dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 178 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: e-papieros
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2011-10-26, 11:46 
Adept

słyszeliście, że ryanair wprowadza takie papierosy w swoich samolotach?!

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-26, 18:08 
Adept

„Tribestan – pierwszy w Polsce preparat dla kobiet i mężczyzn podnoszący libido”

http://i39.tinypic.com/bilzr4.jpg

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-26, 19:24 
Szczypior

Ten cały e-papieros to aż tak nie zaspokaja "potrzeby" zapalenia papierosa. Plastry też nic nie dają. Ich cena jest wielka, ale mówię wam że one nic nie dają. Jak się zdejmie ten plasterek to się jeszcze bardziej chce palić. Wiem o tym, bo moja mama i ciocia je naklejały :) Najlepszym sposobem na rzucenie palenia jest silna wola, i tylko tyle jest potrzebne.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-01, 13:38 
Szczypior

Ja jeszcze dodam od siebie, że taki papieros to dobra sprawa dla ludzi, którzy raczej nadal chcą palić, ale mniej się truć. Ja zaczynałem rok temu kurację z tabletkami (Tabex), i faktycznie obrzydzały one smak papierosa, wybrałem tylko zły moment rzucania (dużo stresujących sytuacji).
Teraz mam zamiar znowu rozpocząć kurację rzucania palenia, właśnie z wspomnianymi wcześniej tabletkami. Dodam jeszcze, że nie zawierają one nikotyny,a substancje, które mają blokować w organizmie domaganie się przez niego nikotyny. Oczywiście trzeba się jeszcze odpowiednio do tego nastawić i pozbyć się równie uciążliwego odruchu sięgania po papierosa.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-01-07, 20:46 
Adept

Nie wiem czy e-papieros jest takim idealnym rozwiązaniem. Wszystko to zależy od nas samych i naszej silnej woli. Jeśli chcemy rzucić palenie to najlepiej zrobić to z dnia na dzień. Wiem, że moi znajomi tak robili i to im naprawdę pomogło. E-papierosy nie są wcale takie nieszkodliwe jak mogłoby się wydawać.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-01-18, 22:29 
Oczytany mnich

Uważam że E-papierosem da się rzucić palenie normalnego papierosa ponieważ mam kolegę w klasie który palił papierosy chciał się przerzucić na E-papierosa z ideą ze żuci nałóg papierosowy i udało mu się lecz teraz jest uzależniony od
E-fajki . poza tym E-papieros może nie śmierdzi ale jest bardziej rakotwórczy mimo że nie zawiera substancji smolistych.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-02-03, 20:57 
Przyjaciel

sama rzuciłam normalnego papierosa na tego "e" i przynajmniej wiem, że teraz nie truję osób w moim otoczeniu, poza tym pasuje mi to ze nie czuję już zapachu tytoniu a do duży plus, bo to zawsze było dla mnie uciążliwe, mam nadzieję że następny etap to będzie już rzucenie palenia.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-02-08, 14:55 
Przyjaciel

Wowo jakie ciekawe smaki wymieniłaś, a jak to cenowo wygląda, rozumiem, że przez stronkę internetową można zamówić sobie olejki smakowe?

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-02-16, 12:17 
Przyjaciel

no ceny są bardzo atrakcyjne, no i można teraz kupić większa ilość i mieć na zapas muszę poszperać na ich stronce i popatrzeć jakie smaki przypadną mi do gustu.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-02-26, 23:21 
Nudziarz

Na co zwrócić szczególną uwagę przy zakupie epapierosa? Czym się sugerować?

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 178 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2