dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 178 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: e-papieros
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-03-23, 22:09 
Oczytany mnich

stopme napisał(a):
A o co chodzi z tymi zestawami podwójnymi? Po co takie coś?

Jak chcesz palić różne smaki liquidów naprzemiennie to żeby nie myć po każdej zmianie lepiej sobie kupić taki podwójny zestaw. Tak możesz rano wapować np. liquid wiśniowy a po południu mojito.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-03-24, 09:49 
Pochłaniacz

hydro napisał(a):
Jak chcesz palić różne smaki liquidów naprzemiennie to żeby nie myć po każdej zmianie lepiej sobie kupić taki podwójny zestaw. Tak możesz rano wapować np. liquid wiśniowy a po południu mojito.

Do tego wychodzi to taniej niż w przypadku kupna dwóch pojedynczych e-papierosów.

lolo napisał(a):
naprawdę tak ciężko znaleźć?

Większość e-p w tej cenie ma gorsze baterie. Gorsza bateria to częstsze jej ładowanie a to oznacza mniejszy komfort.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-04-15, 15:03 
Przyjaciel

no tak e papieros to bardzo duża oszczędność, dlatego warto zainwestować w epapierosa, ja tez długo się wachalam zanim kupiłam swojego pierwszego e papierosa, teraz nie wyobrażam sobie wrócić do normalnych papierosów.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-08, 11:44 
Przyjaciel

wszystko za darmo, to gdzie tutaj producent ma zysk??? Co prawda ja kupiłam swojego e papierosa z firmy Lime i trochę za niego zapłaciłam, ale uważam że warto było ponieważ jest to sprzęt dobrej jakości, nie to co produkty z sieci, które po kilkurazowym użyciu zaczynają przeciekać, daltego warto zainwestować w coś dobrego.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-12, 13:54 
Przyjaciel

dobrego e papierosa można kupić od 250 do 300 zł, ja kupiłam swojego na mylime.pl za niecałe 300 zł, ale postanowiłam zainwestować więcej bo dotychczasowe e papierosy były tańsze ale szybko lądowały w koszu, wiec w konsekwencji ciągłe zmiany e papierosó kosztowałyby mnie duzo więcej. Co do zakupów grupowych to nie zgodze się z tym, że lądują tam rzeczy które się nie sprzedają, bardzo często tam zaglądam i za każdym razem dostaję inne oferty to znaczyłoby że nic się w tym kraju nie sprzedaje, bo na takim grupownie możesz kupić wszystko. Rozumiem że według Ciebie na takim allegro też sprzedają się rzeczy których nikt nie chce kupić???

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-13, 14:08 
Nudziarz

szczerze mówiąc, według mnie 300 zł to wysoka cena. spokojnie przecież można kupić jakieś w przedziale 100-200 zł - wystarczy poszukać, np. http://spam

Ostatnio edytowano 2014-05-14, 10:55 przez samba_mamba, łącznie edytowano 2 razy
prosimy, bez SPAMowania forum, następnym razem dostaniesz ostrzeżenie

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-15, 16:50 
Nudziarz

W jakiś sposób e-papieros jest uzależniający, ale moim zdaniem lepiej palić e-papieros niż te normalne

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-17, 11:13 
Przyjaciel

cena zależy od tego co chesz kupic jeśli dobry sprzęt to musisz się liczyć z nieco wyższymi kosztami, jeśli coś co za chwilę trafi do kosza to kupisz coś już za małe pieniądze. tylko pytanie po co. Jka szukacie dobrych e papierosó to sprawdzajcie producentów i pytajcie o gwarancje, na te dobre fajki dostaniecie nawet kilka miesiecy gwarancji, a to ważne.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-22, 16:26 
Przyjaciel

bo już miałam e papierosa za 100 zł i szybko przekonałam się że to były pieniądze wyrzucone w błoto, sprzedawca nie dał mi żadnej gwarancji więc nie mogłam ubiegać się o zwrot pieniędzy, a e papieros nie posłużył mi zbyt długo.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-05-26, 10:05 
Przyjaciel

słuszna uwaga, ja przed zakupem pierwszego e papierosa z sieci nie dostałam żadnej gwarancji i e papieros rozleciał się po kilku tygodniach, żadnej rekalmancji nie mogłam złożyć no bo i na jakiej podstawie? Przy drugim zakupie zainwestowałam w e papierosa Lime i tutaj juz producent dał mi kilkumiesieczną gwarancję.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 178 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2