Szkoda tylko ze cena potężna..

Wyglądaja faktycznie nieźle. Ale różnią się czymś od tych tradycyjnych srebrnych czy tylko kolo i cena tutaj się zmieniły ???

Mikus napisał(a):
Noze w bloku? Pokaz o co chodzi bo nie za bardzo chwytam...

chodziło moze o coś takiego --> https://www.militaria.pl/victorinox/noz_kuchenny_victorinox_-_zestaw_6_nozy_6_7127_6l14_253-043_kb_p40005.xml ??????

Mikus napisał(a):
W łodzi w Manufakturze jest ich sklep od 15nastego września.Czy promki były to nie wiem, ale jak odwiedzisz to daj znac :)

A wiecie może gdzie dokłądnie się otwierają? Gdzieś na rynku czy w galerii ??

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-09-20, 21:59 
Pochłaniacz

kyra napisał(a):
Wyglądaja faktycznie nieźle. Ale różnią się czymś od tych tradycyjnych srebrnych czy tylko kolo i cena tutaj się zmieniły ???

Powiem Ci, że to za dużo pisania. Wszystko jest w opisie w militariach wiec zobacz tam,ale jest kilka bajerów jak kombinerki aktywowane przez wyrzut za pomocą jednej ręki
kyra napisał(a):
chodziło moze o coś takiego --> [...] ??????

Super pomysł z tymi kolorami! Można się szybko połapać z jakiego noża korzystamy. Czym je najlepiej ostrzyć?

kyra napisał(a):
A wiecie może gdzie dokłądnie się otwierają? Gdzieś na rynku czy w galerii ??

W Manufakturze jest ten sklep. Podobno bardzo dobrze wyposażony :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-09-21, 20:14 
Pochłaniacz

Mikus napisał(a):
Powiem Ci, że to za dużo pisania. Wszystko jest w opisie w militariach wiec zobacz tam,ale jest kilka bajerów jak kombinerki aktywowane przez wyrzut za pomocą jednej ręki

no ale myślę, że takim podstawowym za 170 zł tez dużo można zdziałać i podstawowe czynności wykonać, a ktoś używał multitoole victorinoxa ?

Mikus napisał(a):
Super pomysł z tymi kolorami! Można się szybko połapać z jakiego noża korzystamy. Czym je najlepiej ostrzyć?

zawsze można oddać do specjalisty, a jak nie to polecam ostrzałki diamentowe

Mikus napisał(a):
W Manufakturze jest ten sklep. Podobno bardzo dobrze wyposażony :)

byłeś już tam ? obsługa też taka profesjonalna jak we Wrocławiu czy w Poznaniu ?

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-09-21, 22:37 
Pochłaniacz

Aria napisał(a):
no ale myślę, że takim podstawowym za 170 zł tez dużo można zdziałać i podstawowe czynności wykonać, a ktoś używał multitoole victorinoxa ?

Są takie??
Pewnie zrobisz takim za 170 tyle ile ma funkcji, a ma ich dużo mniej niż taki dla przykładu www.militaria.pl/leatherman/multitool_leatherman_charge_tti_830731_p4252.xml
Aria napisał(a):
zawsze można oddać do specjalisty, a jak nie to polecam ostrzałki diamentowe

Jakieś konkretne masz na myśli? Jaka gradacja?
Aria napisał(a):
byłeś już tam ? obsługa też taka profesjonalna jak we Wrocławiu czy w Poznaniu ?

Wszystkie sklepy są tak samo dobrze prowadzone, bo są pod jednym szyldem więc wyposażenie jest równie dobre, a obsługa równie profesjonalna

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-09-23, 20:34 
Pochłaniacz

Myślę, że ucieszyłby się nawet z małego prezentu takiego jak jakiś zapach,
nie drogi znajdziesz na tej stronie http://www.dariss.pl/

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-10-10, 15:22 
Pochłaniacz

Fajnym i przydatny prezentem są perfumy, które możesz zamówić ze stronki https://mania-perfum.pl/pl/. Mają oni duży wybór i fajne perfumy

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-10-10, 15:23 
Pochłaniacz

Ostatnio kupiłam mamie zestaw kosmetyków na urodziny ze strony https://mania-perfum.pl/pl/. Jest ona bardzo zadowolona

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-10-10, 16:35 
Pochłaniacz

Mikus napisał(a):
Są takie??
Pewnie zrobisz takim za 170 tyle ile ma funkcji, a ma ich dużo mniej niż taki dla przykładu www.militaria.pl/leatherman/multitool_leatherman_charge_tti_830731_p4252.xml

są są https://www.militaria.pl/victorinox/multitool_victorinox_swisstool_x_3_0327_n_p4237.xml. Chociaż przeglądając ofertę victorinoxa to niektóre te scyzoryki mają naprawdę bardzo dużo narzędzi

Mikus napisał(a):
Jakieś konkretne masz na myśli? Jaka gradacja?

radzę sobie wpisać na militaria "ostrzałka diamentowa" i tam wyskoczy mutlum ich i poszukać odpowiedniej

Mikus napisał(a):
Wszystkie sklepy są tak samo dobrze prowadzone, bo są pod jednym szyldem więc wyposażenie jest równie dobre, a obsługa równie profesjonalna

w sumie nie mogą sobie pozwolić na wpadki, przecież to sklep z renomą. W ogóle pojawiły się nowości jeżeli chodzi o odzież jesienną

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-11-29, 15:24 
Nudziarz

Jeśli facet to majsterkowicz to można pomyśleć o jakichś narzędziach, ale dobrze wcześniej podpytać co faktycznie potrzebuje - bo ja nie mam pojęcia, więc wcześniej pytam. Ale np kompletny zestaw śrubokrętów z różnymi końcówkami to się na pewno sprawdzi jeśli takiego jeszcze nie ma, w tamtym roku kupiłam mu skrzynię narzędziową z seger.pl teraz ma wszystko w jednym miejscu, na razie schludnie poukładane. Tylko zawsze warto wybierać raczej markowe rzeczy jeśli się nie znamy, np. do ogrodu to są narzędzia Fiskars, nie warto dawać na prezent czegoś bez pewności jakości.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 168 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2