dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 172 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: pomysły na prezent ślubny
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2016-06-06, 22:43 
Szczypior

Ja bez bukietu kwiatów na ślub nie idę to tradycyjnie musi być:) Mam swój ulubiony butik florystyczny Amarant i u nich zawsze zamawiam. Również korzystałam z ich usług do mojego ślubu też wszystko pięknie zrobili:) Oprócz tego kupuje jakiś prezent albo daje kasę:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-06-23, 15:42 
Oczytany mnich

ja ostatnio byłam na ślubie gdzie para młoda dostała za prezent weekendowy turnus w hotelu Abidar w Ciechocinku ( oboje są z Torunia więc dlatego tam bo to raptem 15min drogi).
W hotelu jest SPA i bardzo kameralny klimat więc na celu prezentu ponoć był właśnie wypoczynek i relaks po przygotowaniach do ślubu. Myślę, że to bardzo fajny pomysł z takim prezentem :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-05-08, 12:25 
Adept

Moim zdaniem najlepszy prezent to zawsze gotówka w kopercie ;) Organizacja wesela dużo kosztuje, więc przynajmniej częściowo się młodym zwróci, a oni i tak najlepiej wiedzą, czego potrzebują. A jak komuś głupio dawać samą kopertę, to może dołączyć np. jakiś słodki drobiazg, słodycze są zawsze miło widziane :D Na slodkiupominek.pl są takie zestawy okolicznościowe, można wybrać pułap cenowy, ile chce się na to wydać i jest duży wybór.

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-08-21, 17:17 
Adept

Prezenty znów wracają do łask Ostatnio słyszałam od koleżanki że przy zapraszaniu gości wręczali listę z prezentami jakie chcieliby dostać a goście wykreślali co kupią. Młodzi zaczynali swoją drogę od zera bo oboje byli z rodzin zastępczych.Pomysł był nie zły ale w normalnej sytuacji raczej by się nie sprawdził.

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-08-23, 09:33 
Adept

Mi zdaniem gotówka to najlepszy prezent :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-08-27, 15:48 
Adept

Ładne szablony dla fotoksiążek ślubnych można znaleźć na Myselfbook. Na kreatorze online samemu ustala się rozkład zdjęć, wielkość, napisy, rodzaj okładki, rodzaj papieru itd.

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-12-11, 16:52 
Adept

Ja dla mojej przyjaciółki zrobiłam pudełko z różnymi rzeczami, które miały obrazować moje życzenia np. zapałka by podtrzymać ogień w ich związku, był też smoczek i kto pierwszy wziął go do ręki będzie w przyszłości wstawać do dziecka w nocy:) Prezent się bardzo podobał i dlatego uważam, że najlepsze są takie dawane od serca,czasem nawet wykonane własnoręcznie.

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-12-23, 23:15 
Szczypior

My z mężem na prezent dostaliśmy m.in zestaw pościeli z Room99! Prezent bardzo przydatny więc długo nam posłuży, nowoczesny styl idealnie wpasował się do nowej sypialni a wnętrze stało się bardziej przytulne i ciepłe;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2018-02-21, 22:22 
Oczytany mnich

Ja na ślub koleżanki kupiłam w prezencie zestaw pościeli z narzutą i poduchami ozdobnymi z Room99. Sama mam od nich pościele więc wiem, że jakościowo jest świetna, miła w dotyku i nie mechaci się a dodatkowo przepięknie się prezentuje!

Zgłoś post

PostNapisane: 2018-02-27, 19:42 
Pochłaniacz

Najlepszym prezentem dla Pary Młodej jest koperta z pżieniędzmi,opni będą wiedzieli co im potrzeba i co kupić. Nie należy nikogo uszczęśliwiać na siłę niepotrzebnymi prezentami . Koperta,pieniądze ,to jest dzisiaj odpowiedni prezent,zwłaszcza dla Pary Młodej....

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 172 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2