dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: wasze ulubione zabiegi kosmetyczne?
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2010-11-23, 18:04 
Adept

Bardzo lubię robić sobie maseczki, ale mam jakiejś jednej swojej ulubionej. Ostatnio zapragnęłam zrobić sobie makijaż permanentny - wygodny, oszczędzający czas. Myślę, że to świetna sprawa:). Zainteresowała mnie tym moja koleżanka, która się tym wyjątkowo interesuje, nawet ma zamiar iść na szkolenie z robienia makijażu permanentnego do Centrum New Look. Bardzo mnie to cieszy, bo wtedy będę mogła skorzystać i zrobić sobie taki makijaż taniej:)

Zgłoś post

Re:
PostNapisane: 2011-01-29, 03:39 
Pochłaniacz

karola85 napisał(a):
zabiegi czekoladowe na ciało rzeczywiście są boskie, a ja chciałam zapytać , czy nie znacie jakiś dobrych zabiegów na cellulit bede wdzieczna za pomoc

Dobre sa bicze szkockie, ale w towarzystwie diety i systematycznych ćwiczeń. Natomiast najszybsze efekty dają lasery. Warto się im poważniej przyjrzeć :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-03-21, 20:09 
Adept

Nie napiszę, że ulubione bo jeszcze nie próbowałem, ale czytałem o winoterapii w Głęboczku :D
Bardzo mnie ciekawi jak taka winoterapia wygląda :) Może był ktoś z Was i ma doświadczenia w tym temacie?? Można też podobno spróbować wina z ich winnicy :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-03-23, 20:06 
Przyjaciel

Macie racje,zwłaszcza ze jednak zabiegi laserowe sa teraz bardzo polularne i na pewno tez dlatego ze sa skuteczne.

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-03-27, 16:57 
Nudziarz

lubię maseczki z avocado, miodu, olejków eterycznych. Ale w sumie masaż jest najprzyjemniejszy :D

Powiedzcie, ktoś ma doświadczenia z usuwaniem pajączków naczyniowych laserem?

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-03-30, 12:16 
Szczypior

ja uwielbiam chodzić do kosmetyczki. mam swoją ulubioną w Poznaniu na ul. Wilczak 12a. gdyby nie względy finansowe to chodziłabym o wiele częściej :)
głownie chodzę na zabiegi na twarz czyli: mikrodermabrazja, oczyszczanie, jakieś maseczki i ampułki po zabiegu - to najbardziej lubię jeśli chodzi o zabiegi na twarz.
ale teraz zbliża się lato więc niedługo planuję się wybrać na pedicure z malowaniem (jakiś fajny wiosenny wzorek). no i właśnie w tym okresie letnim intensywniej dbam o stopy.

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-04-16, 19:02 
Przyjaciel

Chodzi Tobie o taki zabieg laserowy,który skutecznie usunie pajączki miedzy innymi na twarzy ?

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-04-19, 12:59 
Oczytany mnich

Ostatnio to dermomasaż w Instytucie Glamour w Przeźmierowie koło Poznania :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-09-01, 15:22 
Oczytany mnich

Ja mam cerę tłustą i trądzikową więc moimi ulubionymi są peelingi kwasami. Moja cera po nich wygląda o niebo lepiej. No i problem z przebarwieniami praktycznie zniknął ;) polecam wszystkim z cerą trądzikową :) robię te zabiegi u siebie w Białymstoku w Pięknej i Bestii :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-10-02, 08:28 
Nudziarz

Mam problem ze zmianami po trądziku. Nie chcę chodzić do kosmetyczki, bo wydaje mi się, że to raczej dla dziewczyn, źle bym się z tym czuł. Dlatego najbardziej lubię zabiegi, które mogę sam sobie robić i są skuteczne. Regularnie robię sobie peeling kawowy i mezoterapię bezigłową. Wiem, że zabieg mezoterapii można robić tez u kosmetyczki, ale jest drogi (koszt jednego zabiegu jest taki sam jak koszt urządzenia). Dlatego kupiłem w internecie tak zwany kombajn kosmetyczny do mezoterapii (można kupić na przykład w sklepie http://importmania.pl/ ) i używam regularnie z kapsułkami. Urządzenie ma też dodatkowe funkcje (terapia fotonowa, jonoforeza) ale ja używam głównie mezoterapii. Pomaga w walce z bliznami, wprowadza substancje czynne w najgłębsze warstwy skóry i dzięki temu jest tak skuteczna.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2