dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 178 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: e-papieros
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-04-01, 13:38 
Szczypior

Ja jeszcze dodam od siebie, że taki papieros to dobra sprawa dla ludzi, którzy raczej nadal chcą palić, ale mniej się truć. Ja zaczynałem rok temu kurację z tabletkami (Tabex), i faktycznie obrzydzały one smak papierosa, wybrałem tylko zły moment rzucania (dużo stresujących sytuacji).
Teraz mam zamiar znowu rozpocząć kurację rzucania palenia, właśnie z wspomnianymi wcześniej tabletkami. Dodam jeszcze, że nie zawierają one nikotyny,a substancje, które mają blokować w organizmie domaganie się przez niego nikotyny. Oczywiście trzeba się jeszcze odpowiednio do tego nastawić i pozbyć się równie uciążliwego odruchu sięgania po papierosa.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-01-07, 20:46 
Adept

Nie wiem czy e-papieros jest takim idealnym rozwiązaniem. Wszystko to zależy od nas samych i naszej silnej woli. Jeśli chcemy rzucić palenie to najlepiej zrobić to z dnia na dzień. Wiem, że moi znajomi tak robili i to im naprawdę pomogło. E-papierosy nie są wcale takie nieszkodliwe jak mogłoby się wydawać.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-01-18, 22:29 
Oczytany mnich

Uważam że E-papierosem da się rzucić palenie normalnego papierosa ponieważ mam kolegę w klasie który palił papierosy chciał się przerzucić na E-papierosa z ideą ze żuci nałóg papierosowy i udało mu się lecz teraz jest uzależniony od
E-fajki . poza tym E-papieros może nie śmierdzi ale jest bardziej rakotwórczy mimo że nie zawiera substancji smolistych.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-02-03, 20:57 
Przyjaciel

sama rzuciłam normalnego papierosa na tego "e" i przynajmniej wiem, że teraz nie truję osób w moim otoczeniu, poza tym pasuje mi to ze nie czuję już zapachu tytoniu a do duży plus, bo to zawsze było dla mnie uciążliwe, mam nadzieję że następny etap to będzie już rzucenie palenia.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-02-08, 14:55 
Przyjaciel

Wowo jakie ciekawe smaki wymieniłaś, a jak to cenowo wygląda, rozumiem, że przez stronkę internetową można zamówić sobie olejki smakowe?

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-02-16, 12:17 
Przyjaciel

no ceny są bardzo atrakcyjne, no i można teraz kupić większa ilość i mieć na zapas muszę poszperać na ich stronce i popatrzeć jakie smaki przypadną mi do gustu.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-02-26, 23:21 
Nudziarz

Na co zwrócić szczególną uwagę przy zakupie epapierosa? Czym się sugerować?

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-03-03, 12:36 
Nudziarz

Moim zdaniem e-papierosy zostaną albo całkowicie zakazane, albo zostanie na nie nałożona wysoka akcyza. To wszystko stanie się na przestrzeni tygodni. Za duzy biznes się zrobił, a państwo z tego ma za mało.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-03-09, 14:16 
Pochłaniacz

maruda30 napisał(a):
Na co zwrócić szczególną uwagę przy zakupie epapierosa? Czym się sugerować?

Zwracaj uwagę na moc baterii. Przekłada się to na wygodę użytkowania - jak ci się w środku dnia bateria rozładuje, to raczej nie będziesz zadowolony. Najlepsze są e-p, które mają baterię conajmniej 900 mAh.

płatek napisał(a):
Moim zdaniem e-papierosy zostaną albo całkowicie zakazane, albo zostanie na nie nałożona wysoka akcyza. To wszystko stanie się na przestrzeni tygodni. Za duzy biznes się zrobił, a państwo z tego ma za mało.

Na pewno nie jest to na rękę koncerną tytoniowym - stąd też tyle idiotycznych informacji w internecie, które nie są zgodne z prawdą i oczerniają elektroniczne papierosy.

gula1977 napisał(a):
jedno jest pewne że ep sa zdecydowanie mniej szkodliwe.

Przede wszystkim nie ma w nich tych wszystkim substancji smolistych jak w przypadku normalnych fajek.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-03-16, 21:24 
Oczytany mnich

klemens napisał(a):
ja mam foof 1100mAh

Właśnie taka bateria to podstawa. Nie ma sensu brać e-papierosów ze słabszą.

loneranger napisał(a):
Gdzie kupiłeś go klemens i ile dałeś pln?

Na reddog.pl możesz dostać ich wszystkie modele.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 178 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2